JUMBO - 2 тема

• 53 268
  • 414
  •   1
Отговори
# 390
Не е задължително. Това не е ваучер, а документ за замяна. Вижте си на гърба на касовата бележка в какъв ден трябва да отидете за стоки с дефект и питайте на информация до кога може да ползвате документа. Не помня какъв беше срока.

# 391
  • София
Здравейте, дали продават адвент календари? Такива, които човек сам може да си напълни?

# 392
Пълни съм виждала, празни - не.

# 393
  • София
Здравейте, дали продават адвент календари? Такива, които човек сам може да си напълни?
знам че темата е за джъмбо,но има в синсей празни адвент календари

# 394
  • София
Знам за Синсей, просто имах работа в Джъмбо. 😃 Имаше празни с дядо Коледа, но все пак реших да взема пълни, така или иначе щях да ги пълня с подобни неща.

Единият е с канцеларски материали, другият е с бижута.

# 395
Има ли в Джамбо нещо подобно на къщата на Пепа Пиг или Маша?

# 396
Здравейте!
В Джъмбо дали има магическа пръчица, която свети? за момиченце търся подаръл за Коледа конкретно това…

# 397
  • София
Здравейте, някой знае ли Джъмбо днес до колко часа ще работи?

# 398
Привет на всички, писах в друга тема, но сега виждам, че имало и тема специално за Jumbo, та да питам и тук дали някой си е купувал тази детска коледна книжка с части от пъзел?
Скрит текст:

Подариха я на детето, но се оказа дефектна и бих искала да ми я подменят. Ще съм много благодарна ако някой може да ми услужи с бележка.

# 399
Предвид, че Коледа мина и вече са започнали да вадят великденска стока, има голям шанс да не ви я сменят дори и да намерите бележка от някъде, тъй като това е сезонен артикул.

# 400
Просто книжките до онзи ден бяха все още налични, затова попитах тук.

# 401
Привет , дали има тапицирани панели за лепене на стена в Джъмбо?

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 10:08 от JustMila

# 402
Има имитиращи мрамор, тапицирани не се сещам да съм виждала.

# 403
Дефектна стока подлежи на рекламация до 2 години.

# 404
Здравейте! Може ли да помоля ако някой скоро ходи да види за пудовки? Цени и кг. Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт