JUMBO - 2 тема

• 53 509
  • 416
  •   1
Отговори
# 405
Дали към днешна дата има пръст/почва за цветя от големите чували? Купувала съм, но е било все около април месец.

# 406
Малко след нова година се въртях в този сектор да търся нещо и мисля, че видях някакви чували големи, но не съм съвсем сигурна.

# 407
  • София
Една колежка скоро търсеше, но каза, че не е намерила, обаче не знам в кое Джъмбо точно.

# 408
Реа, преди 2 години взех пръст от Джъмбо, за да сменя пръстта на цветята в къщи. Вероятно пръстта беше необезпаразитена и заразена. Целият апартамент и тераса се напълниха с малки мушици,  които излизаха от пръстта. Какво ли не пробвах, какво ли не опитвах, за да унищожа мушичките- нищо не помогна. Наложи се отново да купувам пръст и да сменям повторно на всички цветя. Повече пръст от Джъмбо не купувам.  Предпочитам да купя от аграрен магазин, малко по - скъпа е там ( с 3, 4лв.) , но поне е обезпаразитена.

# 409
Има си пръст целогодишно. Аз на такава с мушици не съм попадала, но ползвам за цветята на терасата.

# 410
И на мен ми трябва за цветя на двора, не съм попадала до сега и аз на такава заразена, надявам се да не попадна.
Миналата година имаше изгодна пръст за цветя в Мосю Бриколаж. Може и там да погледна, че е време да мислим за цветята вече.

# 411
За цветя на двора няма проблем. Да не е в къщи, че беше кошмар.

# 412
Пуснаха онлайн магазин и за нас https://e-jumbo.bg/bg/
Фиксирана доставка 11 лв. със Sameday и разни минимални суми за пазаруване, които мисля че доста хора ще откажат. Но на мен най-полезно ми е търсенето, че с гръцкия си беше хамалогия.

# 413
Сеймдей са потресаващи доставчици!
И аз смятам, че тези минимални суми може да откажат доста хора от пазаруване онлайн.
Макар, че като отидем и в магазин не падам под 50лв минимум май като се замисля 🤣

# 414
11 лв доставка, сериозно? И то с тези калъфи

# 415
някой купувал ли е ваучер за подарък от Джъмбо? не мога да схвана от описанието дали ще го изпратят на имейл или по друг начин?

# 416
някой купувал ли е ваучер за подарък от Джъмбо? не мога да схвана от описанието дали ще го изпратят на имейл или по друг начин?
Ако го вземеш онлайн, по мейл ще го изпратят.

Общи условия

Активация на акаунт