JUMBO - 2 тема

• 53 263
  • 414
  •   1
Отговори
# 405
Дали към днешна дата има пръст/почва за цветя от големите чували? Купувала съм, но е било все около април месец.

# 406
Малко след нова година се въртях в този сектор да търся нещо и мисля, че видях някакви чували големи, но не съм съвсем сигурна.

# 407
  • София
Една колежка скоро търсеше, но каза, че не е намерила, обаче не знам в кое Джъмбо точно.

# 408
Реа, преди 2 години взех пръст от Джъмбо, за да сменя пръстта на цветята в къщи. Вероятно пръстта беше необезпаразитена и заразена. Целият апартамент и тераса се напълниха с малки мушици,  които излизаха от пръстта. Какво ли не пробвах, какво ли не опитвах, за да унищожа мушичките- нищо не помогна. Наложи се отново да купувам пръст и да сменям повторно на всички цветя. Повече пръст от Джъмбо не купувам.  Предпочитам да купя от аграрен магазин, малко по - скъпа е там ( с 3, 4лв.) , но поне е обезпаразитена.

# 409
Има си пръст целогодишно. Аз на такава с мушици не съм попадала, но ползвам за цветята на терасата.

# 410
И на мен ми трябва за цветя на двора, не съм попадала до сега и аз на такава заразена, надявам се да не попадна.
Миналата година имаше изгодна пръст за цветя в Мосю Бриколаж. Може и там да погледна, че е време да мислим за цветята вече.

# 411
За цветя на двора няма проблем. Да не е в къщи, че беше кошмар.

# 412
Пуснаха онлайн магазин и за нас https://e-jumbo.bg/bg/
Фиксирана доставка 11 лв. със Sameday и разни минимални суми за пазаруване, които мисля че доста хора ще откажат. Но на мен най-полезно ми е търсенето, че с гръцкия си беше хамалогия.

# 413
Сеймдей са потресаващи доставчици!
И аз смятам, че тези минимални суми може да откажат доста хора от пазаруване онлайн.
Макар, че като отидем и в магазин не падам под 50лв минимум май като се замисля 🤣

# 414
11 лв доставка, сериозно? И то с тези калъфи

Общи условия

Активация на акаунт