Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 119
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Sparkling HeartЗдравейте !
Приемам предезвикателството и ще Ви разкажа моята севгили история.
Animal Cow2Цял живот се занимавам с финанси, под каквато и да е форма ... това съм и завършила през далечната 1983г., тъй като съм зодия Телец, трудно променям средата си, работа, приятели, дом - чувствам се уютно и не мърдам. Не съм сменяла и работата си/42г/,  скучно нали? Моя, близка приятелка беше касиер в ВИТИЗ/НАТФИЗ и приемаше пари кеш от чуждесстранни студенти, бяха я излъгали с фалшиви банкноти не малка сума за ония години. Помоли ме, тъй като постоянно работя с БНБ да намерим решение на проблема, знаеше името на човека който е внесъл парите и т.н... нещата се оправиха по служебен път, тя не изгоря. Покани ме на кафе в Учебния филмов център и там всички я познават броеше им всеки месец стипендиите. ММ се присламчи да пие кафе с нас и от тогава 32г. заедно. Не беше лесно, но съм му благодарна за това, че ме научи да виждам света през очите на изкуството. И както не мърдах с него и свързаната му с пътувания работа обиколихме половината свят.
Чакаме фрага! Със сигурност нетърпеливо...Animal Hear No Evil

# 406
  • София
mury9,  благодаря ти, че си се сетила за тази тема.
Всеки си има своята лична история. Преди да разкажа за моята искам да си кажа мнението за Ханде и Керем. Според мен Керем е лапнал въдицата още при първата среща. За Ханде си мисля, че също го е харесала още на първата среща, но тя по принцип, доколкото съм успяла да я разгадая, като характер е по предпазлива, по премисляща и отговорна.  Освен това и аз мисля като Бърборанка, че другото което е било спирачка при нея е, че точно тогава тя имаше връзка с Мурат. Беше дала принципно съгласие за брак. Но сигурно след срещата с Керем нещо я е разколебало. Предполагам, че е почувствала онази необяснима тръпка на привличането. Но тя е отговорен и сериозен човек. След като е казала "да" на Мурат тя е смятала тогава, че е предателство да го остави пред олтара. И това сигурно е натежало в решението й да се откаже от проекта с Керем. Тогава бях прочела, че са и предложили да участва в общ проект с Бурак Дениз, с когото тя вече имаше един успешен сериал, "Любовта не разбира от думи". Двамата се познават добре и са много добри приятели. При тях няма такава опасност от заиграване. Но Керем не си оставя нещата недовършени. От някъде е разбрал за това, че има друго предложение и действа бързо. Знаем за обаждането и за думите, които й е казал. Дали тези думи: "Моля те не ми го причинявай това, заедно започнахме този път, нека заедно да го извървим", не са подействали по някакъв начин на Ханде. И тя е решила да продължи с Керем. И Слава Богу, че е взела правилното решение. Защото тази среща се оказва съдбоносна и за двамата. Каква ли щеше да им бъде съдбата и на двамата, ако Ханде се беше отказала?
Ето ги при една от първите им срещи.

А ето и моята лична история. Когато я прочетете ще се убедите, че всичко е предначертано.
Бях на 19 години и пътувах с влак от София към Варна. Беше средата на м. август. Влакът беше препълнен. В моето купе се освободи едно място. Пътникът слезе на гара Горна Оряховица. Аз седях до прозореца и гледах хората по перона. В този момент, един доста симпатичен, да не кажа хубав младеж, за да не прозвуча самохвално,  ми почука на прозореца и ме попита дали това място срещу мен е свободно. Отговорих му с кимане. Тогава той ме помоли да поема сака му през прозореца и да запазя мястото, докато той се качи, за да не го изпреварят (още от тогава си е бил хитрец).  Аз направих каквото ме помоли. От там до Варна ние се посприятелихме и започнахме да си говорим. Разказахме си кой от къде е и за къде пътува. Аз му казах, че съм приета студентка във Варна, в Икономическият университет и отивам там да си намеря квартира. Той пък бил вече 3-та  година студент, Корабно инженерство в МЕИ-Варна и също пътува за там, защото му предстояла практика на корабите. Така незабелязано пристигнахме. В бързината да слезем от влака и в бутаницата, не успяхме да си разменим адреси и телефони. Тогава имаше само стационарни. Мен ме чакаха на гарата едни много близки семейни приятели и аз тръгнах с тях. Така приключи нашата първа среща.
След няколко дни аз се прибрах в София и отново заминах за Варна чак на 15-ти септември за първият учебен ден.  Започнах учебните занятия и така измина една седмица. Един ден имахме час по висша математика в една от големите зали. Аз вече си бях намерила приятели, едно момиче и едно момче, с които се разбирахме и почти навсякъде ходехме заедно. В междучасието, вратата на залата беше отворена и изведнъж на нея се появява този същият "красавец", който застана и започна да оглежда залата. В един момент той си спря погледа на мен и се усмихна широко. Аз разбира се веднага станах и отидох при него. Бях много изненадана. Попитах го какво прави тук, а той ми отговори, че ме търси. При което аз се засмях, като си помислих, че се шегува. Но той беше сериозен. Бях изненадана как ме е открил. Той ме покани след часовете на кафе. Тогава ми обясни, че аз съм му била казала във влака каква специалност съм приета и той започнал да търси по залите къде е нашата специалност. И така ме е открил. Вярвате ли ми, как се почувствах. Бях невероятно поласкана от вниманието и интереса към моята личност. Колко ни трябва на нас жените. Когато един мъж е кавалер и знае как да стигне до сърцето ти, няма начин да не се предаде една жена. Така започна нашият роман, който естествено завърши с един много щастлив брак. И един прекрасен син, който пък ни дари с една невероятно сладка внучка.

И отново се връщам на Ханде и Керем, като правя аналогия с моята история. Сигурно точно така Керем е докоснал сърцето на Ханде. С това, което и е каза по телефона: "Моля те не ми го причинявай...".

# 407
Ай, каква тема сте зачекнали, момичета! Моето усещане е, че искрата е припламнала още от деня на първата им среща - и Ханде е привлечена от Керем и той от нея! Такова вендузно целуване от страна на Ханде, едва ли има го в друг филм или сериал! Ханде има приятел, ама оправданието е, че си върши работата и затова така се впива в устните на Керем, иначе си се срещат само служебно! След многото дубли на тази целувка, видяхме я зад кадър, Керем окончателно вкарва чар и усилия, за да впечатли Ханде! Тя не се дърпа, но и не бърза, показва интерес, но не прекалено, изпитва Керем по всякакъв начин, но той е толкова неустоим, че се предава без бой!
Това е моят сценарии!😉
А иначе, аз като една невярваща в любовта от пръв поглед срещнах моят Керем на една автобусна спирка в един най-тривиален ден! Той, дотогава ходил на работа с колелото, за тренировка и защото не обича да се бута в автобуса. Аз пък ходих с кола с колежка. Точно този ден реших, че ще се кача на автобус. Видяхме се на спирката и сме се гледали като разгонени котараци сигурно!, поне аз така гледах.🙃 В автобуса случайно си засякохме погледите нлко пъти. И нищо. Аз слязох на моята спирка. На другата сутрин пак "реших" да пътувам с автобуса и "случайно" същото момче беше там. Този път ми предложи да седнем на една седалка, е аз не се дърпах, говорихме си общи неща и точно преди да сляза на спирката ми предложи да се видим на кафе, казах "да" и слязох. На третата сутрин още на спирката си разменихме телефоните, че преди това не се бяхме сетили! После ходихме на кафе, на кино, празнувахме именият ми ден само двамата, пълна изненада за моите приятели. След седмица заживяхме заедно, а след месец и половина на морето ми предложи да се оженим! Е всичко си казах: съдбата си знае работата! 💘

# 408
# 409
Тази вечер в темата - Искрено и лично за любовта от първа ръка. Много ми харедват историите ви .

# 410

Много красива жена!

# 411
Не знам какво да кажа - историите ви са като за романи или сериали сами по себе си - влакове, автобусни спирки, драми с фалшиви банкноти.  Всичко подредено по някакъв начин, че да се срещнат двама души.    Моята не е такава, но пак съм  сигурна, че Той е моя мъж, а пък какво Бог е имал впредвид ще разберем някой ден.   

Аз за Хандето не знаех, че първо е отказала нашия проект, вярно ли е това, както и това, че Керем и звънял? -  - аз за пръв път гледам двамата актьори и се присламчих към 11 еп или по-натам.

# 412
  • Кърджали
След завършването си се бях прибрала в родният ми град. Оптимист наивен, мислех че ще си намеря работа по специалността. Не стана. Уж времвнно запопнах друга работа,. В. Вдна бензиностанция. Една вечер топномпреди да зарворя идва клиент да зарежда и накрая проблем с фирмените им карти за плащане. Ужас, аз искам да се прибера, а се очертава проблема да се разреши след часове. Как да е... Минаха няколко дни, пяк идва - пак проблем. 😂 Забраних му да се появява даже 😅😅😅 От дума на дума, от дума на дума, едно кафе, друго кафе и един ден с него си направих една обиколка на България (той на рабита, аз на разходка), което чак не повярвах след това, предвид страха който имам някой да се доближи до мен. След около месец се преместих да живеем заедно, след два вече бях бременна.  И така вече 13та година...

Тия забравиха ли че днес е ден за фрагман...

# 413
Много красиви и вдъхновяващи истории имате.

# 414
  • Dupnica
Здравейте, прекрасни момичета!
Тази вечер да се присъединя към темата - за любовта!
Вярвам, че съдбата си знае работата и както казват по нашия край за това гърне ,такъв капак.
Нашето беше първи поглед- заедно започнахме работа в един културен дом и първа среща на пламтящи очи.Чувстваш как те изгарят и така за кратко около шест месеца, след това сватба и вече 30 години заедно с две прекрасни големи деца. Sparkling Heart
Винаги казвам ,че всеки е късметлия ако срещне сродната си душа и иживява всеки божи ден споделената любов!
За мен това е щастието! Gift Heart
Дано и Ханде и Керем са се намерили за винаги и бъдат щастливи!Да не губят любовта си и да я изживеят пълноценно!
Хубава вечер ви желая на всички и още много споделени радости с любимите! Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 22:22 от gali-viki

# 415
Че хубава тема сте подхванали...
Нашата "романтична" история е следната: с ММ от както сме родени сме съседи (през две къщи, но то в малкия град), обаче той е по-голям от мен и аз нали съм "малка"... никога не съм поглеждала към тях, а и той после е започнал да пътува по корабите отсъствал е с месеци, не е учил в близките градове и така не се познавахме. Чувала съм за него, виждах една лъскава кола пред тях, едно симпатично високо момче, но не съм се интересувала. Съдбата си знае работата, обаче. Поканиха ме на едно много, много официално събитие, с много представителни и на шега реших да го помоля да ме закара и до там, да ми направи услуга по съседски както се казва, защото моята кола е стара и не особено надеждна, родителите ми отсъстваха от града. Пък и на официалната ми рокля и отиваше някаква много изискана кола. Той пък се съгласи от раз, без да се познаваме, разказах му набързо за какво е събитието. Идва милият на уговорения час, облякъл се в костюм, с риза, която да отива на роклята ми, изобщо беше като от списание за мъжка мода. Заведе ме до събитието и бляскавият ни момент приключи. Моите мисли от тогава бяха все към него, докато един ден не ме потърси да излезем да пием коктейл на крайбрежната, съгласих се разбира се. Бяхме неразделни от него ден, обикаляхме България, забавлявахме се. Оказа се, че и той не спирал да мисли за мен. Аз много се притеснявах, че няма да го има с месеци, а той се притесняваше дали ще мога да го чакам толкова време. Заинатих се и си казах, че ако трябва няма да изляза от вкъщи навън, но този човек ще го изчакам. Бях се отдала на хобита, работа, учене, готвене, не излизах, но си казах, че ще му докажа, че има смисъл да го чакам и той да чака с нетърпение да се върне. Той ми пишеше редовно, нямаше как да се чуваме, беше истинска мъка..
Върна се, беше на седмото небе. Изкарахме си едно незабравимо лято. И на рождения ми ден, едва дочакал да се съмне и ме събуди да ми предложи брак. И резултът е едно момченце вече и едно дете напът. 💓
А аз си чакам фрага...

# 416
Фрагманът😊

Много хубави истории сте написали. Удоволствие е да ги чета!🤗

# 417
# 418
Purple HeartФраг, йок...
Тия да ли пък  не искат всички пишещи в темата бг мама - Керем Бурсин в "Почукай на вратата ми" да разкажат ромонтично-любовните си истории и те да черпят сценарии за сезон 3 ?Yum
Ха,ха тъкмо щях да напиша, че би следвало да ни платят за авторски права и те го пуснали.

# 419
  • София
Много хубав фрагман! Пак игра на котка и мишка. Хем се искат, хем не си го признават. Кога ще им дойде акълът най-после?? Големи хора са и дете имат. Време е Серкан да пусне целия си чар в действие и да спечели обратно любимата, а Еда стига се е дърпала. Прости му в мига, в който го видя пред себе си в градината след 5 години раздяла. Wink

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 22:52 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт