Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 106
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ах тази Еда, много палава била. Тайничко какво си мисли. То, не че и Серкан не си го мисли.

А тези двете кляфки, как останаха с пръст в устата, когато научиха решението на съдийката. Риха, риха и накрая сами се зариха.

# 271
Дружки , макар и със закъснение от час , изгледах епизода . Двете А - АУТ някъде в пустинята .
Чудесен фраг , а ЕдСер и ХанКер са върхът .
Лека вечер

# 272
Тук съм още момичета! Догледах с мъжа ми мача, че съм фен на Англия! Отива на финал! Много съм happy! Чакам този момент много време! Soccer Hands Clap Hands Metal
Много благодаря за превода и субтитрите на фрага на Али! Ще е огън, много ще ни хареса серията - ще гледаме Еда и Серкан, ще виждаме Ханде и Керем - не брак, ами бебе видях за ХанКер аз!!! Мамашите, ряпа да ядат в предсказанията! 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰😛
Благодарности на Алекс и Али за всички преводи!
Питам се възможно ли е да съм си бъгнала устройството - насича ми на всеки 10 секунди - фрагове, откъси, всичко! Фрагът го гледах 10-ина пъти през различни платформи и все така! 😟
Лека нощ и красиви сънища!✨💤🌌
Епизодът ще остане за утре, че ми се затварят очите!
P:S:
Оставям ви задачка - за колко секунди доплува Серкан до Еда! За мен беше като амфибия! Heart Eyes
Много ми хареса Анъл тази серия! 👊💟

# 273
Sparkling HeartЕдна година, много ли е, малко ли е?
Nature SparklesТази приказка за мен е звезден миг, "Почукй на вратата ми" красива любов която запленява.
https://www.vbox7.com/play:c654fa0947
Тържество, божествена музика за душите ни!
Flowers HibiscusБлагодаря, за всички споделени мигове!
Revolving HeartsОрисвам на много красива любов в реалния живот Ханде и Керем!

# 274
  • Кърджали
Аз силно се надявам да почиват една седмица покрай Байряма, защото...сестра ми и племениците ми си идват за месец в България и нали не върви да кажа "Днес ще гледам филм, не идвайте на гости" Simple Smile
За лека нщ, знаете вече, аз след серията не мога да заспя, ви оставям няколко сцени..
Татко като Серкан Болат
https://ok.ru/video/2374505663203
Разкажи ми приказка
https://ok.ru/video/2374506384099
И сцената след която трябваше да ме събират с мопа от земята
Историята за Аполон
https://ok.ru/video/2374510512867
Има малко грешки при писането, утре може да пробвам да ги оправя. Сега нещо ми се келеши програмата

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 02:52 от Aлекcандрa

# 275
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви страхотен ден изпълнен с добро настроение и много усмивки Wink

Birthday

# 276
Добро Утро!

Снощи така и не успях да изглеждам епизода докрай, трябваше да ставам много рано.
Хареса ми като цяло серията. Само недомасления Ердем ми е в повече и сякаш не на място в цялата история. Айдан и Айфер, досада до глупост, хвани едната да падне другата. Да се чудиш на Кемал и Мело какво правят до тях. Мая се справя все по добре, макар плача и в мола беше изкуствен, но тати Серкан пък му трябва малко екшън. Енгин, Айше го пронизи до махленски булка, а къде остана професионалисти и там комично граничи с досадното.
Еда и Серкан, там забележки нямам. Само не разбрах, колко бързо новоизлюпения баща и детска стая спретнем. Горкия Серкан  щом доближи Еда  и не може да повярва, все едно ток минава през устните му...
Фрага, по диагонал  все повече играта на семейство ще се превръща в реалност.

# 277
  • София
Добро утро с тази невероятна красота!

# 278
Добро утро! Relaxed

1 година "Почукай на вратата ми" Sparkling Heart

Хаштагът от снощи все още е на първо място в трендинга на Турция.

#babaolmak
1,58 млн. туита

# 279
Рейтингът неофициално:
Total | (2) | 3,64
AB | (4) | 2,22
ABC1 | (3) | 3,89

# 280
  • Dupnica
Sparkling Heart Привет и от мен!
Честита ни една година в света на  любовта сътворена от екипа на "Почукай на вратата ми" - невероятни са!
Благодаря и на всички вас за споделените радости и емоции, които правят дните по красиви! Sparkling Heart

И най вече на тези двамата

които ни държат пред екрана!
Нека да са щастливи , влюбени и да ни радват още много години! Revolving Hearts

Прекрасен  ден! Flowers Hibiscus
Днес е ден на пчеларя. За нашите работливи пчелички , които не ни остовят в неведение и споделят новините тук
Благодаря!

# 281
И официално:

Ето и конкуренцията Wink

# 282
Здравейте

Днес се навършва една година от тази вълшебна приказка , която почука на вратата ми и открадна ума и сърцето ми. Нямам думи, с които да обясня доколко тази история направи тази една година по поносима  и ме накара да се запозная с вас прекрасни момичета

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 10:30 от sani1212

# 283
  • София
Flowers Cherries Здравейте, дружки! Flowers Cherries

Кираз: Мамо, обичаш ли още Серкан Болат?
Серкан: Хубав въпрос.

Снощният епизод беше много приятен и забавен. В сравнение с предишния беше по-скоро комедиен. Очаквам следващият да бъде по-силен и интересен, тъй като ще видим Серкан и Еда в един дом заедно с малката. А тя, както видяхме, има големи мераци да събере мама и татко. Simple Smile

Много ми харесват тримата заедно. Такава химия имат, че отстрани наистина изглеждат като семейство. Мая така бързо се сработи с Ханкер и е толкова убедителна в играта си, че е истинско удоволствие за мен да я гледам. Разбира се, Керем и Ханде също са допринесли за това, сигурна съм. Предразположили са я. Личи им, че обичат децата и явно са готови да бъдат родители. Няма какво да му мислят, след края на сериала да действат. Хаха! Heart

Рейтът не ме интересува. Вчера имаше и важен мач все пак. Но… нали ви казах нещо за конкуренцията - да се подготвят за рейтинг 1. Познах. Grinning

# 284
Турците са гледали нас, мачът е чак на 3-то място Wink

Общи условия

Активация на акаунт