JUMBO - 2 тема

• 56 038
  • 427
  •   1
Отговори
# 60
Какво ще рече "декоративна чиния" - такава, която се използва само за декорация, но не и по предназначение ли? Харесват ми на външен вид и ми се иска да си взема от всички размери, но само ако могат да се използват.

Разбира се, че могат да се ползват! Според мене са по-скоро стъклени, а не керамични.
Не съм ги ползвала за горещи храни и не съм сигурна, че ще оцелеят след такава експлоатация. Но в купичките съм сервирала сладолед.
Не им се излющва боята, както на други от Джъмбо.
Описах ги като "декоративни", защото за гореща манджа не ги виждам. За салати, бисквити или нещо подобно са идеални. Особено, ако цвета се връзва с нещо. Но има и сиви такива.

# 61
  • София
Аз имам мисля, че подобни от джъмбо, доста са тежки, на черно бели цветчета. Купи за супа, основна чиния и по-дълбока за 4-ма. Ами какво да ви кажа, позлвам ги всеки ден ама всеки ден. В съдомиялната, за горещи храни и т.н., бяха евтини, а си изкараха парите подобаващо за повече от 6 месеца експлоатация, според мен си струват, не знам дали е било просто късмет при мен, но и шарката не им е паднала от съдомиялната, въобще не ги жаля, стоят красиво, само минусът е че са си тежички.

# 62
Значи не са много подобни Simple Smile
Тези не са тежки, а са си нормални, та дори по-лекички от стандартните керамични.

# 63
  • София
Имате ли представа дали в Джъмбо може да се влиза без сертификат?

# 64
Най-вероятно не, над 300 квадрата са.

# 65
Някой знае ли как стои въпроса в влизането в Джъмбо:joy:

# 66
Зелен сертификат или тест

# 67
Най-вероятно не, над 300 квадрата са.
Именно!

# 68
някой виждал ли е това налично в джъмбо?
http://jumbo-online.bg/dom-i-gradina/4312-3D-modelirasa-pisalka- … splej-3D-Pen.html

# 69
Миналият месец имаше черни вилици, лъжици, ножове. Сега дали ги има все още?

# 70
  • Стара Загора
Измислен сайт, който няма нищо общо с Джъмбо. Такова нещо сякаш не съм виждала там.

# 71
Там не съм виждала такова..в емаг има писалки

# 72
  • Пловдив
Преди 5-6 години купих такава 3Д писалка именно от Джъмбо. Беше с три пълнителя само, а такива не се продаваха отделно Rolling Eyes Голяма забава, но свършиха пълнителите (имаше два вида - розови и сини), а бяха сравнително малки.
Може би преди 2-3 години нашумяха такива писалки, даже гледах, че се предлагат и само пълнители, но в интерес на истината, в Джъмбо не съм виждала скоро

# 73
  • под тепетата
zenata, аз поръчах от този сайт такава писалка с допълнителни пълнители. Приета е , обработва се поръчката и до там с кореспонденцията. Писах им мейл кога да я очаквам, но ни звук, ни стон! Та май се минах и ще трябва да я търся другаде.

# 74
Биляна, аз купих от един сайт. В Джъмбо имаше преди години 3д писалки, но бяха други.

Общи условия

Активация на акаунт