Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 118
  • 745
  •   1
Отговори
# 390

"Мога да завладея света с едната ръка, стига да ми държиш другата."

Прекрасни дни слънчеви момичета!

# 391
  • София
Nature Sparkles Прекрасен уикенд, момичета! Nature Sparkles
Нека е изпълнен с много позитивни емоции.

# 392
  • София
Толкова са красиви!  Така си подхождат!  Те дали осъзнават, че тяхната съдба е да бъдат заедно?

# 393
  • Монтана
Със сигурност осъзнават!
Любовта им е във всеки поглед на очите, във всеки жест към другия!
А най-важнот е, че ще я съхранят, сигурна съм!Защото са невероятни хора, на които съдбата е дала шанс, който те няма да изпуснат!
Благословена е тази любов!
p.s.Бро, ползвах твоята шапка за заглавна на профила ми! Не поисках позволение, извинявай!
Но много, много благодаря!

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 14:24 от vai1

# 394
# 395
  • София
Vai, няма нужда да ме питаш за позволение, честит нов аватар! Heart Eyes Обаче ти я оразмерих, за да стои по-добре в размер за аватар. Simple Smile
Заповядай! Kissing Heart

# 396
  • Монтана
Бро, вълшебнице, благодаря!
Така наистина е по-добре! За хубаво, всичко с Ханде и Керем е хубаво!

# 397
  • Пришълец

И сме в очакване на фрага тази вечер:)

# 398
Ееееееее, като ги няма фрага и сериала, да си похортуваме за реала... Гледам, гледам и стигам до извода, че Ханде в началото, още при поканата да снимат заедно, явно не е била впечатлена от Керем... Честно казано и аз съм го гледала в няколко филма, ама.... не съм имала достъп до други негови изяви и не знаех в реала колко е забавен и в същото време отговорен, отдаден на определени каузи, със силно развито кавалерско чувство и човек, който уважава много нежния пол... Той, обаче, със сигурност е бил впечатлен от Ханде... И затова в несвяст е изял кило и половина сливи....Heart Eyes Тя се е канела да го отреже и да се впусне в нов проект, нооооо...... Керем не е вчерашен... Веднага грабва телефона и решително пуска вербалния си чар в действие... Та така... Хубаво каза той, че в началото са били просто добри приятели... И не са усетили как са прескочили и прекрачили онази тънка граница, която те прави нещо повече от приятел за другия... Дааа, съдбата ги срещна, любовта ги разхубави, но винаги е по-добре, когато с някого първо се срещнете, опознаете се, допаднете си, та чак после си кажете... "Алах, Алах, какво се случва тука.... " Та.... анкета за драгите читатели тук... Как срещнахте половинката си, кое  беше първо, второ, трето.... Бяхте ли приятели, не бяхте ли.... Времето да минава в ала-бала..... Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 22:19 от mury9

# 399
Ами ние с ММ се срещнахме на едно интервю за работа. Аз бях кандидат, а той квестор. Имаше писмен изпит и после интервю. Аз бях с навехнат крак, едвам ходех. На интервюто ми вдигна нервите. Освен, че си мислеше, че преписва, ами на това отгоре и че преструвам с кракът. 4 дни чаках от него покана за приятелство, ама не ми изпрати и му пратих аз. Той ми писа и 5 дни по-късно снанахме двойка.
П.с Взеха ме на работа. Grinning

# 400
  • Монтана
Интересна тема за дебат!...
При мен беше много, много отдавна, на 05.07. направихме 36 години от първата си срещас моята половинка в живота! Бяхме 17-годишни, не беше любов от пръв поглед, беше приключение с опознаване и осъзнаване, че е нещо повече от привличане!Едва ли в онази юлска вечер можех да предположа, че този човек ще бъде част от мен толкова и, дай, Боже, още много години!...Едва ли?!!
Преминахме през 5- годишна много хубава връзка, докато решихме да свържем в едно съдбите си и да създадем най-хубавото нещо в живота си-нашият вече 30-годишен син!Не съжалявам за нито един ден от живота си с този човек! Дай, Боже, всекиму такъв партньор до себе си!Обичам да казвам, че никога не съм печелила от никакви игри, защото Господ е решил да ми отреди награда в най-смислената и истинска игра на късмета!Да, казвам го от позицията на вече 53-годишна жена!
Връзката между Ханде и Керем е осъзната, целуната от феята на щастието, желая им от все сърце така, като мен и съпругът ми, да се сещат с много, много любов за първата си среща, за развитието на връзката си и гледайки децата си, да виждат и оценяват щастието си, дарено от Бог! И да бъдат благодарни!
Мили момичета, които чувствам толкова близки и приятелки, бъдете щастливи! Умейте да оценявате най-ценното в живота - човекът, който ви обича и подкрепя! Тогава си заслужава човек и компромис да направи, нито една връзка не върви по мед и масло, но когато виждаш смисъл на живота си в нея, си готов на всичко, за да я запазиш!
Бъдете здрави и изпитвайте любов! Тя ни държи млади, красиви и ни дава сили!

# 401
  • София
Аз пък друго си мисля… Дали Ханде всъщност не е била привлечена от Керем още в самото начало и точно това да я е стреснало?! Защото все пак е била обвързана, доколкото знам - била е сгодена и с дата за сватба. Обаче я сполита любов от пръв поглед. Усеща нещо, което знае, че не е окей да усеща и затова решава да откаже проекта, да не си слага таралеж в гащите, както се казва. Но след обаждането на Керем, решава да рискува и се впуска в приключението с главата надолу. Казва си “каквото ще да става, животът е един”. И така… Решава да послуша сърцето, интуицията си. И не греши. Явно в последствие е преценила, че Мурат бей не е човекът за нея и се разделя с него. Simple Smile

Всички можем да си интерпретираме нещата, защото не знаем точно каква е истината. Но на мен тази версия повече ми допада. Затова избирам да вярвам, че и при двамата е било любов от пръв поглед.

При мен… съдбата е решила да ми покаже, че съществува и има да ме учи да не се заричам. Аз от малка повтарям, че не вярвам в любовта от пръв поглед, а все такава ме сполита. Grinning

(За протокола - моята история е тази, която описах в първия абзац. Сигурно затова ми харесва да вярвам, че така са се случили нещата при Ханде и Керем. Защото говоря от личен опит. Самата аз съм го изживяла.)

# 402
Нощо особенно,
Скрит текст:
бях чувала за мм две години от обща позната, моя приятелка , негоова колежка в университета, гадже на най добрия му приятел. Началото на август, море, обща позната, хубава компания. Случайно се видяхме, после се събрахме на миди и попчета уловени от тях. Беше си срязал крака на мида и подскачаше много смешно. На мен ми се видя дребен /1,90 / пред моите 168. Оказа се голям шегаджия, учехме една специалност, бяхме в 3 курс, но в различни университети, деляха ни едни 300 км. Имахме една незабравима морска седмица, с много слънце, емоции, първи любовни трепети, бира и най вкусното кюфте в хлебче в едно капанче. Мда, имахме си и нашите вечери под звездите...Любов от пръв поглед, а сме толкова различни , че не знам и до ден днешен как сме заедно толкова време.И така две години заедно при всяка възможност. Предложи ми  месец преди дипломната защита ....
Както казваше дядото на ММ , то като ти е писано там горе, няма да се случи друго. Така, че съдбата знае кога и кого да срещне. Предполагам, че и при Ханде и Керем нещата ще се случат в точното време, вече са на правилното място.

В момента гледам 5 епизод и съм стигнала точно до легендата за Аполон. За една година Керем и Ханде са се променили доста, чисто визуално. Не знам дали е от любовта им, но тя е стана още по женствена, а той харизматичен и мъжествен.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 19:22 от Slawena

# 403
  • Монтана
Бро, може и така да е станало, коя ли ще устои на този чаровник Керем?!!! Те знаят най-добре! Силно вярвам, че привличане е имало още от самото начало, инак как би се получила тази емблематична целувка от първи епизод!?...
Най-хубавото обаче си остава силното и благотворно влияние на любовта им върху играта им, професионалното израстване на Ханде, за успеха на сериала в целия свят!
Ако до снимките за списанието по Коледа съм имала някакви съмнения, то след като видях фотосесията, бях напълно убедена, че между тях има връзка! Силна и красива, споделена, но запазена в тайна и с право от медии и зрители!
Много им се радвам как интелигентно, не натрапчиво и интересно разказаха за нея, колко красиво показват чувствата помежду си! Фантастични млади хора!Адмирации и най-хубави благопожелания за тях!

# 404
Да допълня последния си пост, не знам защо, но не мога да редактирам, всеки може да бъде Керем и Ханде във своята история. Любовта просто  се случва.

Фраг тази вечер или утре да очакваме?

Общи условия

Активация на акаунт