Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 132
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Фрага, ти на мен, аз на теб, то на нас, накрая и двамата ще си престаним за да сме щастливи ние тримата...

# 421
Хубав фраг и още по интересни истории .
Моята въобще не е любов от пръв поглед , а и не вярвам в такава Grinning , сори
Ние се познаваме от деца , имаме дядо и баба от едно село  и през ваканциите сме били заедно , но аз съм с 2 г. по голяма и много не му обръщах внимание - е , като порасна беше станал много красив ( не се хваля , истина е ) , но не беше мой тип ,прекалено спортен , аз предпочитам интелектуалците . Всички момичета му се лепяха , но той си харесвал мен от години , и понеже е бил винаги борец по характер ....спечели ме Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
При нас е най интересно запознанството - аз съм била на 4-5 , той на 2-3 . Дядо ме беше завел у неговия дядо и баба . Те с брат му бяха много малки и си играеха , а аз като една малка кипра само гледах да не се изцапам .Обаче пакостникът умишлено ме изцапа и аз го ударих по светло русата къдрава глава Joy , явно този удар в ранна детска възраст е бил началото на всичко с резултат едно момче ,което е взел и най хубавото и най лошото от двамата Simple Smile
Да ви кажа това да се познавате до 9то коляно не е много добре , при кавги се намесват всички живи и мъртви роднини Stuck Out Tongue

# 422
Прочетох всички любовни истории, които завършват щастливо. Е, и моята е такава!  Щастлива! Французите добре са го казали: Всички щастливи бракове си приличат. Нещастните са нещастни по-своему... Сигурно затова ни се иска Керем и Ханде да са щастливи като нас!
А фрагът е зареден с толкова любов, че дори недоразуменията са като ...отлагане. Хей, хора, не отлагайте !Не пропускайте нито миг, в който можете да бъдете щастливи с любимия човек!

# 423
# 424
  • Кърджали
Ох бе, тоз човек има такава усмивка че...
Хареса ми фрага... Серията ще е забавна...

# 425
Аз зачекнах темата, сега е време да ударя и аз един щрих набързо... С моята половинка се запознахме случайно, срещнахме се, аз съм бърборела някакви глупости, ама от важно по-важно, предизвика ме да се срещнем след няколко дни, ако не ме било страх.... Ааааааа, ама моля ти се, кой си ти, че ще ме предизвикваш... И така, мечка страх, мен не страх, сега, викам, ще ти натрия носа... Уговаряме се в неутрален град /колко съм умна само Smirk/, аз закъснявам за срещата, защото пътувам с автобус, той вече ме чака, отишъл отдавна с колата си... Тръгваме по главната улица да търсим кафе, аз уверена, че никой не ме познава и хоп!... Някой ме вика по име... Оказва се, че това са мои братовчеди, седнали и те да пият кафе на теферич... Ееееее, викам си, то човек да иска да се скрие само, цял град ще го научи... Както и да е, сядаме на друго кафе, мен ме търсят по телефона отново... И той си казал, тая пък всички я познават, много търсена ще излезе... Прибирам се аз и тотално забравям за него, защото куп работа ме чакаше... Бях бясна,  да му уйдисвам на акъла аз, да се разхождам до друг град, а мен работа ме чака... Минаха няколко дни, чуваме се по телефона, той настоява да се видим, аз - имам много важна работа до друг град, ще мъкна едни книги за 20 души... Той си предложи услугите, аз приех... Обесих на врата му 20 дебели тухли  и му гледах сеира... Дет се казва, героят във вълшебните приказки трябва да мине няколко изпитания, за да стигне до принцесата... Simple Smile После - пътувам за друг град, на 150 км от моя по лек здравословен проблем, и ще оставам при моя дружка вечерта, защото няма за обратно автобуси следобяд... Той ме пита искам ли да се върна обратно без преспиване.. Викам, да, ама... как да стане това?! И той ми казва - аз след работа ще дойда да те взема... Викам си, да, бе да... Уморен, след работа, на толкова километри, през зимата, привечер... Как ли пък не! И ... отивам аз, свършвам си работата и вечерта с моята дружка и мъжа й в едно заведение седим.. Телефонът ми звъни, идвал, къде да ме намерел... Оказа се, че е бил студент в същия град и го познава много добре. Аз се замаях, дружката ми грабна телефона и набързо му обясни къде и как.... И човекът се появи...Та те така, как Сийке...! Та чак досега..... Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 14:44 от mury9

# 426
Яси, те ако имат бизнес нюх, охооо, не сезон 3 - ами сюжетни линии за милиони могат да изтеглят оттука - че и продължават да постват момичетата - знаеш ли колко нови продукции са това?

Аз обаче друго разбрах - в темата е весело, защото е тема на щастливи хора.   Браво, Мъри, точно така - героят трябва да мине през изпитания преди да стигне до принцесата.

Purple HeartФраг, йок...
Тия да ли пък  не искат всички пишещи в темата бг мама - Керем Бурсин в "Почукай на вратата ми" да разкажат ромонтично-любовните си истории и те да черпят сценарии за сезон 3 ?Yum
Ха,ха тъкмо щях да напиша, че би следвало да ни платят за авторски права и те го пуснали.

# 427

Мело Непревземаемата... Мх, аз съм на Керем Бурсин съседка
Лека

# 428
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

# 429
  • София
Добро утро момичета. Пожелавам ви един много хубав летен, почивен ден.

Един прекрасен гиф!
Еда предизвикателна, а Серкан в настъпление.

# 430
Линде Hug ,все се каня да те попитам като фенка на Кара Севда , къщата на Еда не е ли същата ,която Кемал купи за Нихан , поне градината и гледката към реката са същите ... Все се чудя ...
Здравейте дружки Heart , гласувахте ли вече Grinning

# 431
  • София
Линде Hug ,все се каня да те попитам като фенка на Кара Севда , къщата на Еда не е ли същата ,която Кемал купи за Нихан , поне градината и гледката към реката са същите ... Все се чудя ...
Здравейте дружки Heart , гласувахте ли вече Grinning
Филе, и на мен ми прилича на нея. Те турските сериали се снимат в едни и същи домове, та нищо чудно и този да е повторение на дома от КС.

# 432
  • София
Различни сериали ползват не само едни и същи къщи, но и офиси, облекла, обувки, чанти, ресторанти, кафенета...

# 433
  • Пришълец
Хич не ги обичам тези съвпадения с къщите, че постоянно съм в очакване отнякъде да се появи предишния "собственик" Satisfied - т.е. сещам се за сериала в който са я ползвали преди.
Права си Гугутке, че освен сгради в употреба влизат повече от веднъж  дрехи и т.н.

Фили, гласувах аз, даже бях първият гласоподавател тази сутрин Joy

# 434
  • София
Феновете творят красоти   

Общи условия

Активация на акаунт