Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 9

• 51 813
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Буболина, според мен нещата при теб забоксуваха защото не започна със силен антибиотик и да продължиш Бисептола или нитрофурантоина като опашка. И въпреки всичко е странно след толкова нитро пак да имаш. Явно ще трябва силен АБ.  Дали пък гръцкия ФУРОЛИН нещо не е ок? Преди време  бях почнала ФУРОЛИН гръцки но урината стоеше мътна и смених с румънския, който имах отпреди, дори му беше минал срока на годност. Но в Румъния сега е спрян. В бг друг не може да се намери освен в тая аптека ЕРУДИТА, но нямам впечатления. Не знам в Сърбия какъв има..

# 91
  • На брега на реката
Пандорина, възможно е да си права, ама нали лекар слушах.

Ще се опитам да карам само на билкови, че нали се ваксинирах и се надявам за успея, пък след това ще търся някой специалист, може би нефролог.

# 92
Аз минавам да попитам, ще се ваксинираме. Трябва ли да чакам да мине време от АБ? Ще даде ли отражение?

# 93
  • На брега на реката
Круела, аз изчака10-тина дни и се ваксинирах, затова ще карам само на билкови та да мога до си направа и втора доза, че и след това.
Не съм се консултирала с лекар, но при всички ваксинации е добре да има пауза между ваксина и АБ.
Ако някой знае нещо друго, нека сподели!

# 94
Към момичетата от София, вие къде пускате стерилна урина? Нещо вече хич не им вярвам на тези лаборатории…

# 95
Център по заразни и паразитни болести.
Д-р Боянова.
Професионалисти, други лаборатории ми даваха отр резултати за една бактерия, само те я хванаха.

Към момичетата от София, вие къде пускате стерилна урина? Нещо вече хич не им вярвам на тези лаборатории…

# 96
Буболинке, съжалявам Sad
Всички тук май знаем какво е и можем да ти влезем в положение, но не можем да помогнем.
Аз за сега съм добре, но все така си имам чувството, че не съм се доизпишкала, на моменти е доста силно.Вече ходя до тоалетна не по усещане, а по часове, защото не мога да разбера дали наистина ми се ходи или е фалшива тревога.
Нямам други симптоми, пия си Уростима и така.
Честно казано, не взимам нищо друго, оставям организма сам да се бори.Мина ми морето безпроблемно, за което се радвам и продължавам с нови сили на работа.
Другите момичета не са се появявали, надявам се да е наред всичко при тях и да са забравили за Е.К.

Да споделя още нещо, на почивката имаше едно момче, което сподели, че 2 години е страдал от простатит(предизвикван именно от тази бактерия).Както знаем, ако при нас лечението е трудно, при мъжете, загнезди ли се в простатата, лечението е много много продължително и тежко.
2 години е пил какви ли не антибиотици и никакъв резултат...Накрая е отишъл при някакъв човек, който се занимава с ирисова диагностика и билки и каза, че за няколко месеца курс го е оправил.
Не съм разпитвала повече, защото имам лоши впечатления от подобни неща и не вярвам много, но мога да разпитам, ако някой има интерес?

# 97
Буболинке, съжалявам Sad
Всички тук май знаем какво е и можем да ти влезем в положение, но не можем да помогнем.
Аз за сега съм добре, но все така си имам чувството, че не съм се доизпишкала, на моменти е доста силно.Вече ходя до тоалетна не по усещане, а по часове, защото не мога да разбера дали наистина ми се ходи или е фалшива тревога.
Нямам други симптоми, пия си Уростима и така.
Честно казано, не взимам нищо друго, оставям организма сам да се бори.Мина ми морето безпроблемно, за което се радвам и продължавам с нови сили на работа.
Другите момичета не са се появявали, надявам се да е наред всичко при тях и да са забравили за Е.К.

Да споделя още нещо, на почивката имаше едно момче, което сподели, че 2 години е страдал от простатит(предизвикван именно от тази бактерия).Както знаем, ако при нас лечението е трудно, при мъжете, загнезди ли се в простатата, лечението е много много продължително и тежко.
2 години е пил какви ли не антибиотици и никакъв резултат...Накрая е отишъл при някакъв човек, който се занимава с ирисова диагностика и билки и каза, че за няколко месеца курс го е оправил.
Не съм разпитвала повече, защото имам лоши впечатления от подобни неща и не вярвам много, но мога да разпитам, ако някой има интерес?

Vervam, би било интересно, аз бих опитала. В този ред на мисли, някой да е ходил на биорезонансна диагностика, включително и да е прилагал такова лечение?

# 98
Буболинке, ти слуша лекар, но общопрактикуващ.. а трябва или уролог или нефролог. Задължително трябва да отидеш при специалист.
Вервам, мен ме интересува това с иридовата, ще ти бъда благодарна ако дадеш инфо. На биорезонанс не съм ходила.
В момента съм на ЦР пъти по две. Заради страх от нова криза.

# 99
  • На брега на реката
Вервам и аз бих се  радвала,  да споделиш!

Пандорина, права си! Слушах ЛЛ, но за съжаление, в нашия град нямаме нито нефролог, нито уролог.

Щя се пробрам с билкови, докато сложа ваксините и  ако се наложи после, ще помоля за координати на добър специалист.

# 100
Бубoлина аз ходя при др Гайдаров в София болница вита
Вервам и аз бих се  радвала,  да споделиш!

Пандорина, права си! Слушах ЛЛ, но за съжаление, в нашия град нямаме нито нефролог, нито уролог.

Щя се пробрам с билкови, докато сложа ваксините и  ако се наложи после, ще помоля за координати на добър специалист.

# 101
  • На брега на реката
Благодаря, Круела!
Да разбирам, че си доволна от него, така ли?
Какъв специалист е, нефро или уро?

# 102
И аз ходих при Гайдаров -уролог, понеже момичета го препоръчаха тук. Аз ходих обяче в Св. Пантелеймон, където също преглежда. Добро впечатление ми направи, погледна ме на ехограх за остатъчна урина.Назначи стерилна урина и урина за плазми, хламидия и трихомони. Като цяло каза и как ще процедираме. Ако нещо се изолира като бактерия- аб по антибиогряма, а ако симптомите са от нещо недоизлекувано препоръча нитрофурантоин за по-дълго време поддържаща терапия, като каза, че дори на деца се изписва с години.

Въпросът е къде да ги пускам тея плазми сега? В Бодимед освен урината ми искат и сух тампон от гинеколог??

# 103
Аз се замислям за хомеопатия. От както правим опити и ме хваща, а ми омръзна. Вече нищо не помага😔. В четвъртък съм на хомеопат.

# 104
Ще питам, момичета, но довечера, че момчето е на работа сега Simple Smile
И аз почвам да се замислям, че билките и алтернативната медицина като цяло, биха помогнали повече.

Общи условия

Активация на акаунт