Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 116
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
И аз се чудя тези дни за аватара, нещо ново с Кираз.

За шапката, избирам тази, където са прегърнати Еда и Серкан. Simple Smile

Нашият се отчете. А поста в Туитър за общо селфи е от вчера. Чаках си, да ни пусне нещичко ама йок. И днес е ден. Satisfied

# 361
  • София
Май всички сме единодушни за следващата шапка. Heart Eyes

Само Линдето си хареса палавата Еда, но й обещавам гифчето с тази сцена в най-добро качество ня заглавната страница да го има. Grinning Heart

# 362
Стори от Керем
https://instagram.com/stories/thebursin/2613948418300662754?utm_ … edium=share_sheet

Днес май няма сет. Неслихан и Мая са на почивка, а по сторито на Керем съдя, че снима нещо друго. Стилистът също не е този, който обикновено е на сета на сериала. В туитър наскоро се говореше, че може да има лятна фотосесия с Керем и Ханде, та може това да е. Или пък нова реклама за Lipton.🤔😁

И на мен тази шапка ми харесва много.

# 363
И още от Керем,

# 364
Ново от сторито на Ханде в истаграм.

# 365
Май на фотосесия мирише. След първата едва оцеляхме, а след тази не знам. Satisfied

Коментират, че Мая и Неслихан са на почивка и може би ще има пауза на 21 юли.

Пак редактирам: Пишат, че фотосесията е за Vogue и май ще е само с Керем.

Какво очаква фендома от Керем

И какво получава Satisfied

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 15:15 от midnight__sun

# 366
Феи, привет! 🥳

Не помня от кога не съм писала, толкова много неща се случиха последните месеци, че нямах желание за писане, а се радвах на вашите коментари и се наслждавах на Ханде и Керем.
Нека приказката им никога не свършва. За мен те са сродни души и много им се радвам.

Приказката на Еда, Серкан и Кираз скоро ще прилючи и това много ме натъжава. С  толкова голямо нетърпение чакам всяка сряда, толкова ме разторва тяхната история…носят ми голямо удоволствие.
Много, много ще ми липсват, но този сериал със сигурност ще се гледа много пъти. 🤪

Между другото и на мен най - много ми допада снимката на гушнатите Еда и Серкан.
Кираз е истинска дъщеря на майка си, страшна работа е. Изключителна сладурка. Съгласна съм, че много им отива на нашите да бъдат родители.

Време е да ви оставям.
Благодаря ви за всички чудесни коментари.
Поздрави и до скоро! ❤

# 367
По предварителна информацията Kерем прави днес фотосесия за „Vogue Turkey“ Wink

# 368
Привет,
отдавна не съм писала. Успях да наваксам с цели три теми. Много ми харесват сериите от втори сезон. Новата двойка Серкан и Кираз са прекрасни.
Аз също харесвам палавата Еда.
Благодаря ви момичета, за всички прекрасни постове, снимки и колажи. Завиждам ви, че умеете да пишете толкова хубаво, аз се наслаждавам като читател. Не умея да пиша какво да се прави.

# 369
Здравейте, момичета! Purple Heart
Вече е петък и аз спокойно мога да кажа, че изпитите ми приключиха, сега очакваме резултати от днешния. Много натоварено ми беше почти не следях темите освен в деня на епизода, но сега ще започна. Relieved
За шапката и аз съм за гушнатите! Много сладички. Heart Eyes
Изгледах фрага като излезе още. Мноого хубави неща се случват. Каква причина да си търси Серкан да остава у тях като тя Еда по телефона говори и казва, че иска.. То много странно как са им казали 2 дни да живеят заедно, какво са 2 дни изобщо. Но пак ни се очертават интересни и комични моменти, за които съм напълно готова. Grinning
Благодаря на всички момичета, които споделят новини за нашите и сериала, защото никъде другаде не съм поглеждала. Hug

# 370
Привет момичета, наминавам да гласувам за новата шапка - определено фаворит ми е тази на която са гушнати с много нежност. И да ви разсмея малко:

# 371
  • Пришълец
Хубаво е, че за шапката сте единодушни. Е, почти Sunglasses

# 372
# 373
Здравейте, прекрасни момичета!
Година, откакто ежедневието ми е по-богато и по-слънчево! 🌞
С много обич и безкрайно уважение към всички ви: - Благодаря!❤
Благодаря за времето, което не пестите; за труда, който полагате; за усмивките, позитивизма, надеждата и красотата, които споделяте! 🌹

Нахвърляни мисли след 43 и 44 епизод...

Нещата, които избождат очите ни най-бавно стигат да съзнанието.

Животът не дава гаранции. Не раздава гаранционни карти. Не определя срок на годност. Дали ще се бориш години или секунди; дали ще е коварна болест, трагична нелепост, естествен край или природно бедствие... нямаш право на отказ! Нямаш друго време!

Израстването е в разчупване на моделите от живота ни, в излизане от шаблона на видяно и научено. Пътуване отвъд себе си - към света на хората около нас. Израстване е да се изправиш срещу страховете си, да застанеш срещу невъзможностите си...и изненадаш сам себе си.

Децата са най-големите ни учители.
Как да излезеш от омагьосания кръг на натрапчиви заблуди и вини? Рисуваш врата, отваряш, прекрачваш прага и оставяш "кашата" зад нея(много вероятно е да е само в твоята глава). 😉

Целият 43 епизод е много емоционално наситен и заедно с 44-ти са затрогващ разказ за едно удивително пътуване. За намирането на онази "част", която те прави пълноценен и за оцеляването без нея.  За отсъствието като постоянно присъствие и мяра за живот. За саможертвата, за избора да бъдеш сянка на душата си и излинееш живота си в безполезност и самота. Или... да се вкопчиш с цялата си любов в живота заради чудото, растящо в теб. За великодушието, търпението и прошката. За силата да пренапишеш приказката и създадеш собствена. Да приемеш, че колкото и нищожен да се чувстваш за любовта на най-съвършенните същества, техният избор е: - несъвършенния ти. За голямата, чиста и жива любов, преодоляваща болки, вини, различия, и разцъфтяваща все по-красиво.

Искам да си призная - появата на Серкан в костюм на космонавт ми се струваше фенска фантастика, а заснемането на такава сцена ми звучеше несериозно и нелепо(няма възраст, в която да не чупиш натрупани закостенелости). Но това се оказа най-затрогващата сцена за мен. Не осъзнавах колко важно и за двамата(Кираз и Серкан) е нещата да се случат точно така. Това бе най-трудната и най-показателна крачка за израстването на Серкан.

Когато чудото на живота те застигне като безкрайна любов, когато звездите които обожаваш са до теб...  приеми щастието си, прегърни усещането за хармония, спокойствие, лекота и сила.

# 374
  • Монтана
https://www.youtube.com/watch?v=rOCkb091ml0&list=RDMMrOCkb09 … hannel=AgataAgata

Как се постигат такива погледи и такова превъплащение на любов и възхита, болка и очарование като маркетингов продукт?...!!!
Глупост, която за пореден път доказва колко страхотна е тази любов между Керем и Ханде и колко дразни този факт малкото им недоброжелатили!...
Нека са здрави и да мислят единствено за себе си, да не обръщат внимание на тези дрънканици!...Господ си знае работата!
Алекс, Али, за пореден път - Благодаря и дълбок поклон от мен за преводите, за труда и любовта към сериала, с която ги правите!
На дамите, които правят темите толкова красиви и уютни - адмирации! Тук нямаше да бъде същото без вашите усилия и възможности! Благодаря!Ще изпусна някоя от вас ако изреждам!
Благодаря на всички, които споделят информация за сериала и нашите любимци, за възможностите да гласуваме за тях и да ги подкрепяме!
За мен е удоволствие да бъда една година част от вас, не пиша толкова често, но всеки, всеки ден ви чета, не пропускам нищо!
Благодаря!

s...v, прочетох те с голямо удоволствие, както винаги впрочем!
Силвия, по-добър анализ на развитието в тези два епизода не би могло да се направи!
Благодаря за удоволствието!

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 13:19 от vai1

Общи условия

Активация на акаунт