, сори

, явно този удар в ранна детска възраст е бил началото на всичко с резултат едно момче ,което е взел и най хубавото и най лошото от двамата 
/, аз закъснявам за срещата, защото пътувам с автобус, той вече ме чака, отишъл отдавна с колата си... Тръгваме по главната улица да търсим кафе, аз уверена, че никой не ме познава и хоп!... Някой ме вика по име... Оказва се, че това са мои братовчеди, седнали и те да пият кафе на теферич... Ееееее, викам си, то човек да иска да се скрие само, цял град ще го научи... Както и да е, сядаме на друго кафе, мен ме търсят по телефона отново... И той си казал, тая пък всички я познават, много търсена ще излезе... Прибирам се аз и тотално забравям за него, защото куп работа ме чакаше... Бях бясна, да му уйдисвам на акъла аз, да се разхождам до друг град, а мен работа ме чака... Минаха няколко дни, чуваме се по телефона, той настоява да се видим, аз - имам много важна работа до друг град, ще мъкна едни книги за 20 души... Той си предложи услугите, аз приех... Обесих на врата му 20 дебели тухли и му гледах сеира... Дет се казва, героят във вълшебните приказки трябва да мине няколко изпитания, за да стигне до принцесата...
После - пътувам за друг град, на 150 км от моя по лек здравословен проблем, и ще оставам при моя дружка вечерта, защото няма за обратно автобуси следобяд... Той ме пита искам ли да се върна обратно без преспиване.. Викам, да, ама... как да стане това?! И той ми казва - аз след работа ще дойда да те взема... Викам си, да, бе да... Уморен, след работа, на толкова километри, през зимата, привечер... Как ли пък не! И ... отивам аз, свършвам си работата и вечерта с моята дружка и мъжа й в едно заведение седим.. Телефонът ми звъни, идвал, къде да ме намерел... Оказа се, че е бил студент в същия град и го познава много добре. Аз се замаях, дружката ми грабна телефона и набързо му обясни къде и как.... И човекът се появи...Та те така, как Сийке...! Та чак досега.....
Фраг, йок...

Добро утро, прекрасни момичета! 

,все се каня да те попитам като фенка на Кара Севда , къщата на Еда не е ли същата ,която Кемал купи за Нихан , поне градината и гледката към реката са същите ... Все се чудя ...
, гласувахте ли вече 
- т.е. сещам се за сериала в който са я ползвали преди.

Препоръчани теми