Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 134
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Текат номинации за най-добра актриса - апелирам някоя от вас да номинира нашето момиче, защото заслужава номинация и победа. Аз бойкотирам въпросната тема и няма да пиша в нея. Grinning Шегата настрана - пиша си само в нашата тема и смятам така да си остане. Иначе ръцете ме сърбяха да им драсна няколко неща. Ама положението ще е глас в пустиня, ми се струва. С радиото мога да си водя по-смислен диалог, та реших да не се хабя.

Гласувах веднага за нашият човек. В същата тема, в коментарите ли имаш предвид да номинираме Ханде?
Не ми се пише по чужди теми, но за Ханде съм готова да им наспамя темата. Trollface

А за шапката и анимираната ми хареса. Като писах не я беше постнала. Smiley

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 23:00 от midnight__sun

# 511
Готово, за Керем - винаги 😉
33 на 31....
Хайде дами.... Вие сте Simple Smile
/само 2 гласа/
Момичета,❤️ 🍒
Благодаря Ви, за всичко споделено
БРО, прекрасни са всички предложения Simple Smile
Ох, май и анимирана та ми харесва много,
Марги, която харесаш най много Simple Smile
"понеже съм оформяла снимки за някакви неща, знам, че понякога най хубавата снимка просто не стои добре при поставянето и" ...

# 512
  • Пришълец

Нани, която ви харесва на вас. А ако нещо не е както трябва и не ви допада как стои има достатъчно време за редакция... ще я сменя, варианти не липсват.

# 513
Cold SweatОф, изпотих се докато намеря къде да гласувам, но дадох всичко от себе си! TrophyЗа нашите...
Flowers HibiscusНикога не съм се интересувала от другите, препоръчвам Ви!

# 514
  • Монтана
Cold SweatОф, изпотих се докато намеря къде да гласувам, но дадох всичко от себе си! TrophyЗа нашите...
Flowers HibiscusНикога не съм се интересувала от другите, препоръчвам Ви!
Дами, обяснете и на мен! Къде да се включа?...
Отдавна съм се убедила, че само тук мога спокойно и споделено да пиша за своите любимци, защото другаде е просто загуба на време и пилеене на нерви! Но за Керем и Ханде съм готова на всичко! Само чакам да ми обясните къде!
Бро, не напразно те нарекох вълшебница..., третият вариант е страхотен! Каквото и да сложите, все ще е хубаво!
По-уютна къщичка от нашата няма!Тук цари мир, разбирателство и толерантност, защото ние сме фенове на безкрайно лъчезарните, възпитани и толерантни Ханде и Керем!

# 515
Влез в тази тема,

Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки. КЛАСАЦИЯ ЗА НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР НА СЕЗОН 2020/2021

Там има гласуване Simple Smile
Ще видиш всички които са изброени Simple Smile
Дай своя вот за този, който най харесваш Simple Smile

# 516
https://www.bg-mamma.com/?topic=1352555
В първата тема от цикъла Романтични сериали.
Ааа, минали сме Енгин с 3 гласа повече.

# 517
  • Монтана
Е, вече е пръв! Керем е пръв!
Много сме, силни сме!
Благодаря ви от сърце за помощта!

p.s. Иначе в темата нямам никакво намерение да пиша!
Но за гласуване за нашите - ВИНАГИ!
Номинирах веднага след много уважавана дама от нас Ханде!

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 00:00 от vai1

# 518
  • София
Така е, не сме просто фендом, а семейство, когато се отнася до нашия сериал, Ханде и Керем. Много ме радва това, че сме единни и се подкрепяме. Керем поведе във временното класиране и Миднайт номинира Ханде. Вече мога да си легна спокойна. Grinning

Лека нощ, момичета! Nature Stars

# 519
  • Монтана
Бро, аз подкрепих отдолу слънчицето веднага!
И да, задружни сме, затова сме силни!
Лека нощ, дами! И аз ще спя спокойно!

# 520
Стори на Неслихан

# 521
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

П.С.
Аз вече си смених мнението, вече съм за тази шапка Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. 2
И аз гласувах за нашия Wink

# 522
  • София
Добро утро мили момичета. Нека денят ви бъде лек и ползотворен.
За да се разхладите в тези жеги ви поднасям вкусен сладолед.

Керем с любимият му Хектор!
                         5 години = 35 години

# 523
  • Монтана
Не съм такъв човек, но се радвам, че изпреварихме по този безпрецедентен начин Енгин Акюрек! 63:38!!!!
Ако знаете каква усмивка изкарах като видях! Нека всяка от вас да се усмихва по този начин!
Не познавам Енгин нито съм гледала нещо с него, не мога и няма да коментирам качествата му! Със сигурност заслужава интереса на хората, които са го подкрепили, заслужава и моето уважение за което!
Просто много, много ме зарадва факта, че с общи усилия защитихме факта, че сме страхотен фен отбор!
Пак ще кажа - много сме, силни сме! И това ме зарадва толкова!
Керем Бюрсин го заслужава! Толкова много го заслужава това момче, че това е най-малкото, което може да направим!
Готови сте да направим същото с Ханде, нали????

# 524
Привееееет! 💖Първи е вече Керем - фендомът си е сила!💟👊
    Надникнах в темата за Приказката и видях Славена и Тони! Момичета, и аз ще я следя, засега само от балкона.

Общи условия

Активация на акаунт