Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 669
  • 557
  •   1
Отговори
# 390
Най- слъпата чанта, която съм имала и е била от изкуствена кожа беше около 100лв от Манго. Ужасно ме е яд, че я хвърлих само защото съвсем леко се беше разшил единия джоб. Още страдам по тази чанта.

# 391

Харесва ми модела! Но пак бих претърсила и за варианти от естествена, преди да се хвърля на тази точно.

# 392
  • Бургас
Не бих дала за изкуствена кожа тези пари аз.

# 393
Мацки,благодаря!Май и аз няма да я купя!Забравих да кажа,че в глами цената е 158лв.,но ме прехвърля към обувки.бг,където ми дават цена 187лв,което...Има тук някакъв код да въведа,нещо не ми е ясно.

# 394
Бих ги дала за чанта голям размер, за толкова малки- не. Специално модели подобни на този са навсякъде.

# 395
Изглежда евтина, ще ти намерим по-хубава!

# 396
морело, за тази пък съвсем не бих

# 397
100лв + давам за чанта изкуствена кожа, да, но поне да побира повече от един телефон ....

Марка, която купувам и е изкуствена кожа, но е много качествена е Axel. Имам две техни чанти, които съм ги скъсвала от носене, но нямат никъде изхабено. И двете бях около 120лв, но мога да кажа, че всяка стотинка се е изплатила.

Та, Морело, смятам, че за тази сума ще си намериш по-хубава чанта! 🌷🌷🌷

# 398
  • Street of Dreams
Иначе аз много харесвам Трусарди и ми е съвсем ок цената за изкуствена кожа. Манията по естествената кожа на всяка цена като символ на качество така и не я разбрах.

# 399
Аз имам чанта Трусарди на 4 години, много ми е служила и нищо ѝ няма до ден днешен. Просто ми омръзна.
Обикновено и аз купувам само естествена кожа, но тази много ми беше харесала.

# 400
Ще разгледам,може да си харесам нещо друго.

# 401
Момичета, как са обувките на Bugatti? За тясно или за широко стъпало са, като качество как са? Загледала съм едни кецове вече доста време, но нямам наблюдение върху марката.

# 402
  • Пловдив
И на мен макса за изкуствена кожа ми е 100 лв, и тях рядко ги давам. За това чанте пък хич няма да ги дам. Разгледай подобни модели има много сега.

# 403
  • Street of Dreams
Момичета, как са обувките на Bugatti? За тясно или за широко стъпало са, като качество как са? Загледала съм едни кецове вече доста време, но нямам наблюдение върху марката.

Това, което съм мерила, е по скоро за широки стъпала. Затова и никога не съм купувала. Май. Grinning

# 404
И моите наблюдения са такива. На една позната след отоци в краката носеше само Бугати обувки. На мен ми хлапчат много - тесен, слаб и 36 номер крак. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт