Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 597
  • 557
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за новата тема.
Лятото обичам бяло, слонова кост, пудра. Нося и други цветове, разбира се. Любима комбинация ми е ярко розово с бежаво.

# 91
  • София
Харесват ми показаните еспадрили на по-едри жени, с добре оформени крака, прасци...иначе на клечави крачета ми стоят груби.
Обаче изглеждат много неудобни, мерила съм само 1 път, имах усещане за свободно и нестабилно ходило, пристегнато, обаче в глезена...и като добавим подметка на която липсва пластичност, хич не ми хареса. Но може и аз да съм мерила кофти обувки.

# 92
Аз пък обратно, тия връзки ги възприемам само на тънък глезен

# 93
  • В полите на Пирин планина
Аз бях харесала ей тези еспадрилоподобни:

Чудих им се доста, но това лято си купих 3 чифта сандали и реших да се въздържа...

# 94
Здравейте, някой има ли представа къде могада открия тази чанта...
https://creative-bg.net/damska-chanta-v-cvjat-menta-kod-nh2863
Ако сте видели някъде случайно....във физически или онлайн магазин...
Писах в сайта, през колко време получават стока, дават ли заявка за конкретен изчерпан продукт и т.н. Отговора беше " следете ни..."

# 95
Аз бях харесала ей тези еспадрилоподобни:

Чудих им се доста, но това лято си купих 3 чифта сандали и реших да се въздържа...

Точно такива, но бежовите пробвах, страшно са удобни, но имам подобни с такава широка ивица плат и много ми топлят в жегите, това ме спря

# 96
С лоша контузия на ходилото съм от няколко седмици, и еспадрилите ме спасяват, особено тези на висок клин.
Не-еластичнастта на подметката щади меката тъкан, а наклонът маха тежестта от петата. Не очакввах да спасят положението, късмет извадих с тях.

# 97
Използвам последната снимка на еспадрилоподобните, за да потърся съвет. Момичета, кажете как да омекотя предния шев(при пръстите)? Дъщеря ми има подобни сандали, но от изкуствен велур и след първото носене отказва да ги носи, защото ѝ правят мехури.

# 98
  • София
Имах навремето подобни, но отпред бяха по-затворени. От онези, при които ти се виждат 2-3 пръста. Правиха ми рани там, какво ли не правих-замразявах, чуках с чук, някакъв плик с вода мушках и пак във фризера. Така и не омекна и не се разшири и ги носих 2 пъти.

# 99
  • В полите на Пирин планина
С някой мазен крем не става ли?
Ако са тесни може да се намажат със спирт и да се поносят - отпускат се от него.

# 100
Нямам идея дали са тесни или просто неудобни. Прибра се с мехури и вече отказва да ги носи.

# 101
Само веднъж съм имала еспадрили с отворени 2 пръста отпред и има същия проблем. Направиха ми ужасни пришки на големия пръст и ги подарих.

# 102
  • Бургас/Пз
ani_d, с лежерни рокли, бохо. Лен, деним, памучна дантела... се комбинират страхотно.

Скрит текст:

Тайра, страхотна си, точно от такова онагледяване имах нужда. Сега кажете къде да намеря нещо подобно като на Трета, шеста и седма снимка 😂😂😂

# 103
Ani,  в obuvki.bg? Там сега и намаления има....

# 104
  • в Кошера
Скрит текст:
ani_d, с лежерни рокли, бохо. Лен, деним, памучна дантела... се комбинират страхотно.

Скрит текст:

Тайра, страхотна си, точно от такова онагледяване имах нужда. Сега кажете къде да намеря нещо подобно като на Трета, шеста и седма снимка 😂😂😂

Ани, в случай, че визираш роклите (така го смлях Wink), виж Mango, Zara, Reserved, Mohito, HM... въпреки сейловете, вероятно е останало нещо интересно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт