Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 091
  • 557
  •   1
Отговори
# 75
Моля за малко помощ как да търся аутфити с еспадрили на платформа. Засега само с къси панталони, къса дънкова пола и дънки ми харесват как стоят, а ми се иска и нещо по-различно Simple Smile

Какво мислите за комбинацията синьо с пудра??

Ani_d, пробвай "How to style (how to wear) espadrille wedges".
https://www.pinterest.com/pin/457889487122512083/

На мен горната комбинация синьо с пудра ми харесва страшно много!

# 76
Любим цвят за лятото ми е бялото. Имам около 17-18 бели рокли.
Комбинациите ми са с един акцент, само едно ярко нещо, останалото в неутралната гама.

# 77
  • Бургас/Пз
Много благодаря, Дез, точно нещо такова ми трябваше, визуализирах си нещата и сега ще трябва нови рокли да търся 😂😂😂

# 78
  • в Кошера
ani_d, с лежерни рокли, бохо. Лен, деним, памучна дантела... се комбинират страхотно.

Скрит текст:

# 79
Извинете, че се намесвам в темата непоканена Simple Smile  При въпроса на ani_d се сетих за няколко снимки, на които виждах еспадрили на платформа (в една друга тема тук). Става дума за кралски и свързани с кралски особи Simple Smile Но неизвестно защо за мен, момичетата ги коментират критично. Аз от норми за стил не разбирам, на мен повечето ми харесват и реших, че мога да ви ги споделя просто за информация:

Pippa Middleton - Chiara 80 Canvas Wedge Espadrilles

Zara Tindall - Carina Wedge Espadrille

Queen Letizia of Spain - Macarena Alba50 Wedges in Ivory

Sophie, Countess of Wessex - High Mary Jane Leather Espadrille in White

# 80
Летисия ми харесва много, с все еспадрилите. На останалите като цяло облеклото не им е ок, за моя вкус поне.

# 81
  • В полите на Пирин планина
На мен и Пипа, а и Софи ми харесват, освен Летисия.
Само Зара, като цяло не ми е ОК. Simple Smile
На мен еспадрилите ми харесват на друг, но не ги виждам на себе си.

# 82
На мен този тип еспадрили изобщо не ми харесват. Някак правят крака като копито. Ако са еспадрили, поне да са класически.
Скрит текст:

# 83
  • София
На показаните снимки всички ми харесват. Понякога Летисия не уцелва моделът рокля и еспадрилите. Те изглвждат грубовато на някои тоалети.
Иначе не са моят тип обувки(аз нося високи само на сватби), но на друг човек ми харесват 😊

# 84
На мен еспадрилите ми харесват на друг, но не ги виждам на себе си.
Нито на друг, нито на мене ми харесват. Не мога да я преживея тази подметка и това е, колкото и да красят горната част с различни модели, очите ми само подметката гледат Grinning

# 85
Аз пък харесвам  ниски еспадрили, не мога да възприема обаче корковите подметки, обикновено платформи

# 86
И еспадрилите и всякакви платформи харесвам и нося, но съм съгласна, че не на всеки крак стои естетично и като цяло са претенциозни обувки спрямо останалата част от тоалета.

# 87
Аз не съм носила еспадрили от 20 години, но откак взех тези, ги нося редовно- с рокли, дънки, къси панталони, пола- панталон. Тези с платформа бих комбинирала със същите неща.

# 88
  • София
На мен не подметката, а по-скоро носът на някои модели ми идва странен и загрубява обувката. Но като цяло са готини, харесват ми.
Аз никакви не нося, но съм имала. Просто от години нося само определен тип обувки и не съм виждала тип еспадрила от марките, които произвеждат.
Ето тук, например, Летисия не ми харесва(вероятно заради дължината на роклята и панделките на еспадрилите) https://1.bp.blogspot.com/-rEb64yFe7to/XvIVkh0XxTI/AAAAAAACjQE/3 … 600/letizia-5.jpg
Тук ми харесва https://royalportraitsgallery.com/home/the-king-and-queen-of-spain-visit-soria

# 89
  • София
Еспадрили на платформа харесвам и нося, до скоро не възприемах равните високи платформи, но взех че пробвах и много се харесах и с тях Grinning. Ниски класически еспадрили харесвам на друг, на мен са ми ужасно неудобни и не мога да ги съчетая с нищо в гардероба си.

Общи условия

Активация на акаунт