Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 282
  • 557
  •   1
Отговори
# 405
Пристигнаха ми новите Биркита Simple Smile

Само ме е яд, че в Италия не си купих лачени червени, но бях тръгнала за светлия цвят и нямаха моя номер в магазина на Биркенсток и се нервирах след като висях 30 мин да обслужат предишния клиент - по 1 клиент в магазина беше правилото!

# 406
Като вървиш не ти ли шляпат на петата?

# 407
Не, това не е джапанка.

# 408
Agent,
Перлените (твоите) са много по-хубави.

G.Savova,
Хванали са те и теб уроки, няма друго обяснение.

Sunn,
За бели и удобни маратонки, препоръчвам този модел:

# 409
Агентче, откъде ги поръча тия златистите? 😍

# 410
Агентче, откъде ги поръча тия златистите? 😍
Американския Амазон, Tuali, не обърнах внимание кой е точно продавачът, но моделът е Madrid Big Buckle BF Graceful Pearl White...

# 411
  • Някъде по Дунава

Дами, какви по цвят обувки, чанта, шал подхожда на това?
Ето и на слънце цвета

# 412
Аз съм за бордо, сиво и бежово.

# 413
По- удобни са от всякакви маратонки, които съм носила. Мога направо на поход да отида с тях. Ама задължително марковите, тези които са плъзнали навсякъде наподобяващите пак са ОК, ама няма място за сравнение.
Това, което най- много харесвам е че ако се чувстваш несигурен във вида на петите си, няма проблем с биркените, защото ги скриват. Избягвам да си ги купувам вече, че ако си купя и друго не искам да нося лятото, пък не са от най- красивите обувки Grinning

# 414
По- удобни са от всякакви маратонки, които съм носила. Мога направо на поход да отида с тях. Ама задължително марковите, тези които са плъзнали навсякъде наподобяващите пак са ОК, ама няма място за сравнение.
Абсолютно вярно! Като си купих първите (и допреди малко единствени) оригинални Биркита ги заведох в Югозапада (Невада, Юта, Аризона) и обиколих 5 национални и няколко щатски парка с тях!

# 415
  • в Кошера
Скрит текст:

Дами, какви по цвят обувки, чанта, шал подхожда на това?
Ето и на слънце цвета

Петрол, тревисто зелено, индиго, каменно синьо, крем, бордо, тъмно лилаво...
Скрит текст:

Агентче, честити! Hug
Не свалям моите - абсолютно най-удобните чехли на света за мен!
Даже обмислям и едни в черно, пак Мадрид-чета, ей така, да има. BowtieSmiling Imp

# 416
  • Варна
А как мога да разбера,че са оригинални? И от кой бг. сайт мога да съм сигурна. Писна ми всичко да ми прави рани лятото. Ходя само със затворени обувки и кецове.

# 417
Честити ви Биркита!
Помня колко ги анетемосвахте преди 2-3 години и колко ми се присмивахте.Grin
Удобни са...

# 418
Честити ви Биркита!
Помня колко ги анетемосвахте преди 2-3 години и колко ми се присмивахте.Grin
Удобни са...
Goddess, аз ли съм анатемосвала Буркита!?! Grinning

2018 съм си купила първите, преди това имах някакви американски подобно изглеждащи... шансът да съм се присмяла на каквото и да е клони към нула Wink

# 419
Момичета, как са обувките на Bugatti? За тясно или за широко стъпало са, като качество как са? Загледала съм едни кецове вече доста време, но нямам наблюдение върху марката.

Това, което съм мерила, е по скоро за широки стъпала. Затова и никога не съм купувала. Май. Grinning
Благодаря, значи не са моите. И аз като Анастасия съм със супер тясно стъпало.

Общи условия

Активация на акаунт