Лео Бианки с деца на море: "Рецептата за всичко е търпение и любов"

• 16 535
  • 215
  •   1
Отговори
# 150
Всяко лято ходим на море по няколко пъти, играем основно в пясъка и се къпем в морето. Винаги ползваме качествена козметика със слънцезащитен фактор 50+, шапка и чадър. Детето ми е на 7 г. С изключително бяла кожа. От месечен ползва Ларош сериите и до момента не е изгорял никога, а е постоянно под слънчевите лъчи.

# 151

Живеем близо до морето и го посещаваме при всеки удобен момент , за разходка , обяд или плаж. Мъжът ми е Балканско чадо, Та имаме възможност да редуваме море-планина.
Любимите ми спомени са от детството , безгрижието , играта навън до късно. Как майка ми само отваряше прозореца и се провикваше,че е време да се прибирам. Еххх,спомени..
Лошото сега е , че децата нямат нашето детство и все пак обичаме да прекарваме всяка свободна минута с децата и да им предаваме това, което ние сме имали и знаем, защото доста от игрите от “нашето” време на тях са им непонятни , но много се забавляват. Simple Smile
Относно грижата за кожата - Много е важно тя да бъде добре хидратирана. Независимо от сезона е нужно да се използва слънцезащита, защото слънцето е агресивно.
Семейно използваме 50+ Фактор минерална козметика. А за измиване - Ла рош, от както се Роди второто ни дете и наша позната - медицинско лице ни го препоръча. Simple Smile

# 152
Това е първото ми лято като майка и мога да кажа, че е най-различното. Вместо слънце, плаж и жеги, прекарвам времето с малката вкъщи, на сянка, на площадката. Старая се да сме максимално защитени от слънчевите лъчи, като нанасям крем с висок фактор, без значение по кое време излизам. Живея на морето, така че морския бриз, детския смях и прекрасната усмивка на моята дъщеря са основата на лято 2021 Simple Smile

# 153
  • София
Всяка година планираме едно спокойно лято, но като дойде и времето не стига - препускаме за да му се насладим до край - басейни, игри, лагери,  море, планина, приятели и безкрай приключения.
Дъщеря ми е рожденничка и това е също едно предизвикателство, защото всяка година иска да е различно и интересно.
Нека да е лято, само да е лято ...

# 154
Обичаме морето и го посещаваме няколко пъти през лятото. Стоим дълго на плажа, което изисква добра слънцезащита и хидратация отвън и отвътре. На плажа всички се вдетеняваме, ако не се пръскаме и закачаме във водата, играем на пясъка с топка или се гоним с кучето. Всички много се забавляваме.

# 155
През лятото обичаме да ходим на море поне за седмица. Задължително взимаме чадър, защото слънцето напоследък стана много силно и опасно. Освен това задължително се намазваме със слънцезащитен крем. На плажа всеки се занимава с нещо - плуваме, играем с настолни игри, карти, четем книги.

# 156
Забавните истории са много, но използваме всяка свободна минута за плаж и игри в морето.

# 157
Игра на морето със децата , а когато сме на планина събираме горски лодове

# 158
Много обичаме играта навън с топка, винаги мажа децата с 50 фактор, таткото също се включва, когато отиваме на пикник в гората и на плаж!

# 159
Тази година няма да ходим на море с децата, защото бебето е кърмаче и ще е трудно и да кърмя и да обърна внимание и на четиригодишното ни момченце на плажа.  Никога няма да забравя обаче първото море на сина ни - точно навършил 1 годинка. Като видя водата, нададе радостен вик и с бебешката си клатушкаща походка са втурна към вълните и се пльосна сред пяната.

# 160
В топлото, жарко лято, най- хубаво си ни е на море Simple Smile Климат, слънце, солена морска вода. Обичаме да ходим много на Поморие, вечер ядем в едно малко капанче на брега с прясна риба, а през деня ходим на плаж- задължително взимам висок фактор слънцезащитен лосион, не стоим на жегата, грижим се за кожата си. Общо взето - лято и море Simple Smile

# 161
Морето е част от нас всяка година.За съжаление тази година може би ще го пропуснем.Та,когато морето е далече от нас,разпускаме така...с елегантност и фитнес в басейна на двора 🤩🤩🤩

# 162
Обичаме семейните разходки до морето. Винаги през лятото ходим в морската градина и в някой зоопарк.

# 163
Заведохме детето за пръв път на море и никога няма да забравя тази радост като видя морето и вълничките докосвсха пръстите му на крачетата. Уникално чувство за мен и него. Предпазвам я със слънцезащитно кремче 50ти фактор. Това е моят любим спомен.

# 164
  • На брега на морето
Морски чеда сме, използва всяка удобна възможност да сме край морето за разходка, плаж или просто, за да заровим крака в пясъка.

Общи условия

Активация на акаунт