Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 134
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Аз пия само фолиева киселина Неофолик по 1 на ден, но не е Мета.
Да разбирам ли,че е проблем като не е Мета?!Не знаех,че има различни видове. Това ми дадоха в аптеката.

Доктора ме пита дали пия,аз казах : Да!От първия ден след положителен тест.
И толкова.Не сме уточнявали кое производство.

# 391
Ред, има жени които имат мутации и не усвояват таблетната форма на витамините, при тях се налага метилирана форма. Аз съм като теб и пия Неофолик по 1 на ден.

# 392
Момичета на вас назначиха ли ви изследвания и ако да какви?

# 393
Как сте момичета,

Аз съм 9+0 и днес имам известен дискомфорт в корема, не е точно болка, но е по-скоро неразположение, като вид движение вътре, като опъване, определено не е приятно, до сега не съм имала подобно и го усещам от рано сутринта.

# 394
Ягодке, не се притеснявай, в този период знам, че приключва образуването си плацентата, матката се разширява, мисля че е нормално да го усещаш, ако нещо те притеснява консултирай се с АГ. Аз използвам Фея като приложение и Pregnancy и там си чета какво как се случва Wink

# 395
  • Казанлък
HeartsHearts
Как сте момичета,

Аз съм 9+0 и днес имам известен дискомфорт в корема, не е точно болка, но е по-скоро неразположение, като вид движение вътре, като опъване, определено не е приятно, до сега не съм имала подобно и го усещам от рано сутринта.

Аз се чувствам често така, 70% от деня съм седнала - най-често го усещам точно тогава. Вечер като се прибера и започна със задълженията се чувствам много добре. Доста слаба съм (51 кг.) и си го обяснявам, че когато съм седнала още повече притискам корема, който сега се променя и наедрява. Понеделник съм на лекар и ще разбера Hearts

# 396
  • sofia
И аз по цял ден съм на стол. Сутрин съм без корем все още, но до вечерта се поиздува Simple Smile) В 8 г.с. съм и според мен до след месец вече ще си ми личи. Как са коремчетата при вас?

# 397
Аз имам от към 7г.с като теб, сутрин почти не вечер съм в 6и месец хахах, ама според мен и жегите ми действат задържам явно доста вода, карката са ми подути. Вечер не вечерям почти сладолед или салатка малко това ми яденето и през ноща пишкам поне по 5-6 пъти, което направо ми скапва съня

# 398
  • sofia
И при мен сутрин корема е по-прибран, но като хапна на обяд ми отесняват дрехите, вечер след салатата доста се издува и вече започнах да мажа против стрии.

Изследвания правих доста - ПКК, глюкоза, ТСХ вит Б12 и Д, асат, алат, ФТ4, ЖСК, феритин и още доста.

# 399
Момичета излезна кръвния тест:)  Днес 17 ден от трансфера е 2670 Simple Smile
Утре трябва да се види нещо нали?

# 400
Аз също съм с много подут корем особено вечер. Така си бях още преди теста. Вече почти нищо не ми става Grinning

# 401
Фри, да ще се види със сигурност, плоден сак и жълто тяло. Нз в коя седмица се водиш ама при това ЧХГ ще се види

# 402
Момичета, трябва ли да се притеснявам? От половин час ме боли ниско долу сякаш имам разтройство, ходих по голяма нужда, но продължава тази болка. Пих един Но шпа и сега лежа , но ме е страх. Пуших половин цигара преди да ме заболи, дали е от нея? Иначе рядко си позволявам да запаля. В почти 7 седмица съм

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 13:41 от Ira7373

# 403
Фри, да ще се види със сигурност, плоден сак и жълто тяло. Нз в коя седмица се водиш ама при това ЧХГ ще се види
Благодаря ти ! В началото съм , отивам за първоначален преглед.Ще видим Simple Smile

# 404
Ira а как беше голямата нужда (запечена, рядка)?

Общи условия

Активация на акаунт