Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 117
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Приемате ли един Керем, като "хулиган"...

И една естествено красива и нежна Ханде...

На това момиче ли пееше Керем, че е "дявол под прикритие"? 

# 376
Animal DogFlowers HibiscusДобър вечер, момичета!
Искам да обсъдим или по-точно да споделя, мислите си за второстепенните герои в нашата приказка за ГГ почти всички сме на едно и също мнение, със съответните нюанси.Revolving Hearts
Animal DolphinЕнгин и Пърл, младо все още нестабилно семейство, но като образи симпатични, чудновати изключително честни приятели и на Еда и на Серкан.
Двете АА: Animal CrocodileАйдан - властна жена и майка, но изгубила блясъка на величието си, манипулативна, хитра, съобразителна и все пак слаба пред сина си. Мъжете около нея, извинявам се за израза плужеци - Айптекин, женкаря; Сейфи - вечния компаньон и накрая Кемал, мъж вече на пределна възраст, със стабилно материално положение неумеещ да защити любовта си, постоянно манипулиран от Айдан. Прекрасна майка в откровенните си разговори със Серкан /сезон 1 /, съвсем изперкала в / сезон 2 /. Някаде бях споменала / Дано не приличам на нея/.
Animal FrogАйфер, вечно мрънкаща, съскаща, иронична, приспособима, страхливка. Постоянно търсеща внимание от младите около нея, неспособна сама да изгради живота си - прилепчива.
Не мога да не коментирам образа на Animal See No EvilЕрдем - глупак, шут, нестандартен егоист и егоцентрик с много верни попадения. Досаден до втръсване ... / Не въждам, големите заложби на актьора, според Керем ... /. Представете си Тодор Колев в неговата роля.
Animal DogЗа децата - прекрасни, невинни, любвеобвилни, малки - мъдреци, нуждаещи се от много грижи и любов.
Animal RabbitНовите персонажи са баласт, филм да става. Може би симптизирам на Пина, крехка, възпитана, тактична. Дано не съм Ви, досадила! Приятна вечер!:bouquetf:

# 377
Aynen Aynen

Wink

Бамби Wink

Gift Heart

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 20:15 от mi_si

# 378

От Алиджан ново

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 20:45 от sani1212

# 379
  • Кърджали
Енгин винаги ми е бил леко инфантилен, някак си несериозен дори.Но пък приятелството му със Серкан е много хубаво, добър приятел. Знае или усеща кога да каже "троши си главата щом искаш" и кога да го скастри с такива думи, че Серкан да се вслуша.
Пъръл ме дразнеше в първият сезон с нейната работохоличност, вичко да е идеално, да е планирано, да няма нищо импулсивно (робот, женска версия). Сега все оше е такава, но това е малко омекотено. И дпри ми е симпатична.
Мелек ми е ятърничева, добра, но леко летяща из облаците. Честно казано от флирт със всичко живл от мъжки пол не разбрах кога точно взе че се влюби в Бурак но нищо, нека намерят щастието си.
Бурак е добро момче, но дали защото ща не ща го сравнявам със Серкан (нали се борят за сърцето н една и съща жена) ми е малко безличен. Неуверен, несигурен ми е.
Айдан - в първи сезон имаше няколко наистина много добри момента ( разговора след като Серкан обвини Еда в кражбата на дизайна, разговора, където му разказа за първата си любов) но извън това винаги е ми е била надута, превзета, егоцентрична... Съчувствах ѝ заради отношенията във връзката ѝ с Алптекин, но тя сега и с Кемал не може да изгради връзка. Какво е това криене, все едно са тийнове, сакън Серкан да не разбере. Или има Серкан за ролкова глупав, та си мисли че токкова време няма да е усетил че има нешо там. Па и да разбере, какво, ще я заключи в имението да не излиза навън ли.
Кемал... Не знам от къв зор се връзва на тази игра на криеница вече 5 години.  То любов, ама това...
Айфер - аха да изпитам симпатия към нея, и вземе та.... Разбирам, не може да приеме Серкан след всичко, което причини на Еда. Но това постоянно обсебване на бивпта на младите ми идва малко в повече.
А бъркането и на двете А  в животите на порасналите вече деца ме дразни жестоко. Дори нямам думи напоследък
Пина ми е симпатична. Керем, разбирам израснал в сиропиталище, неуверен в себе си, но трябва да спре да гледа на Пина едва ли не като на враг.
Децата... Кираз (интересно, колкото преди да мрънках з името на малката и да повтарях " азще си ѝ викаю Чери пък " името така го приех, че вече ми се струва дпри много хубаво име. Дъщеря на майка си и баща си. Гледаш я - мини Еда, заинати се - мини Серкан 🤣.
Джан също е много хубаво, умно, дори малко повече зряло за възрастта си дете. Някои намират това за нереалистично, но понеже и моата дъщеря винаги е била такава, че понякога съм се чудил на 6 ли е, на 16 ли... За мен си е много реалистично даже.
.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 23:19 от Aлекcандрa

# 380
  • София
Код:
Керем е изказал своите поздравлени на Исмаил Едже Шашмаз по повод неговата сватба.

Отива му да е татко. Добре изглежда.
В началото Майа беше доста притеснена в присъствието на Керем, но виждам, че вече  двамата се разбират прекрасно.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 22:25 от БлагаВест

# 381
  • София
Честити 23 млн последователи на Ханде! Wear Crown Тя вече милионите ги няма за нищо. Пожелавам й много успехи в професионален план и безгранично щастие в личен. Simple Smile

Красота в двойна доза! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 22:43 от Бърборанка с розови очила

# 382
Охо, за трети път пиша тази вечер, дано този път успея,предните два пъти точно стигам финала и си затривам поста. 😤 Идваше ми да си изгризкам ноктите. И сега ако не стане, отказвам се!😣
⭐Толкова ентусиазирано идвах да кажа, колко ми хареса поста на s...v! По-добре не знам може ли да се напише! Колкото и рядко да ни навестяваш( отдавна минах на "ти", близки сте ми, момичета) всичко споделено ми харесва и сякаш изразява и моето виждане! Аз също толкова много се впечатлих от момента, когато Серкан идва в костюм на РД на Кираз! Даже, точно, че е сякаш за аниматор този костюм, прави сцената още по-мила! Серкан се среща с чудото, което неговата фея му дарява, осъзнат като баща, Кираз намира най-желаното в живота си до момента - баща си, откривател на светове, астронавт, който детето чака, за да бъдат заедно едно семейство! Серкан е подарък за Кираз, Кираз е подарък за Серкан!
🧚👽💗🪐🤖💗👩‍🚀🧚🍒

Лека нощ! Щастливи Сънища! 🌌💫

# 383
Красота в двойна доза! Heart Eyes

Бърборанке, много красив колаж!
Подсети от къде са снимките.
Трябва да въведат единица за красива и лъчиста любов - "Ханкер".

Ели-мама, vai1, благодаря!
Момичета,тъкмо след поста на vai1 исках да споделя, че ви чувствам много близки и всякакви уважителни форми на правописа оставят в мен усещане за граници.
С респект и уважение: Прохладна и вълшебна нощ!

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 23:56 от s...v

# 384
  • Кърджали

Въпрос: Всички казват, че 50та серия ще е последна, други казват, че ще е повече от 50 серии. Кое е вярно?
Отговор : 52 серии

# 385
Идеалната последователност на събитията:
След пожелаване на "лека нощ" за малката Кираз...

.... е време само за мама Еда и тати Серкан. 😉

# 386
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

# 387
Здравейте,момичета!
Приятни почивни дни,изпълнени с любов и много усмивки!

Не видях да е публикувано,билбордове в Мексико по случай 1 година от стартирането на сериала!

# 388
Минавам и заминавам...

# 389
Здравейте прекрасни почивни дни ви пожелевам

Общи условия

Активация на акаунт