Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 088
  • 557
  •   1
Отговори
# 60
На мен очите ми залепнаха в роклята, та елек видях по-късно. Що бе, цяла есено-зима се разхождат с такива? Аз бих си го взела, ама едва ли ще го нося.

# 61
За мен тези елеци са в категорията на къс панталон+дълъг ръкав. Или ще ми е жега, или ще ми е студено. Няма сезон за това нещо.
Елек (не толкова подплатен) нося само сега в летните месеци на сутрешната разходка с кучето. Разбирай 5:30-6 и до блока.

# 62
Благодаря ви момичета😊🌺

# 63
И преди сме отваряли темата за елеците. Ако ще го купуваш само за това, че е евтин недей. Аз за това и избягвам разпродажбите за да не купувам нещо, което не ми трябва и го купувам само защото е била изгодна цената.
Иначе нося такъв елек но е тънък и се води лайнер, който се носи под връхната дреха, ако ми е много студено.

# 64
Благодаря за новата тема!
Агент, къде се изгуби тези дни?
Любимите ми цветове за лятото са бяло и почти всички нюанси на синьото.
За bootcut дънките от предишната тема - не се харесвам с такива и не ми харесват върху ниска жена по принцип. Не е до дължината, купувам си точната.
Може да звучи странно, но жени с по-нисък ръст ми изглеждат по-добре с дънки около и малко над кокалчето, отколкото с bootcut. При нас нисичките този крачол няма възможността да разгърне ефекта си и рядко ласкае фигурата. Класическите прави дънки стоят по-добре.

И аз благодаря за темата!

Забравих да ви предупредя в лудницата, че се запиляхме към Италия (и за малко Швейцария) във ваканция. Модната равносметка е не чанта, каквато исках и очаквах да си купя, а 6 рокли, 5 панталона, 1 от онези дълги и широки почти пола-панталон и няколко топа.

Бяло+синьо
Бяло+нюд
Бяло+жълто
Бяло+ зелено
Бяло+оттенъци на кафявото за мен

Обсъжданите дънки винаги се носят дълги и на някаква форма на ток или платформи. Иначе изглеждат не съвсем приятно ако не си 180++ и с фигура на модел.

Елеците сме ги коментирали, има си региони, където това е дреха основна с гардероба, наред с дънките. Варират от евтини и едносезонни до ужасно скъпи и качествени. Имам и нося - под друго яке, над друго яке, над пуловери...

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 16:57 от Agent Provocateur

# 65
И преди сме отваряли темата за елеците. Ако ще го купуваш само за това, че е евтин недей. Аз за това и избягвам разпродажбите за да не купувам нещо, което не ми трябва и го купувам само защото е била изгодна цената.
Иначе нося такъв елек но е тънък и се води лайнер, който се носи под връхната дреха, ако ми е много студено.

Едната причина е точно разпродажбата, а втората че нямам дебел елек. Имам тънки, които и аз нося под яке и един , който е много странен модел и него си го нося над яке, но също е тънък. Много ме притесняваше тази лъскавина, която ми евтинее.

# 66
Щом те притеснява не го вземай. Връхната дреха за мен, както и обувките и чантата, трябва да са качествени, защото под тях можеш да скриеш всичко Grinning.

# 67
  • Пловдив
Dancer, и от мен не за този елек.

И аз съм в търсене на елек, но ми се иска да е втален и с дължина мялко под кръста. Аз нося елеци в студено време - идеални са ми. Но аз съм постоянно в колата, реално имам ходене пеш от паркинга до офиса. Тази година само носех зимно яке, че с бебето правихме разходки навън.

# 68
В Зара имаше страхотен втален елек

# 69
Не ми харесват този тип елеци, защото развалят силуета, просто са прекалено обемни и прави. Има разни, които са направени с по- хитри кройки и колан. Харесваше ми модата на разни модерни елеци върху кожени якета, на мен няма формула по която елек да ми стои добре, но върху други ми харесва.
П.П. Вчера във ваша чест накарах ММ да запалим колата до магазина, защото както стоях и реших че искам бяла рокля и бели сандали. Сега съм наказана без бг мама 1 седмица Grinning Ама пък имам роклА Simple Smile

# 70
Моя е втален, но както вече казах е по- скоро като допълнителна подплата за връхна дреха.

# 71
  • София
Аз харесвам елеци но на показания не ми харесва цвета и материята.
Предпочитам да са по свежи.
Тази година си взех един цълт от зара, по-дълъг от стандартните и много си го нося. За пролет/есен е доста удобен, разбира се в casual обстановка, когато съм спортно облечена.

# 72
  • Бургас/Пз
Моля за малко помощ как да търся аутфити с еспадрили на платформа. Засега само с къси панталони, къса дънкова пола и дънки ми харесват как стоят, а ми се иска и нещо по-различно Simple Smile

Какво мислите за комбинацията синьо с пудра??

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 18:57 от ani_d

# 73
При такива дилеми, моя подход е пробвам с всичко което имам и решавам с кое седи добре. С цветовете същата работа.

# 74
  • София
Последните години, този тип обувки ги носят най-вече със свободни boho рокли. Или онези, на които им казват пеньоар(на мен са ми любими).

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 20:49 от Дези.

Общи условия

Активация на акаунт