🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 56 843
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 90
Ще ми се една седмица със слънцеядци....

За тези аз мога да сготвя. През зимата да ми дойдат. Joy

# 91
В 20ч ми се отваря времевия прозорец за гледане на тАлАвизор. Сал тогаз гледам аз. Сутрин нье!
Joy

Опааа..та то тогаз баш Черешата бре...какъв късмет.

# 92
В 20ч ми се отваря времевия прозорец за гледане на тАлАвизор. Сал тогаз гледам аз. Сутрин нье!
Joy

Сутрин 5 шота водка и 1 редбул за разкош. Да дойде хъса, да имаме енергия (някакво клипче гледах с някаква пияна учителка май, която заяви че сутрин пие алкохол за хъс и енергия). Joy

# 93
Аз изгледах днес епизода от снощи…ами права е Милена-да сме живи и здрави 😀 Сега да видим Сами ще нареже ли моркови 👀

# 94
Ще падна от нахалната приятелка на Сами, която е седнала на и без това малката маса заедно с гостите...

# 95
  • Испания
Готвачът, като не иска да гледа гуакамоле и му е писнало, да напусне формата.

# 96
  • София
Имам чувството,че с ползването на авокадо нарочно се гаврят с Манчев. Всички знаят мнението му за авокадото, чубрицата и сьомгата..

Тази приятелка предишната ли е или е нова?

Дизайнерката пак нещо не обича...

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 20:16 от Тайна

# 97
  • DE
Станаха ми интересни кюфтенцата ще взема да пробвам Thinking

Сигурно сме единствените дето не са яли гуакамоле. Веднъж моя мъж взе авокадо да сме опитали, но само по една хапка и директно към кофата. Баси селяните сме Disappointed Grin

# 98
Аз направо мразя авокадо.
Тази пак нещо мрънка в промото, да видим какво не яде сега или какво яде изобщо

# 99

Сигурно сме единствените дето не са яли гуакамоле. Веднъж моя мъж взе авокадо да сме опитали, но само по една хапка и директно към кофата. Баси селяните сме Disappointed Grin
Пробвахте ли с подправки
Знам ,че го ползват в сладкарството

# 100
  • Пловдив
Имам чувството,че с ползването на авокадо нарочно се гаврят с Манчев. Всички знаят мнението му за авокадото, чубрицата и сьомгата..

Тази приятелка предишната ли е или е нова?
Предишната е. Известна с това, че му е гадже.

# 101

Пробвай да го намачкаш,после 1-2 печени пиперки ги режеш на ситно,1-2 скилитки чесън,малко сол и черен пипер и става много вкусно.И на филийка черен хляб много обичам аз 😀

# 102
  • Испания
Приятелката за какво е там? Нищо не прави. Явно, за да се покаже.

# 103
Харесвам творчеството на Милена, но за нея от край време съм със смесени чувства. Обаче по повод на изказването и за силиконовите жени се сетих за нейната песен "Куклата Мици"
"Куклата Мици с пластмасовите цици,
с напомпана уста. Къде ти е ума?"
Така, че тя даже си го е изпяла мнението Simple Smile
Аз снощи не успях да гледам, но прочетох всичките ви коментари Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 104
Гледам Хосни и една кифла по хавлия. Що е там тая по тоя халат?! Секси ли иде реч да е!!?!

Общи условия

Активация на акаунт