Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 082
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Аз умората я търпя, бавно върша всичко, спирам да почивам, но върша работа... обаче стане ли обяд и лягам с детето, час - час и половина си спя всеки ден на обед.

# 181
  • sofia
И аз пия само вода вече. Кафе не успях да се науча да пия така или иначе, но пиех всеки ден черен чай и сега ми липсва.

# 182
На мен ми се гади предимно следобяд и вечер, ха сега де, сутрешно гадене му викали уж Grinning, а пък сутрин съм най в час. Ама и вечер да ти се гади пак не е работа, не мога да заспя, обикновено по това време ми е най-лошо. Купих си Вомитусхил, док го изписа, ако стане зле положението, засега само се гледаме с кутийката, но май скоро ще я отворя.

Миналата бременност бях много доволна от сутиените за бременни и кърмачки на Лидл, но тях ги пускат от време на време, не са в постоянния асортимент. Сега не съм тръгнала да ги търся още къде са прибрани, така че явно не съм стигнала още до момента, в който ще ми потрябват.

За момичетата на Еутирокс, не знам дали знаете, че има и течна форма Акутирокс, може да попитате лекуващия ви лекар. Та в този Акутирокс помощното вещество е глюкоза, което пък благоприятно повлиява гаденето, така че е някакво спасение поне за лошите дни Wink

Аз спрях кафето и колата и в началото се чувствах като парцал, но сега се чувствам нормално, т.е. умората ми е била по-скоро от това че не съм свикнала с липсата на кафе. С миналата бременност след кафе получавах страхотни бодежи и трябваше да пия нош па, така че сега реших даже да не се и пробвам.

# 183
Няма проблем по едно късо кафе, даже две, защото в късото има по-малко кофеин. Но фрапета, 3в1 и прочие разтворими кафета бих ви препоръчала да не консумирате-доста са вредни.
Аз също съм парцал по цял ден, нямам спомен, докато бях бременна с дъщеря ми да бях така. Едвам издържам на работа 😴 От няколко дни ми се гади повече - сутрин, обед, вечер - по всяко време.
Момичета някой да е на терапия с фраксипарин/клексан и АП?
От еутирокса не ми се подува корема, той и без това си е бая надут 😆, но час след него и аз огладнявам много.

# 184
Аз съм на терапия - натаспин, аспирин и омега за сега.
Чакам отговор на АГ за резултатите от коагулацията.
Аз също пия л тироксин сутрин рано.
Обаче корема ми е много подут, но попринцио не от хормона, дали е нормално за 7ма седмица?

# 185
Люба , не ми се подува корема от елтирокс. Относно пиенето през нощта, ми се струва мисията невъзможна. Кога се будя кога не, поне сутрин ставам по едно и също време и тялото ми следва някакъв ритъм.
Иначе моят корем също е подут. Четох, че май е нормално, заради хормоналните промени, които настъпват в тялото. Макар че за такава ранна бременност изглеждам все едно, че вече коремът ми стабилно си върви напред. Joy
А забравих да ви питам , против главоболие какво може да се взима? Никакви насоки не съм получила като цяло какво ми е позволено като медикаменти да приемам и какво не.

# 186
  • sofia
Йоана, само Парацетамол за всичко Simple Smile

И моят корем е подут, особено вечер става доста големичък. Смятам, че скоро ще си изглеждам бременна. Трябва да кажа на децата

# 187
И на мен започва да ми се гади предимно след обяд и вечер. Корема ми се подува и изглеждам в трети месец ☺️ Сутрин ми е най-добре каго цяло.

# 188
Добро утро и от мен, вчера сте били много активини, а не мен ми беше доста зле, гадене и главоболие. Днес съм по - добре за сега, ама вчера както и не могат да се пият лекарства само чакам да отмине Simple Smile
Сутрин като закуся малко ми е най - добре на стомаха, и като хапвам малко плодове през няколко часа.

Та за корема и моя е подут много и то от 2 седмици направо нз от какво, като даже ям по - малко от преди и са едни газове ужас... аз лекарства не пия та едвали и при вас е от хормона Simple Smile. Даже ме базикат и подпитват .. а това не е бременен корем Simple Smile.
Аз мисля да запазя също час за БХС утре, защото после може и да няма часове. Simple Smile

# 189
И моят корем е подут, а нямах никакъв корем. Сега изглеждам като преяла. 😀 Още никой не се е сетил да ме подпитва защо съм така. 😀

# 190
Момичета,
Този БХС от проследяващото АГ ли се прави, не е ли по едно и също време с феталната морфология?
Следващият понеделник, когато съм на преглед ще поразпитам АГ-то.
За мамите от София случайно някоя да се следи при Вецев?

# 191
Бхс и Фм се прави заедно в един ден, но не е при следвящото АГ

Днес открих, моето човече иска тесто Simple Smile след една баничка цялото гадене и общо неразположение мина Smiley

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 10:23 от Milena Stoyanova Ju 638393

# 192
Здравейте,мамчета! Изпитвате ли все още някакви болки ниско долу? През деня нищо не ме боли, но от две вечери насам ме пробожда в левия яйчник или поне мисля,че е там, надявам се не е нещо сериозно? Другия ми въпрос е относно боите за коса, тъй като тук там имам бели коси, всеки месец се боядисвах, сега пак ми е пораснала косата и се чудя каква боя да си взема, някъде четох,че изпаренията били много опасни, това ми е първа бременност и изобщо не съм наясно, ще съм благодарна, ако майките с опит ми дадат съвет Hug

# 193
Аз се боядисвам при фризьор, но тя ползва бои на Маtrix, не е имало проблем. Аз се боядисвам горе-долу на всеки два месеца

# 194
Здравей Ариел, аз съм доста побеляла, и ако не се боядисвам всеки месец ще изглеждам скандално след 9 такива хахах, питах си фризьорката и тя каза, че няма проблем и това за боядисването по време на бременност са митове боята е професионална на Keune. Относно миризмата... аз лично нямах проблем, като разбира се не си завирам носа в купичката, бях 5гс когато се боядисах

Общи условия

Активация на акаунт