Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 128
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
ЕдСер в предстоящия епизод 45. Heart Eyes

И любими ЕдСер моменти от 44-ти епизод. Heart

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 17:31 от Бърборанка с розови очила

# 466
# 467
Ново от епизода в сряда

Кираз ушите ли си е запушила? Явно логореята на баба и и идва в повече и за нейните 5 години.

https://www.gecce.com/haber-aras-bulut-iynemli-ile-bige-onal-ayrildi-mi-1

Не закъсняха и тук,Биге и Арас, не нашите убаФци

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 17:36 от Slawena

# 468
# 469
  • София
По-скоро е станало така - Серкан е казал на Кираз:
- Дъще, запуши си ушите, моля те. Трябва да кажа нещо на бабането ти. (Кираз запушва ушите.) Майко, престани да саботираш връзката ми с Еда, имам план за братче на Кираз - Пататес, но не мога да посея семето, защото Еда нон-стоп ми е сърдита заради теб. Замини най-добре някъде с Кемал бей да си припомниш младостта и как се садят картофи. Да, знам за връзката ви. Всичко е тамам. Wink

Леле! Красота!!! Heart Eyes

# 470
Сетих се за финала на последния епизод, сцената преди приказката за Аполон, откопчавайки Кираз, Еда " Три колана и две възглавници" , така де детето да е в безопасност, смях се на тази сцена, че ми е много познато. Серкан, си е Серкан... но май ще трябва да смени колата, със семейна...

Бърборанке, тази снимка е добра за шапка на някоя следваща тема, а защо не и предстоящата Rolling Eyes

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/kerem-bursinden-dikk … lmayalim-41851767
Керем и правата на жените  :

"Като държава имаме голям проблем . Но за съжаление, това не е проблем само за нашата страна. Това е световно досада. Ние сме в патриархална система... Когато чуете неща като"Да се погрижим за жените"... Жените не се нуждаят от такава собственост. По-скоро, "нека не се намесваме в нашите жени". Това изречение трябва да е. Защото за съжаление системата е такава, че прави работата, живота ти, много по-трудно. Да мълчиш за това е да одобриш тази система. И ние виждаме грешки, знаем.- превода е чрез гугуъл

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 17:47 от Slawena

# 471
  • София
Ей сега ще я намеря в хубаво качество, оразмеря и постна. Славена, идеална е, да!!! Heart Eyes

Лошо се кропва, като зададеш размера за шапка. Или се реже прекалено главата на Серкан. Или се скрива всичко, което е на масата. А според мен чарът на тази снимка идва от цялостната атмосфера и интериора. Показвам как се кропва:

Затова предлагам по изключение да направим следното - снимката на фон. Като фон мога да задам всичко. Може да е цвят или друг кадър на блър. Само кажете. Сега предлагам най-семплия вариант - с фон в мръсно бяло, което се връзва с цвета на шкафовете. Ако Марги е решила какъв цвят да й е шрифтът, може да ми каже и ще сложа такъв за фон. Wink

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 17:50 от Бърборанка с розови очила

# 472
Скрит текст:
По-скоро е станало така - Серкан е казал на Кираз:
- Дъще, запуши си ушите, моля те. Трябва да кажа нещо на бабането ти. (Кираз запушва ушите.) Майко, престани да саботираш връзката ми с Еда, имам план за братче на Кираз - Пататес, но не мога да посея семето, защото Еда нон-стоп ми е сърдита заради теб. Замини най-добре някъде с Кемал бей да си припомниш младостта и как се садят картофи. Да, знам за връзката ви. Всичко е тамам. Wink

Леле! Красота!!! Heart Eyes

Друго е, когато са тримата. Gift Heart Мая е прекрасна и се справя чудесно. В първите 2-3 епизода се усещаше, че е все още притеснена, но с напредването на епизодите се отпусна. Наслаждавам се, да ги гледам със Серкан двамата и вече опитите на малката, да събере мама и тате.

# 473
И в тази има много заряд:

# 474
  • София
Ето и на Магийка предложението. Не е зле, по-добре се кропва. Обаче погледът на Еда ми е някак странен…

# 475
Как да гледа Еда, размотава се пред серкан със секси пижамка, или полуоблечена в офиса... Да не е от желязо той  пък , не се знае какво и е казал ..

# 476
  • София
Засега май това е фаворитът за нова шапка. Аз също гласувам за нея. Просто се кропва хубаво и кадърът е чуден. Simple Smile

Другите кадри, които ни допадат, но не стоят добре на шапка, можем да ползваме при оформлението на първата страница. Марги, имаш ли нужда от помощ със статични кадри или гифчета за нея?

# 477
Засега май това е фаворитът за нова шапка. Аз също гласувам за нея. Просто се кропва хубаво и кадърът е чуден. Simple Smile

+1, и  аз съм за тази Wink

# 478

Другите кадри, които ни допадат, но не стоят добре на шапка, можем да ползваме при оформлението на първата страница. Марги, имаш ли нужда от помощ със статични кадри или гифчета за нея?

+1 и от мен

# 479

+1 и от мен Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт