Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 940
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм останала с впечатлението, че Бурак и Фахрие са много харесвана и стабилна двойка. Но дори те, не могат да се мерят с Ханде. В Турция няма аналог. Не искам да им сравнявам публикациите и лайковете. За някои от пишещите в темата не са важни. За мен също не са от съществено значение, но няма как да не отбележа, че двамата заедно и половината от нейните не могат да достигнат. Голяма сила е нашата красавица. Gift Heart Hands Muscle

Ново от Гамзе
https://www.instagram.com/stories/gamze_ercel/2617004190930472434/

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 18:58 от midnight__sun

# 571
  • София
Само да споделя едно мое наблюдение - и Арас, и Серенай, и Фахрие, и Бурак имат повече последователи в Инста от Керем. Обаче неговите снимки са по-харесвани. Това какво ви говори? За по-голям процент истински и лоялни фенове. Защото, давам пример, Серенай има 9 млн последователи, но снимките й събират по 300-500 хил. лайка. Бурак има 18 млн последователи, но снимките му имат основно между 500 и 700 хил. харесвания. Някои имат около и над 1 млн. Докато Керем е с 8 млн и половина последователи, а снимките му са с над 1 млн харесвания. Тенденцията е между 1 и 2 млн лайка. Да не говорим за общите снимки на ХанКер - те са най-харесваните в Турция. Биха по брой харесвания сватбените на Бурак и Фахрие и тези на Неслихан и Кадир. Еми… да кажат сега нещо срещу нашите. Най-харесваната двойка в момента са и това е. Simple Smile

# 572
Само да споделя едно мое наблюдение - и Арас, и Серенай, и Фахрие, и Бурак имат повече последователи в Инста от Керем. Обаче неговите снимки са по-харесвани. Това какво ви говори? За по-голям процент истински и лоялни фенове. Защото, давам пример, Серенай има 9 млн последователи, но снимките й събират по 300-500 хил. лайка. Бурак има 18 млн последователи, но снимките му имат основно между 500 и 700 хил. харесвания. Някои имат около и над 1 млн. Докато Керем е с 8 млн и половина последователи, а снимките му са с над 1 млн харесвания. Тенденцията е между 1 и 2 млн лайка. Да не говорим за общите снимки на ХанКер - те са най-харесваните в Турция. Биха по брой харесвания сватбените на Бурак и Фахрие и тези на Неслихан и Кадир. Еми… да кажат сега нещо срещу нашите. Най-харесваната двойка в момента са и това е. Simple Smile

И на мен ми прави впечатление, но не съм отваряла темата. Керем определено намазва от Ханде. Да, харесван е много, но нейното присъствие си оказва влияние навсякъде.
А Сссс Сссс Animal Snake губи последователи. Миналата година бяха 9,3. Паднали са с 200 хиляди на 9,1.

Edit: Какви неща знам. До преди година нямаше да повярвам, ако някой ми беше казал. Smile Станала съм видна турска телевизионна зрителка. Smile

# 573
  • София
Миднайт, и аз така - ако някой преди година ми беше казал, че ще съм пристрастена към турски сериал, че ще припадам по Керем Бюрсин, че ще се интересувам от личния живот на светска двойка, че ще пиша в бг-мама и то в тема за турски сериал… щях да се изсмея, меко казано! Grinning

# 574
Нещо май се задава?
Нова модна марка?
https://www.instagram.com/sosunlmtd/

Edit: Пишат, че ще е на Нилай (стилистката на Ханде) и някоя Мерве.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 22:54 от midnight__sun

# 575
Nature SparklesNature Sunny

И да се върна на нашата тема - Ханде към днешна дата за мен е голямата красавица на турското кино. Поне аз не се сещам за друга, която да ми харесва толкова много. Керем пък е най-големият чаровник. Ама това е моето мнение все пак. Гледам ги и им се радвам. Красиви поотделно и още по-красиви заедно. Heart Eyes

Смятам, че очарованието на двамата споменати се дължи и на това, че са изключително естествени и харизматични, всеки по свой начин. Нормално е обаче да са малко различни -  тя, по-свенлива, все пак раснала в Турция, той  - по-разкрепостен и свободен в изявите и възгледите си, които не се страхува да споделя ежедневно дори.  Мисля, че голяма доза за това, да са толкова ценени и търсени за събеседници от медиите, играе фактът, че и двамата са много добронамерени, със социално значими каузи, с отношението си към останалите хора в екипа. Никога не пропускат никого, винаги с много внимание и уважение говорят за хората от екипа и за останалите актьори. Не се самозабравят, способни са да се шегуват сами със себе си, да се заиграват, но съвсем в границите на нормалното, без да прекаляват. Всъщност станаха много обичани, защото хората разпознаха в тях не само актьорите от сериала, а бяха впечатлени от техните чисто личностни качества, извън сериала и снимачната площадка. На всичкото отгоре, славата не ги промени и не ги главозамая... Напротив, разкриха елегантно на всички свои почитатели чувствата си не само в сериала, а и в реала... Бяха честни и открити /доколкото можаха, разбира се/, споделиха своите чувства, получиха подкрепата и радостта на хилядите си фенове и се превърнаха в еталон за взаимност, разбиране и взаимен успех... Без единият да се опитва да засенчва другия, а напротив - всеки един засия не само със собствената си светлина, а засили още повече блясъка на другия.... Nature Star2 Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 19:50 от mury9

# 576
  • София
Мъри, красиво и много добре казано (написано)! Hands Clap Споделям всяка твоя дума (мисъл). Simple Smile

Усмихната вечер, момичета!

# 577
Колкото по най да са Ханде и Керем да не забравяме, че и те са хора, със своите добри и лоши страни на характера. Имат си своите страхове, желания, очаквания. Идеални хора няма, колкото и тривиално да звучи. Така че , виждаме това, което искаме ние като фенове пристрастни да видим, а дефекто е само това, което ни се показва. Вярно, че хората четат и между редовете, но и там буквите не винаги са ясно изписани.
Дано  сте ме разбрали правилно.
И да, уважавам всяко едно мнение и гледна точка, така че благодаря за споделените мисли!

# 578
Колкото по най да са Ханде и Керем да не забравяме, че и те са хора, със своите добри и лоши страни на характера. Имат си своите страхове, желания, очаквания. Идеални хора няма, колкото и тривиално да звучи. Така че , виждаме това, което искаме ние като фенове пристрастни да видим, а дефекто е само това, което ни се показва. Вярно, че хората четат и между редовете, но и там буквите не винаги са ясно изписани.
Дано  сте ме разбрали правилно.
И да, уважавам всяко едно мнение и гледна точка, така че благодаря за споделените мисли!
Подкрепям на сто процента!

# 579
Да, идеални хора няма, но защо ли някой  НЕидеални ми харесват повече от други! 🤔И защо ли като виждаме това, което ни се дава да видим, не го виждаме и при други публични личности? За мен Ханде и Керем съвсем не са идеални, но това не ми пречи да ги харесвам! ❤️❤️❤️Например аз никога не бих могла да живея с Керем 😁, само като го гледам на интервютата как постоянно мърда и си бърка къде ли не и ме изнервя! 😁😆😜. Но все пак това няма да ме накара да не го харесвам,  не ми е в къщата! 😂😁😜От друга страна, обаче си мисля: човек, който така пипа и човърка сигурно прави страхотен кекс и не е пън! 😂😆😁Абе, късметлийка е Хандето! ❤️❤️❤️

# 580
Здравейте момичета Ханде както винаги отново е впечатляваща

А Керем е чаровен

# 581
Animal BeeИзвинете, пак аз немога де не споделя
https://www.youtube.com/watch?v=JULlIfDjhDA
Анализ ФиланФилан ...  Защо е  толкова мощетен Фендома на "Почукай на вратата ми" ? Интересен разбор, а може би и достъп до повече информация.Animal Whale
Лека да е нощта Ви!:hearts:

# 582
Ако трябва да бъдем откровени, едва ли има идеални хора... Щом сме хора, значи нищо човешко не ни е чуждо, както се казва в онова прословуто клише... Съвършен и идеален е само Бог. В това, което написах, не твърдя, че Ханде и Керем са идеални... Просто споделих защо са достатъчно харесвани от публиката, та дори и това да е някакъв медиен образ, който се създава... Макар че, смятам, че всеки фалш си личи принципно... И ако тяхната цел е да заблудят останалите, значи .... твърде добре се справят и с тази роля. Всъщност съм си мислила за Керем, че е много различен... По един начин се държи на интервютата, особено когато фокусът е насочен пряко към него... На моменти е напрегнат, с трескави движения... Когато пък прави обикновено включване в социалните мрежи е съвсем друг - отпуснат, усмихнат, безметежен... Когато играе в сериала ми се струва много  премерен, без да се напряга излишно, спокоен...  Когато пък се появява с Ханде в мрежата е игрив, закачлив, щастлив... Много проявления има този човек, неслучайно май зодията му е Близнаци...  Но лично аз го разбирам напълно... Защото хората са различни... На някой не им пука като се изправят пред сума народ и започнат да говорят... Други се стресират, трети нервничат, четвърти загубват ума и дума... Свенливостта и притеснението, та дори и волеизявата на чувства не е недостатък...  Убедена съм, че когато човек е естествен и дава изява на своите чувства по различен начин, та дори да се разсмее от душа и сърце или пък да се разплаче, трогва хората поради липсата на фалш... Това е привличащото в Керем, защото не е изкуствен и защото е себе си... Колкото и на някои това определено да не им се нрави... А в Турция от последните .... колкото щеш...

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 22:12 от mury9

# 583
Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва.“
Томасо Ферарис

Trophy

# 584
Неслихан вече не следвала Елчин (Мелек) и Мая (Кираз) (т.е. майката на Мая, нали майка й поддържа страницата на Мая)

Някаква драма ... чудя се какво е станало.

Нещо от сорта е написала, ама дали е това и какво има предвид не разбрах

"Днес се случи нещо, което тикна фанатизмът (предубеждения) точно под носа ми.
Въпреки че мразех и се съпротивлявах с всичките си клетки, бях принудена да се примиря.
Ще ви кажа по-късно, но първо това е голямото време за промяна в куфара / да си стягам куфара. "

Общи условия

Активация на акаунт