🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 56 758
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 945
Аз не мога да реша...баш по средата съм, дали ми хареса или не Grinning

Не е лошо момчето. Бързо говори и накак бях нащрек през цялата първа част, да хвана какво точно казва.

На тагадък, като на бърз каданс ми мина приготвянето на храната. Не можах дъх да си поема...някак като препускане беше..то да гледам ли, да слушам ли...

Не разбрах как се получи храната..май сухичка била-котлета, сиренето..

Може да съм отвикнала да гледам , знам ли....ама малко се напрегнАх, не можах да се отпусна някак Joy

# 946
  • Sofia
Дадоха ли как приготвя тиквеният сладкиш?

# 947
Да, с него започна. Не мога да кажа каква е рецептата, обаче.

# 948
Натрошени бисквити с масло смеси. После пасираната тиква с 2 жълтъка. Пече се във фурната  ..това видях.

# 949
Еййй, много лигав днешния домакин, иначе добре си сготви!

# 950
  • Sofia
...и като почнат с тез лиготии съпруга/съпруг цуни-гуни 😤 сакън,не могат един без друг за 2-3ч

# 951
  • Sofia
Обаче франкофонът Любомир явно се е прицелил към върха! Защо даде 1 точка по-малко? ...
Нали при десерта каза, че той му харесал най-много... изглежда има забелжки към останалото.
То и тази, дето утре ще готви каза, че пържолата ѝ била суха и, че нейното печено ще е страхотно... ама нали му е дружка на Димитър... 10ка даде.

# 952
Да ,била е модел!Беше много слаба.Една от първите водещи на сутрешният блог на бтв заедно с Бареков.Беше наистина слаба
Аз не казах, че не е била слаба и че няма фигура на модел, а че няма лице на модел.
Скрит текст:

Не знам кога е моделствала, ама тук е като модел от Прамо от '76-та, пък тя не е толкова стара, сигурна тогава е родена.
А тази коса къде е отишла...? 🤔
https://blitz.bg/shoubiznes/nyama-da-ya-poznaete-izpluvakha-unik … ws539487.html/amp

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 22:46 от Анонимен

# 953
73 набор е.
Жените много се променят в менопаузата, особено ако настъпи по-рано. Не всичко е въпрос на глад и воля.

# 954
...и като почнат с тез лиготии съпруга/съпруг цуни-гуни 😤 сакън,не могат един без друг за 2-3ч
Аз пак да се върна към съпругата, тук тя си аранжира борчетата и се оттегли...
Утре ще анализираме следващият участник.,. Векилска?!?

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 23:04 от MoSt new

# 955
  • София
Да ,била е модел!Беше много слаба.Една от първите водещи на сутрешният блог на бтв заедно с Бареков.Беше наистина слаба
Аз не казах, че не е била слаба и че няма фигура на модел, а че няма лице на модел.
Скрит текст:

Не знам кога е моделствала, ама тук е като модел от Прамо от '76-та, пък тя не е толкова стара, сигурна тогава е родена.
https://blitz.bg/shoubiznes/nyama-da-ya-poznaete-izpluvakha-unik … ws539487.html/amp

Леле, верно, какво косище! 😲

# 956
  • София

Черешката на тортата (20.12.2021)
Сезон 16 Епизод 61

# 957
Цитат
https://blitz.bg/shoubiznes/nyama-da-ya-poznaete-izpluvakha-unik … ws539487.html/amp
Възможно е да е студено къдрене,През 80-90те беше много актуално.На скалпа косата изглежда права.Тоест да е израсла и къдриците са слезли надолу.Каквато така,ще я видим тук като домакиня,кулинарка.

# 958
  • На морето!
И на мен ми хареса Капитанът днес. Винаги се впечатлявам от хора, които сами произвеждат храната си и имат отношение към нея.
Супер се справи - нормално е да е бъбрив и експресивен, все пак е артист. Друг е въпросът другият му в компанията защо е такъв изтръпнАл.
Боряна Калейн ми е любимка, ще я гледам с интерес.
Векилска е дипломиран йога инструктор. Мисля, че напълня след раждането на второто си дете и се олелчи здраво. Ще ми е интересно да видя дома ѝ, макар да не вярвам, че го покаже.

# 959
  • Великобритания
значи хем не ми харесва когато някой мълчи като пън , и хем не ми харесва някой като не спира да дрънка .. Димитър е симпатичен , ама на моменти направо ми идва да му запуша устата , и някви странни изрази , а бе целия е странен и ми остави едно такова странно впечатление
Но пък добре си сготви , без помощ , без изхвърлянки

Общи условия

Активация на акаунт