Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 9

• 51 812
  • 755
  •   2
Отговори
# 75
Понеже не мога да редактирам, пиша отново- излезна стерилната урина, няма наличие на бактерии, посявките не пораждат растеж.
Мисля днес да си взема Уростим-а и още глобули Видермина + чая и така да продължа още 3 месеца.
Само имам един въпрос за глобулите- дали мога да ги слагам профилактично, всеки път след секс, в продължение на месеци?
Това ще рече по 3-4-5 глобула на седмица с 8 дена почивка в месеца(за цикъла Stuck Out Tongue ) Simple Smile

# 76
Може, на мен са ми ги изписвали. 🙂
Понеже не мога да редактирам, пиша отново- излезна стерилната урина, няма наличие на бактерии, посявките не пораждат растеж.
Мисля днес да си взема Уростим-а и още глобули Видермина + чая и така да продължа още 3 месеца.
Само имам един въпрос за глобулите- дали мога да ги слагам профилактично, всеки път след секс, в продължение на месеци?
Това ще рече по 3-4-5 глобула на седмица с 8 дена почивка в месеца(за цикъла Stuck Out Tongue ) Simple Smile

# 77
Може ли линк за Видермина глобулите? Пак ли се водят пробиотици?

# 78

https://apteka.framar.bg/30056405/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80 … 83%D0%BB%D0%B8-10

ей ги, да пробиотик се води и на мен ми се отразяват най-добре от всичко, което съм слагала до сега Simple Smile

# 79

https://apteka.framar.bg/30056405/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80 … 83%D0%BB%D0%B8-10

ей ги, да пробиотик се води и на мен ми се отразяват най-добре от всичко, което съм слагала до сега Simple Smile

Наистина ли? По-добре дори от гинофилуса? Ще ги пробвам и аз освен..

# 80
Момичета, препоръчайте ми лаборатория за гр. София, в която да изследвам урина за микоплазми, уреаплазми, хламидия и трихомони… Колебая се между Геника, Бодимед, Цибалаб?

# 81
  • На брега на реката
Здравейте, момичета!

За съжаление, отново се включвам с недобри резултати! Cry

Въпреки продължителното лечение с Бисептол /14 дни/ и Фуролин /7х3 + 7х2 + 20 дни опашка/, все още си имам Ешерихия коли!
Ще се пробвам с разни растителни препарати, защото днес си сложих първа доза Пфайзер и нямам избор.

Скрит текст:

# 82
Ехх, лоша работа.. Аз днес също съм на нокти заради мътна урина и често пикане. Маам ЦР.. и се моля да ми се размине.

# 83
  • На брега на реката
Как го пиеш ЦР? Както е описано или по друга схема?

# 84
През 3 часа когато имам мътност.Ти освен резултата от урината имаш ли други симптоми? Дали е продължаваща инфекция или нова криза?

# 85
  • На брега на реката
Имам леко дразнене и то в следобидните часовете.
Не знам какво е, но ми писна.

# 86
Буболина, съжалявам.
Колито е упорита сган и с фуролина е необходимо дълъг курс.

# 87
  • На брега на реката
Съни, аз мислех, че ще се отърва, но не стана. С Фуролина изкарах общо 34 дни, както писах / 7дни по 3 т., 7х2 и 20х1/ и ето, една седмица след като го спрях, пак ги има. Междувременно пия и чай Кидни и Уростиим!
Позната аптекарка ми препоръча Био Култ про Циан и от сряда го пия. Бях писала преди, че много ми помагаше Феминабиане, но са спрели вноса. Ще трябва да го търся от чужбина, а нямам познати!
Вече в чудо се видях!

# 88
Упоритите гадини изискват от 6 мес до 2 години като се следят определени показатели.

# 89
Здравейте, от няколко дена чета дискусиите ви и реших да се включа. Имам проблем с Е. Коли от година и половина. Миналата година началото направих 5 остри кризи една след друга. Успях да задържа положението с Цистирен до декември 2020. Тогава започнах да имам парене и гъделичкане на входа на влагалището. Тъй като пиех цистирен, си помислих, че е нещо вагинално. В Лина ми излезе Уреаплазма, която лекувах с Доксициклин 10 дена, но пак имах парене и гъделичкане на входа. Отидох при по-опитен гинеколог, който ми каза, че не вярва на въпросната лаборатория (Лина) и ми назначи нови изследвания. Тогава ми излезе, че имам Хламидия. Още 10 дена Доксициклин. С партньора ми (който има отрицателни изледвания за Хламидия) пихме антибиотици и двата пъти. По време на приемите на антибиотик, симптомите ми отшумяваха, но много бързо се връщаха. Върнах се при гинеколога със същите оплаквания. Той каза, че всичко ми е 6т и си внушавам, и ме прати да си ходя.
Стигам до юни 2021 , когато реших да отида на нефролог. На изследванията излезе Ешерихия. Направих 7 дена курс с Флексид и Уробиотик. Хубаво беше, че паренето и гъделичкането отшумяха, но ми се появи болка вдясно на корема веднага след като приключих с терапията. И така с тази болка съм от над месец. Отново отидох на гинеколог, тъй като стерилната ми урина беше добре на контролата и реших, че е яйчник. Гинекологът каза, че съм добре, изледванията бяха наред. Пратиха ме на хирург с подозрения за хроничен апендицит. Хирургът каза, че ми няма нищо и че според него ме боли пикочопровод. Върнах се при нефроложката, пуснахме обикновена урина и имаше пак белтък и се наблюдаваха бактерии. Сега чакам сретилна урина. Нефроложката ми изписа Уростаб. Междувременно аз съм на 31-во хапче Уростим. Вчера на своя глава си взех Уроцист. Освен това от 4 дена сутрин пия топла вода със сода и лимон - болката в корема намаля доста, но паренето долу се обостри.
Заключението е, че имам инфекция, която не мога да преборя (събират ми се 11 антибиотика за година и половина), почти не мога да водя полов живот (не че с дразненето долу и болката в корема имам и голямо желание). С мъжа ми от месеци отлагаме темата за децата, заради тези мои проблеми (аз съм почти на 30).
Последното, което взех е сребърна вода и мисля след още 3 дена със сода и лимон да пробвам нея. Вие пробвали ли сте?
Извинявам се за фермана.

Общи условия

Активация на акаунт