Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 088
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хайде и аз малко да оплюя някого. Grinning

Айфер и Айдан прекаляват. И двете. Ама язък за Мело и за Сейфи, където им ходят по гайдата.

Бурак разбирам, че обича Кираз и Еда, но Кираз си има баща. Време е да отстъпи, да се отдръпне малко и да се огледа. Може да забележи подходящата за него. Wink

# 196
Нахлувам за да пусна нещо което отдавна мечтая да направя.Дано ви хареса!

В тази сцена съм виждала много актьори добавени ,но вече аз пък мога да добавя моят друг любим - Керем при Озан и да се замисля за общ проект някога.

Скрит текст:

На мен ми хареса клипчето, Heart Eyes добре са съчетани двете сцени.

Това не е нахлуване, Диди. Отбиваш се в своята си къщичка, която грижливо си съхранявала в продължение на години. Не се чувствай чужда!

Йоооок Марги! Казвам го защото нямам време да ви чета затова си е нахлуване...поне за мене
Радвам се,че ти харесва!

БлагаВест, иншаллах! Господ е голям даже в едно от последните интервюта на Озан бяха го питали Керем или Нежат Ишлер избира за брат избра Нежат защото може да научи много от него ,но не мисля,че е защото има нещо против към Керемчо.
И друго ще кажа много ме радва Ураз към Керем и тях ги искам в нормален проект където да им се насладя.
Диди, Озан го гледах за първи път в "Жестокият Истанбул" и ми стана любимец. Много силна игра направи. Пък е и красавец. Има нещо много харизматично в него. Аз ги виждам в един проект тримата - Керем, Озан и Ураз. И тримата са ми любимци. Дай Боже да се сбъдне.
Чудя се дали Керем би се завърнал в АЯ? Или след Вратата ще почива.Нали Ураз ще е главен в Грошовете спрягат и Озан,Танер и Енгин то ще излезне ясно инфо ама ще поживеем и видим.Супер би било да ги видим тримата. Ураз го харесвам още от Мръсна седморка с Кадир а Озан просто го преоткрих и се влюбих в него в ЗИ оставяйки ме сама да си говоря така както Керем,Арас, Каан и Къванч умеят да го правят с мен. Не вярвам Фокс да ги пусне след лятото нататък...

# 197
  • Кърджали
Серкан използва Пина за да се измъкне от Дениз Simple Smile

# 198
  • София
Цитат
Арабите пишат, че цветята от днес, които Ханде публикува сутринта са по повод 9 месеца от както Бамби и Керем са двойка (според тях на 4 юли правят 9 месеца)

Започнаха да си казват малко по малко нещата от живота... Нали журналистите ги питаха, от кога е започнала връзката им. Ето сега могат да сметнат с точност.
Аз го изчислих - 7 октомври 2020г.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 23:27 от БлагаВест

# 199
Според нашите симпатяги от Дизилах, рейтингът в Тотала към 23 часа:
#sençalkapımı -  5-6
#сamtavanlar - 3,50 - 4,50

# 200
  • Кърджали
Ревнивчо ще лови риба Simple Smile умирам....

# 201
И доктор и рибар. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Това прекъсване ми разваля удоволствието. Направо се измъчих.

# 202
Ужасно прекъсва Sad
И ловец съм и рибар съм Simple Smile))

# 203
  • Кърджали
Страшно прекъсва, наистина
Чудя се кой е повече за бой. Айдан ил, Айфр ли и двете ли

# 204
Аз гледам от сайта на Фокс, и да не се урочаса нещо, но не е прекъснало, не забива и се движи перфектно, без да засича Wink

# 205
Не знам откъде гледате ,но по принцип сайта на Фокс е най-надежден освен това прекъсвания има ако гледат много хора онлайн това трябва да ви радва значи доста хора гледат в момента онлайн.

# 206
  • Кърджали
Много ми е липсвало
Кое
Много съм щастлива, искам цалувка и от двамата

Кираз иска приказка.... Той и разказва тази за Аполон...

# 207
Малката е голяма хитруша ... Stuck Out Tongue Winking Eye

1,16М
Gift Heart

# 208
  • Кърджали
Секран променя легендата за Аполон Simple Smile
Накрая на серията ще ме събират с мопа по земята....
Май добре че Айдан и Айфер ме дразнят, иначе ще се разтопя съвсем...

# 209
  • София
Това дефинитивно е любимата ми сцена от епизода. Страхотен паралел! Nature Stars Heart

Общи условия

Активация на акаунт