Nail art 5

• 24 887
  • 387
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Бейбиту, много свежарскоооо!
Но първото с едно цвете повече ми харесва!!!!  smile3503 smile3503 smile3503
Винаги съм харесвала такъв жълтакав лак и жълт дори по хорските ръце, но никога не бих лакирала себе си така, имам чувството, че няма да ми седи  newsm78

# 332
Тъкмо си мислех, че забравих да напиша, че лака е телесен цвят всъщност. Обаче снимах на вечерна светлина, и изглежда жълт Blush Отгоре го минах с брокатения на Стар Нейлс.

Нещо взех да задобрявам с мокрите декорацийки bowuu

Много ми се прави нещо готино, но на моите нокти ми е зор Tired
Тези дни омбислям да пробвам нещо с разни камъчета - отдавна им имам мерак.

Държа да подчертая, че следях темичката цяла седмица, и да кажа, че ужасно много сте задобряли всички Heart Eyes наистина много.

# 333
...
Аз този 5в1 на Перфект го гледах в4ера в Габрово. За 1 път го виждам, и мислех, 4е е нещо ново, защото в Русе не съм го виждала изобщо. Имаше дори и изсушител от същата серия. Grinning
БейбИту, кажи моля те къде в Габрово си го гледала?

# 334
  • някъде там
Бейби, наистина страхотно е, както винаги Peace
Искам и аз да мога да ги къдря такива Crossing Arms
5в1 наистина е страхотен, намерете си го няма да съжелявате.

# 335
  • На погрешната планета
Бейбиту,за тези ли питаш:
1. http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1487867
2. http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1487868
1.Нанасям пастелен розов лак. С лилава акрилна боичка рисувам цветето, от едната страна удебелявам с лилавото, а от другата с розово (пак с боичка). В средата на листенцата и по "израстъците" нанасям брокатен лак. Преливането го направих по твоя метод, с лилав лак.
2.Нанасям перлен розов лак. От едната страна, с разовата акрилна боичка правя линиите и после цветята. Само че тях не ги правя като теб, защото ми е трудно Blush, а просто правя точки с уреда за точки.
Това е Hug и двата модела са много лесни.

# 336
...
Аз този 5в1 на Перфект го гледах в4ера в Габрово. За 1 път го виждам, и мислех, 4е е нещо ново, защото в Русе не съм го виждала изобщо. Имаше дори и изсушител от същата серия. Grinning
БейбИту, кажи моля те къде в Габрово си го гледала?
Ъх, малко ще ми е трудно да ти го обясня, но ще пробвам. Значиии...на центъра, в района на църквата, отзад в уличките има едно магазинче за бебешки храни и памперси, та на същата улица, като застанеш с/у магазина в ляво, на другия тротоар има едно магазинче-парфюмерия - ТАМ Grinning Дано си ме разбрала. М/у другото Пак в Габрово намерих от любимите ми лакове за рисуване - на главната улица има една голяяяма парфюмерия, в която продават сребро. По 2.50 бяха, имаше цялта гама, от акрилни, и тези на лакова основа.в Русе никъде ги няма ooooh!

Мери - точно преливането ме интересуваше. Много добре се е получило, и помислих да не си измислила някой нов метод Mr. Green

# 337
Сега четейки поста на Бейбиту искам да ви кажа една смешка, дано я разкажа добре и да се посмеете: Joy Joy
Вчера отивам на автогарата, за да пратя един багаж по автобус и докато чакам, решавам да разгледам10-те магазинчета, които се помещават вътре Едно от тях беше Псевдо магазинче за козметика и нали имам много време за убиване се заплесвам, защото виждам че има лакове за декорация нов модел - непознат за мен; решавам да направя лакардийка с ЛЕЛКАТА,като я питам:
-на каква основа са ви лаковете?
Отговор:
- Ами на к`вато поискате!!!!! Shocked Може на лакова, може и да не слагате отдолу лак, някои си слагат лак, други не!! Ама те са за рисуване тези лакове - може да си рисувате всичко каквото поискате!!!

Друго си е да те обслужи компетентен ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ!!!
 Едвам се сдържах да не се изхиля на воля!!

# 338
Сега четейки поста на Бейбиту искам да ви кажа една смешка, дано я разкажа добре и да се посмеете: Joy Joy
Вчера отивам на автогарата, за да пратя един багаж по автобус и докато чакам, решавам да разгледам10-те магазинчета, които се помещават вътре Едно от тях беше Псевдо магазинче за козметика и нали имам много време за убиване се заплесвам, защото виждам че има лакове за декорация нов модел - непознат за мен; решавам да направя лакардийка с ЛЕЛКАТА,като я питам:
-на каква основа са ви лаковете?
Отговор:
- Ами на к`вато поискате!!!!! Shocked Може на лакова, може и да не слагате отдолу лак, някои си слагат лак, други не!! Ама те са за рисуване тези лакове - може да си рисувате всичко каквото поискате!!!

Друго си е да те обслужи компетентен ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ!!!
 Едвам се сдържах да не се изхиля на воля!!

Joy Joy Ебаси лудата продавачка hahaha

И какви бяха в крайна сметка новите лакове за рисуване на всякаква основа?

# 339
БейбИту, наистина не ми стана много ясно за кой магазин точно говориш, понеже не минавам често по тази улица, но като отида на място ще се ориентирам. Иначе тези твоите лакове, които беше показала на снимките си и аз ги видях наскоро в този магазин и наистина имаха много цветове от тях.
Мерси за отговора   bouquet

# 340
БейбИту, наистина не ми стана много ясно за кой магазин точно говориш, понеже не минавам често по тази улица, но като отида на място ще се ориентирам. Иначе тези твоите лакове, които беше показала на снимките си и аз ги видях наскоро в този магазин и наистина имаха много цветове от тях.
Мерси за отговора   bouquet
Ами не знам как да ти го опиша по друг начин Rolling Eyes пробвай на  място както каза, Grinning

# 341
..................

И какви бяха в крайна сметка новите лакове за рисуване на всякаква основа?

Ами така и не разбрах какви, то след това обяснение как да разбереш, но на външен вид  - мънички, малко по-малки то тези които ти имаш на Ана КИм, дето са ти на водна основа, пък и ми се видяха съкпи за тез ималките да дам 2,50 лв.!!

# 342
  • София
Привет и от мен. Ей Бейби... добре дошла и ти  bouquet Определено се усещаше липсата, както твойта, така и на Катето. Аз започвам яка борба за здрави нокти че ми писна. Сега започнах с кремчето на Биотрейд + една домашна маска за ръце от моя приятелка.Това са ми ноктите сега:
В момента са доста по -добре от преди няколко дни. Кожичките си пооправих с розовия Cutipeel на Perfekt.
Това ми е семплия лак за тези дни. Както казах отново съм на работа и няма вече шаренийки Rolling Eyes

Ако някой знае в София къде има като лаковете за рисуване на БейбИту да сФирка ruporuu
П.С.Страшно съм доволна от изсушителя на  Perfekt.

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 09:18 от Майка Зайка

# 343
Привет и от мен. Ей Бейби... добре дошла и ти  bouquet Определено се усещаше липсата, както твойта, така и на Катето. Аз започвам яка борба за здрави нокти че ми писна. Сега започнах с кремчето на Биотрейд + една домашна маска за ръце от моя приятелка
..........................
Това ми е семплия лак за тези дни. Както казах отново съм на работа и няма вече шаренийки Rolling Eyes

Ако някой знае в София къде има като лаковете за рисуване на БейбИту да сФирка ruporuu
П.С.Страшно съм доволна от изсушителя на  Perfekt.

Embarassed Embarassed Embarassed  Wink
Тая декорацийка как ми легна на сърцетооо, нещо съм се отворила на френски маникюри тези дни...нали ми поникнаха малко нокти и сега като  невидяла френски....... И аз съм с френски днес, ще го снимам и довечера кача, но отсега казвам на ЗОРКОТО ОКО във форума да не ми гледа кожите  Wink

# 344
Момичета, казвате че сте доволни от крема за нокти на Биотрейд и искам да попитам нещо, понеже и аз скоро ще се сдобия с него: Колко често се мажете с него? Пречи ли ако се използва заедно с друг крем за ръце? Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт