Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
И за финал ми се иска да кажа... Нека всеки маркетингов продукт да гледа като Керем, но не мен.   🤩🤩🤩🤩 Както гледа Ханде..... Аз по влюбен мъж не съм виждала на екрана, честно..... Толкова му личи особено след 5-6 серия....
Аз да си кажа честно, станах сигурна в реалността благодарение погледа на Ханде. Бях я гледала с Бурак Дениз и с Толга Сайъшман (там може да се каже, че е търсен ефекта на маркетингова двойка), но ... Е, не й се получаваше и това е.

# 346
  • София
По повод навършването на 1 година от старта на сериала, феновете творят прекрасни постове. Милиони от цял свят отбелязват това събитие. Хората ги обичат. Хората им вярват. Хората ги приемат, като една истинска влюбена двойка.

Цитат
Благодаря ти, че прие Ханде. Благодаря ти Керем за настояването. Благодаря, че се влюбихте и ни накарахте да се влюбим в процеса

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Цитат
Каза, че няма да ми причиниш това, нали? Започнахме този път заедно и ще го продължим заедно ”

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Керем е лайкнал един пост на фен с чувство за хумор, който му изпраща от любимите сливи и е написал: "Аз мисля за теб, Керем Бюрсин"

# 347

Семейна идилия Болат

Скрит текст:

- Ало, Енгин? Братле, Еда ме заряза!!! Остави ме със седем годишната Кираз, петгодишния  Пататес и триседмичната Чилек. Как къде съм? У дома, даже не съм се съблякъл... Как къде е отишла Еда? Ами в кухнята да пие кафе... А аз с трите деца... Енгин... Ало?... Оф, Еда, сега ли кафе ти се допи... Много красив картоф си нарисувал сине... Чилек, на какво ухаеш дъще... аха , разбрах на пълен памперс, не на ягоди... Кираз, ще ми помогнеш ли? Да, ти си само на седем ... Еда Болат, да знаеш че отсега бойкотирам идеята ти за великолепната четворка... и Кавун не ми харесва за име на следващото...

- Tате, тате, каква е разиката между фея и вещица?
- Виж дъще, хората казват една година семеен живот, но мама...
- Отивам да кажа това на мама, защото тя не можа да ми отговори... Всъщност спомена леля Айфер и баба Айдан... Мамоооо..
- Кираз... Амиии кой ме слуша, дъщеря на майка си и внучка на баба си...

# 348
Семейство Болат нямат спиране
https://ok.ru/video/2376027867875
Да живеем в една къща
https://ok.ru/video/2376030882531
Никога няма да те изоставя
https://ok.ru/video/2376033766115
Тайната стая на Серкан
https://ok.ru/video/2376025967331
Всички отминали рожденни дни
https://ok.ru/video/2375610206947

Понеже го няма в отделна сцена, този разговор на Еда и серкан го оставям така.
Какъв е проблема на майка ти с мен?

Скрит текст:
Еда: беше много хубава вечер. Благодарим ти. направи Кираз много щастлива.
Серкан: И мен ме направи щастлив. За пръв път след толкова години...
Еда: Щастието на двама ви прави и мен щастлива.
Серкан: Разбира се. Да...
Еда: Според мен ще успеем да отгледаме детето си като цивилизовани хора. Без да се  месим в животите си.Може да видждаш кираз когато поискаш. Няма нужда да съм с вас.
Серкан: Може да идва при мен когато поиска. Може да остава при мен.Добре. Ще говоря с майка ми за тази история с попечителството.
Еда: И аз ще говоря с леля ми.И тя полудя, та да се  успокои малко.
Серкан: Добре
Еда: Добре де, аз разбирам леля защо не може да те приеме, защо не те обича.Но на майка ти какъв и е проблемът с мен?
Серкан: мисли, че ти си ме изоставила.
Еда: Аз да те напусна? Така ли и каза?
Серкан: Не..Но... Обичах те повече от себе си.Затова не вярва че може аз да съм те изоставил.
Еда: Да, не  е за вярване. Не може и да я убедиш.
Серкан: Да направим така. най - добре аз да поговоря с г-жа Айфер.А ти говори с майка ми.Да се успокои положението.
Еда: Добре. Тогава пожелавам ти късмет с леля ми.
Серкан: И на теб - с майка ми.
Еда: Ти не спиш, а ни подслушваш ли?
Серкан: Ах, ти...Хайде, да си вървим

много благодаря за преведените сцени от епизода правите ни много щастливи . И огромно благодаря за положения труд знам колко е трудно да се прави превод така че дълбок поклон от мен.

# 349
  • София
Имаме време до новата тема, сигурно ще имам още материал след втория фраг, но споделям с вас няколко идеи за шапка, които ми хрумнаха и харесаха. Simple Smile

Три статични и една анимирана. Три със сцени от предстоящия епизод и една със сцена от последния епизод. Моля ви, изненадайте ме и не гласувайте всички за анимираната! Grinning

Аз май нямам фаворит. Ако трябва да избирам обаче, ще се спра или на тази, където са тримата в стаята на Кираз, или където Еда и Серкан спят прегърнати. Heart

Лека нощ! Nature Stars

# 350
  • София
Имаме време до новата тема, сигурно ще имам още материал след втория фраг, но споделям с вас няколко идеи за шапка, които ми хрумнаха и харесаха. Simple Smile

Три статични и една анимирана. Три със сцени от предстоящия епизод и една със сцена от последния епизод. Моля ви, изненадайте ме и не гласувайте всички за анимираната! Grinning

Аз май нямам фаворит. Ако трябва да избирам обаче, ще се спра или на тази, където са тримата в стаята на Кираз, или където Еда и Серкан спят прегърнати. Heart

Лека нощ! Nature Stars
БРО аз си избирам закачливата Еда. Последната...

# 351
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

П.С. БРО, всичките са много хубави, но аз май клоня към тази Wink

# 352
  • София
Добро утро момичета! Пожелавам ви един много ползотворен летен ден.
Нека да разгорещим страстите рано сутринта. 

# 353
Добро утро и прекрасен слънчев ден! 🍉

Моят избор от предложените шапки:

# 354
Здравейте пожелавам ви един  прекрасен ден Flowers Cherry Blossom

Керем е харесал това
Любезни мои, можете ли да си направите селфи в Twitter за днес?
@KeremBursin
@HandeErcel

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 10:46 от sani1212

# 355
  • Dupnica
Здравейте, Flowers Hibiscus
Моят избор за следваща тема е

За горещи страсти сме готови, макар и в тези
жарки дни! Nature Sunny
Колко много хора по света им желаят щастие и радости Revolving Hearts
Искаме да ни радват и да са заедно Kiss
Прекрасен ден!