Камъни в жлъчката - тема 8

• 35 568
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
За да сте спокойна ще трябва операция. Не пробвайте  с лимон и зехтин, може по-лошо да стане.Щом доц.Белев е  казал ще трябва да се  решите, въпреки че аз се оперирах при др Горанов  .Имаше тук много майки с бебета по на 1,2 месеца,които се оперираха и се справиха.Да пишат и те и да Ви посъветват.

# 661
Наистина по-добре да се оперирате, това е единственото решение на проблема за жалост. Операцията не е тежка, но има прием на АБ и наистина не зная при положение, че кърмите как ще стане. Опитайте се да спазвате диета, да ограничите пържените, мазни храни, газираните напитки и т.н., на мен това ми облекчи проблема.

# 662
Има антибиотици, съвместими с кърменето.За да съберете кърма започнете да се цедите след всяко кърмене по 15мин.(дори на првзна помпа).За около 7-10 дни тялото ще започне да произвежда повече мляко.Така, след всяко даване на гърда, изцеждайте и събирайте за  24ч. кърмата в хладилник, после във фризера.

# 663
Аз не съм пила антибиотици след операцията, но нямах и възпаление или срастване. Доктора каза, че съм отишла навреме и всичко ще мине по леко.

# 664
Аз не съм пила антибиотици след операцията, но нямах и възпаление или срастване. Доктора каза, че съм отишла навреме и всичко ще мине по леко.
И аз не съм пила нито АБ,нито каквито и да било лекарства преди и след операцията.Беше планувана.

# 665
Моята операция също беше планирана, не съм имала възпаления, въпреки това в болницата имах венозно АБ и след изписването за 7 дни.

# 666
Здравейте,
взех си днес епикризата, да и при мен има титаниеви клипси. Дискутираше се в началото на темата това, описано е в моята епикриза.

# 667
Здравейте,
взех си днес епикризата, да и при мен има титаниеви клипси. Дискутираше се в началото на темата това, описано е в моята епикриза.

Това е добре при евентуален ЯМР

# 668
  • ВАРНА
Здравейте,
В моята епикриза не пише какви са клипсите. 🤔
КЪДИ, как си ти?

# 669
Добре съм, все едно не съм оперирана. Даже на моменти се казвам, че нещо много се юркам и трябва по-леко да го давам. Чат пат имам придъпване под пъпа и това.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 20:33 от КЪДИ

# 670
И в моята не пише, но доктора каза, че са титаниеви и няма да пречат на ЯМР.

# 671
Здравейте,

Някой вадил ли си е камъни през устата при д-р Карагьозов в Токуда? Ако може да разкажете...

Колко е дълъг престоя в болницата?
Има ли болка и време за възстановяване?
Пият ли се антибиотици или друго след това?
Трябва ли да се спазва строга диета?
Може ли да се вдига тежко?

Имам бебенце, което кърмя и не бих искала да застрашим кърменето и грижите за детето с операция. Оглеждам се за алтернативи.

# 672
А болки откъм гърба имате ли? Дано да, и да е от жлъчката.. Към края на месеца съм на гастро.

# 673
А болки откъм гърба имате ли? Дано да, и да е от жлъчката.. Към края на месеца съм на гастро.
Да,имах.По скоро беше в дясната плешка и в ръката.

# 674
Здравейте,

Някой вадил ли си е камъни през устата при д-р Карагьозов в Токуда? Ако може да разкажете...

Колко е дълъг престоя в болницата?
Има ли болка и време за възстановяване?
Пият ли се антибиотици или друго след това?
Трябва ли да се спазва строга диета?
Може ли да се вдига тежко?

Имам бебенце, което кърмя и не бих искала да застрашим кърменето и грижите за детето с операция. Оглеждам се за алтернативи.
Моето дете беше на 2м като ме оперираха. В моя случай имаше и възпаление и трябваше да пия антибиотици близо месец в резултат на което трябваше да чакам да се изчистя, а и от стреса кърмата ми спря.
Дано успеете да запишете час при лекаря, защото аз като се опитвах беше месеци напред зает.

Общи условия

Активация на акаунт