Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 128
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Засега май това е фаворитът за нова шапка. Аз също гласувам за нея. Просто се кропва хубаво и кадърът е чуден. Simple Smile

Другите кадри, които ни допадат, но не стоят добре на шапка, можем да ползваме при оформлението на първата страница. Марги, имаш ли нужда от помощ със статични кадри или гифчета за нея?

+1 Simple Smile

# 481
  • Монтана
И за мен +1!
Страхотна е, Бро!

# 482
Да се наредя на опашката, направо се изкушавам да си сменя подписа с нея 🥰

# 483
  • София
Мики, обичам да изпълнявам желания. Топъл, топъл, оразмерен, че и гиф вместо статичен кадър. Грабвай го, ако ти се иска. Въпреки че аз си харесвам сегашния ти аватар повече. Heart Eyes

За подпис повече го харесвам. Ето ти го пак като гиф, статичния го имаш. Wink

# 484
# 485
Керем все на маймун го докарва 🙃

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 19:49 от Slawena

# 486
Тази също става за шапка

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 19:53 от sani1212

# 487
Heart ExlОх, най-накрая сколасах и аз.
Момичета, което и да сложите за шапка ще одобря и ще му се насладя, само да са двамата. Без значение, с Мая или не, по баклава или не, със наочници или не. Важно е да са двамата и да излъчват любов.Flowers Hibiscus
Най-трудните ми дни четвъртък и понеделник, сещате се!:kiss:

# 488
Благодаря, Бърборанка, статичната си ми харесва най-много ,харесва ми , че лицата им не се виждат много и само феновете ще знаем кои са тези хора Joy Премених се, да си ги гледате дълго време Heart

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 20:03 от mikipoli

# 489
  • Пришълец
И аз като вас - за шапка много ми харесва този кадър, където спят прегърнати. Но обещавам да се съобразя с вашето желание, просто защото има хора, които за разлика от мен я виждат от първата до последната страница и искам да ви харесва. Ще следя коментарите и предложения (ако има още такива).
Новата тема съм я подготвила - бързам знам. Joy Обаче случва се понякога да се разпишем повече, а не искам да изпадам в неудобно положение след като съм поела ангажимент Joy Другото е, че понякога имам проблеми с форума - не мога да кача изображение или както преди малко, през мобилна версия не можех да прочета целите постове, а само една част от тях ми се показваше. Както и да е ... Оправи се.

Бърборанке, за цвят на шрифта избрах син. Гифчета - ще ви ги покажа. По-различни са този път. Изпитах нужда от разнообразие, че нещо сама на себе си започнах да омръзвам Joy Използвала съм отделни моменти или пък цялата заглавна страница е била посветена на конкретна сцена, този път са такива. Единият от фрагманите от-до.

Но, всъщност в пост 465 на Бърборанка има хубави ЕдСер моменти и май е по-добре да ползвам тях... Всякак става...
Ако имате предпочитания - споделете.

# 490
# 491
  • София
]💥💥💥 Бирсен Алтунташ сообщает, что Керем Бурсин получил предложение от всемирно известной цифровой платформы Disney Plus, которая давно ведет переговоры с продюсерами и хочет, чтобы платформа вышла на турецкий рынок, как и Netflix.

Керем, который также работает над сценарием для своей собственной продюсерской компании, также будет играть ведущую роль в новом сериале, снова от компании MF Production.

Также, было решено, что сериал #ПостучисьВМоюДверь, в котором Керем Бюрсин разделил главную роль с Ханде Эрчел, будет продолжен в течение летнего сезона, особенно из-за его продаж за рубежом. Сериал, который изначально планировалось продлить еще на 11 серий, согласно последним новостям, планируется расширить до 13 серий.

# 492
И отново сме № 1 Wink

Sparkling Heart

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 20:29 от mi_si

# 493
И тук сме първи. Simple Smile

# 494
Много благодаря за фрага. Страхотен е . Нямам търпение за този епизод.
Четох в интернет че удължават сериала с още два епизода и ще направи финал на 52 епизод, ако е вярно това е чудесно ще се радваме на Керем и Ханде още много. Иска ми се да го удължат още и още като видят колко интерес има от страна на феновете. Надявам се скоро Еда и Серкан да се съберат за да можем да им се радваме по дълго в епизодите като семейство а не да се гонят като куче и котка до края на сезона.

Това е ново от тях но дали е бил лайф чат или нещо друго? И има ли видео от този момент някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт