JUMBO - 2 тема

• 56 399
  • 430
  •   1
Отговори
# 90
Първо в Икея търсих, но не ги намирам там. Не знам под какво наименование са ги писали.
Да, тези са от Икеа(Подпора за книги Billy), но явно вече ги нямат.

# 91
Зелен сертификат или тест
А дали на входа има възможност за тест или трябва предварително направен?

# 92
До колкото ми е известно няма такава практика.

# 93
  • София
Не правят тестове пред Джъмбо.
Но точно до Джъмбо на бул. България в София е поликлиника България и там правят тестове. Ако ви е удобно като локация това Джъмбо. Не знам в кой град сте.

# 94
Има ли плюешени кучета за разхождане с каишка? Да знам накъде да поемам, към Джъмбо или към Хиполенд. Не ми трябват акащи и пишкащи функции, само да ходи Joy

# 95
Аз пък търся коледна музикална играчка. Трябва ми за подаръче на детенце 1 година и половина.
Някакви идеи?

# 96
Здравейте, има ли в Джъмбо голямо разнообразие от настолни игри? Търся нещо с отговаряне на въпроси.

# 97
Здравейте! Има ли в Джъмбо метални кутии за сладки? Благодаря!

# 98
  • Стара Загора
Мислех, че ще има по-голямо разнообразие от метални кутии, но преди два дни бях в Джъмбо и имаше само няколко вида. В другите градове може да има повече. Взех си една коледна.
Скрит текст:

# 99
Здравейте, има ли в Джъмбо голямо разнообразие от настолни игри? Търся нещо с отговаряне на въпроси.

По мое набдение има доста настолни игри, покрай предстоящите празници обаче може да са пообрани.

И метални кутии има, но повечето в момента са на коледна тематика.

# 100
Има ли някаква малка играчка или химикал или нещо за подарък под формата на авокадо в Джъмбо 😀

# 101
Сякаш съм мяркала накакво мааалко плюшено авокадо с костилка, но изобщо не съм сигурна дали не си въобразявам Grinning

А това не върши ли работа: https://www.sinsay.com/bg/bg/1601g-mlc/zabawka-si

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 01:51 от Барбалена

# 102
  • Бургас
Здравейте!
За първи път пиша в темата. Идвам с питане.
В Джъмбо има ли алкохолни маркери фулмастери¿

# 103
  • велико търново
Някой знае ли дали в Джъмбо може да се купи детски комплект за бродиране? Дъщеря ми сега се учи да шие и прояви желание да опита с бродиране.
Не знам имат ли в Джъмбо, но в сайта на Аксиома и физически магазин имат.
Занимавам се професионално с ръчна бродерия, ако мога да съм полезна с нещо. Пишете ми на ЛС.

# 104
Виждала съм разни комплекти за ръчно творчество с конци и модел като за гоблен, но не знам до колко биха свършили работа.

Общи условия

Активация на акаунт