Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 121
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Хич не ги обичам тези съвпадения с къщите, че постоянно съм в очакване отнякъде да се появи предишния "собственик" Satisfied - т.е. сещам се за сериала в който са я ползвали преди.
Права си Гугутке, че освен сгради в употреба влизат повече от веднъж  дрехи и т.н.

Фили, гласувах аз, даже бях първият гласоподавател тази сутрин Joy
Ох, тези погледи! Ох, тези паралели! 💖💖

# 437
# 438
Днес излъчиха епизода на Kadının Eseri, в който участваше и Керем. Ето линк към целия епизод:
Скрит текст:

А това е частта с Керем:

В Туитър с превод на английски:
•1-ва част:https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1414209093091397634?s=20
•2 част:https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1414209776209301504?s=20
•3 част:https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1414211055656607752?s=20

Момичето се казва Айше и е световен шампион по гимнастика. Тя е голям фен на Керем и затова са й направили изненада като са го поканили да се запознаят.

# 439
# 440
  • София
Само оставям това тук.

Накратко - който не е гледал епизода в сряда, може да го гледа днес от 20 часа по Фокс. Simple Smile

Относно момичето, шампион по гимнастика, искам да споделя следното - важното е, че смислените хора като нея са фенове на Керем. Привържениците на Ердоган няма как да харесат човек със западно мислене, защитник на правата на жените, борещ се за социални каузи и т.н. Wink

# 441
Видео зад кадър от продуцентите:
https://twitter.com/mfyapimtv/status/1414282805958389762?s=20
Скрит текст:

# 442
  • София
Всяка любав е полет!

# 443
Добър вечер, момичета Heart нямаше ме малко напоследък , но 3 дни си ползвам телефона само за да търся място за почивка през август , оказа се трудна задача, но днес успяхме и мога да спра да гледам снимки на хотели и къщи за гости. Joy
Освен това децата пак са болни и то с различни симптоми. 😳 Въпрос за 100 000лв : ако едното дете е с респираторен вирус (червено гърло, кашлица , сополи) , а другото с чревен (повръщане, температура),  може ли да се заразят взаимно? Thinking Joy

Историите ви са прекрасни, с удоволствие ги прочетох, стоплихте ми душичката. Няма по-голям филм от живота, както се казва. Нашето не знам дали е било любов от пръв поглед , първоначалното привличане е било взаимно, но любовта си е друго нещо. Запознахме се чрез общи познати на една палатка , после втора палатка , после една Нова година. Аз лично имам един ужасен навик да зяпам хората, които са ми интересни/привлекателни , и понеже го усетих това чувство реших да не го поглеждам този човек буквално. Joy Той твърди, че се бил пробвал да ми привлече вниманието няколко пъти , но аз не съм го отразила , бил ме гледал , аз не съм отвръщала, честно казано не знам дали ме е гледал, защото аз бях заета с моята задача да НЕ го гледам Joy На въпросното събиране за Нова година стана някаква драма на масата , скара се нещо с част от компанията, много се ядоса, качи се в колата си, щеше да си ходи и понеже беше прав според мен да се ядосва, отидох да го успокоя. Не си тръгна , седнахме един до друг на масата и така. Не помня какво съм казала и той не помни , но ми казва , че се е впечатлил как съм успяла да го успокоя. Joy И до днес сме така , той е огън , аз вода Joy Той е екстремна личност, а аз книжен плъх Joy Пълни противоположности като характери , но по -важното е , че гледаме в една посока , имаме еднакви цели и мечти. Heart

Фрагманът е страхотен , приключихме бързо-бързо с драмата , очакват ни забавни моменти. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 00:23 от mikipoli

# 444
Включвам се малко по никое време. В тон със събитията тази вечер и победата на Скуадра адзура ви нося няколко колажа от Туитър.
Където има тренд, там сме и ние. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

Buona Notte Nature Sparkler

# 445
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 446
Добро утро 🌺🌼💮☀️
Пожелавам ви една хубава и не толкова гореща седмица

Еда е с колието което Серкан и подари

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 09:28 от sani1212

# 447
Ето на какви спойлери се натъкнах:

Серкан ще спечели баса
Няма целувка в еп.45
Еда ще има много работа, Серкан ще я подкрепя
Кираз и Джан ще правят пакости
Кираз скоро ще нарече Серкан татко
Края на епизода ще е в болница и ще чакаме 2 седмици да разберем какво става

В еп. 46 ще има целувка и някой ще ги види
В 46 ще има сцена Еда, Серкан, Кираз в едно легло
Кираз ще поиска брат/сестра
В края на 46 ще има секс и в следващите епизоди ще има сцени на близост между Еда и Серкан

Не знам дали са верни и кое в кой епизод ще е точно. Ама това явно са снимали досега, така, че ще е в следващите 2 епизода със сигурност.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 09:55 от kukli4ka456

# 448
Wink

Рейтингът ни от епизода снощи (повторение) Wink
#SenÇalKapımı;
8. Total'de 1,53
23. AB'de 0,93
8. ABC'de 1,65

Добри сме .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето ни и в Сомера Wink

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 11:08 от mi_si

# 449