JUMBO - 2 тема

• 53 272
  • 414
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, знаете ли в кои градове в България имат магазини Jumbo? Рових се в сайтове , но не открих инфо със всички населени места...
corporate.e-jumbo.gr/bg/katastimata/ Тук може да видиш.

# 361
Здравейте, знаете ли в кои градове в България имат магазини Jumbo? Рових се в сайтове , но не открих инфо със всички населени места...
София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора , Русе

# 362
В София само 2 магазина ли има? Мислих, че са повече.

# 363
  • София
4 пише, че са, аз за 3 знаех.

# 364
  • София
На България, на Ботевградско, в Дружба.

# 365
  • София
На България, на Ботевградско, в Дружба.
И след Люлин.

# 366
Изписахте излишни коментари. В линка на evencee се виждат ВСИЧКИ магазини и тяхната локация.

# 367
Изписахте излишни коментари. В линка на evencee се виждат ВСИЧКИ магазини и тяхната локация.
Аз това виждам, затова и питах само 2 ли са?
Няма никакви излишни и ненужни коментари.

# 368
Аз това виждам, затова и питах само 2 ли са?
Скрит текст:
Няма никакви излишни и ненужни коментари.
Как да не са излишни при условие, че я има пълна информацията директно от източника?

Освен това отстрани като се кликне на + има и линк към Google Maps, който води до точната локация на картата.

# 369
Здравейте, ако сте ходили наскоро в магазина, дали можете да ми кажете цените на ученическите тетрадки? Малък формат, широки редове. От 20, 40, 60 листа. Най-вече ме интересува дали си струва да се отиде, или не е кой знае каква разликата с някоя обикновена книжарница? Благодаря ви.
И - ако сте доволни от марка моливи? Аз не съм претенциозна, ама хубавите в другите книжарници стигат 8-9 лв за 12 цвята. Моите не са художници или нещо.

# 370
За моливите - по добре малко, но качествени. Те и рисуват лесно и меко, и се подострят лесно, а и детето е доволно. Децата със смотаните моливи гледат оцветявките на другите и се натъжават, защото не им се получават.
В Джъмбо нещата са китайски и не бих търсила моливи там.

# 371
За моливите - по добре малко, но качествени. Те и рисуват лесно и меко, и се подострят лесно, а и детето е доволно. Децата със смотаните моливи гледат оцветявките на другите и се натъжават, защото не им се получават.
В Джъмбо нещата са китайски и не бих търсила моливи там.

Темата е Джъмбо артикули. Темата не е къде да търсим некитайски стоки.

# 372

Здравейте. Магазини Jumbo има в Бургас,Варна,Пловдив,Стара Загора ,София и в Русе,ако не се лъжа.

# 373
Здравейте, дали някой е ходил скоро? Интересува ме изкарали ли са тетрадките за да може да го отметнем.

# 374
  • София
Да, заредено е за 15.09.

Общи условия

Активация на акаунт