Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 033
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мили момичета. Включвам се в темата с термин 6.03. Имам син на 6г и половина. Миналата седмица чухме сърчице. Но странно защо, АГ ме вика чак на 23.08 за преглед. Нямало нужда да ходя, всичко било наред. През 2-3 дни имам леко зацапване ( само по тоал.хартия ). АГ каза, че било нормално.

# 91
Креми на мен ми се струва , че ще мине доста време между двата прегледа, но може би наистина няма нужда да се ходи прекалено често, при положение, че няма изследвания и т.н. в толкова ранен период.

# 92
Добре дошла Кременушааа Simple Smile Честито и на теб,  щом всичко е наред с теб и с бебчето лекарите казват поне след месец преглед, а ако и съвпада и с отпуската сигурно за това Simple Smile

# 93
  • sofia
Вчера си говорих с моя приятелка, която живее в Щатите, там ги гледат веднъж за установяване на бременността и веднъж в края преди раждането. Веднъж месечно е достатъчно

# 94
Здравейте, включвам се и аз с две чертички Simple Smile днес бях на преглед въпреки, че мисля, че избързах, защото съм в ~4седмица+5дни
Та така се и оказа - не се видя нищо и съм малко притеснена … след седмица отново съм на преглед Simple Smile дано тогава видим точица

# 95
  • Кюстендил
И аз ходих преди 3 дни и също не се видя нищо. Днес трябва да съм в 4г.с.+6 дни. Викат ме на 21.07. отново, за да видим тогава. Няма смисъл да се притесняваш, защото наистина е рано. Изчакай още малко 🤗
Здравейте, включвам се и аз с две чертички Simple Smile днес бях на преглед въпреки, че мисля, че избързах, защото съм в ~4седмица+5дни
Та така се и оказа - не се видя нищо и съм малко притеснена … след седмица отново съм на преглед Simple Smile дано тогава видим точица

# 96
Аз да ви попитам има ли причина да се притеснявам тъй като онзи ден се видя само плоден сак и не се чу сърдечна дейност, а тогава бях в 6+3 и ме вика утре, когато ще съм в 6+5 седмица. Тия дни почти не спя и ми е адски притеснено да не би нещо да не е наред или просто е рано. Стискайте палци утре да чуя пулсацията и да се уверя, че всичко е наред. Heart Heart Heart

Аз бях вчера на преглед, според ПРМ 6с+1д, видя се само плоден сак... Аз много се притесних... Надявам се просто апаратурата да е по-стара и затова да не се видя.... Мен лекарката ме вика след 3 седмици... Но мисля да отида на второ мнение.

# 97
Момичета не се притеснявайте всичко ще бъде наред доста лекари работят със стара апаратура и за това я се види я не

# 98
  • sofia
Ако имате лекар или клиника с репродуктивна практика, то там апаратурата е добре. Най-рано пулс се вижда в 6+ и то при късмет, след 7 седмица е по-сигурно.
Стискам палци за всички.

# 99
Ако имате лекар или клиника с репродуктивна практика, то там апаратурата е добре. Най-рано пулс се вижда в 6+ и то при късмет, след 7 седмица е по-сигурно.
Стискам палци за всички.
Много зависи от апаратурата. Когато бях бременна със синът ми, видяхме пулс в 7 г.с. Сега видяхме в 5+2

# 100
Според едно приложение термина ми е на 19-ти Март. Днес не сме изпадали в повече подробности - не се видя нищо, но ми показа къде ще е и ми изписа витамини

# 101
И аз се записвам плахо, втора бременност, имам син на 3. Засега не смятаме да се хвалим на никой до края на 3-я месец, но си имам корем и от преди и сега е подут и стърчи Sad В последната година вкъщи качих и 3-4 килца и с 2 думи не стартирам от добра позиция, но каквото такова, важното е всичко да е ок.
Интересно е колко различни може да са двете бременности - при първата чухме сърце в 8 г.с., а сега в точно 6-та! При първата гаденето започна от 8-ма, сега директно от 4-та. Но то е така и в живота - децата, често са с различен характер и индивидуалност.
Откривам, че съм по-спокойно с тази бременност, а и като че ли не се вълнувам толкова и не съм толкова притеснена.
Ако всичко върви наред смятам да си работя, до края или докато ми се работи.

На момичето със зацапванията бих препоръчала да потърси второ мнение.

И един въпрос - къде и при кого смятате да правите ФМ + БХС. Иска ми се на едно място да е даване на кръв + ехографа, но май не откривам такъв вариант.

# 102
  • sofia
Алмонд, добре дошла.
В Оскар клиник вземат кръв и те гледат за ФМ в един ден.
Аз са сега там записах час.

# 103
Здравейте,

През 2017 аз си правих ФМ + БХС в св. Петка и всичко беше на едно място.

Аз също смятам, че сега с втората бременност съм много по спокойна и търпелива. При предната отидох на лекар още в 4 г.с. и това наложи да ходя всяка седмица, тъй като все още не се виждаше всичко. Сега стоически изчаквам до 23.07 когато ще съм в 7 г.с за първи преглед. Дано всичко е ок.  Grinning

# 104
Аз понеже съм от морето... ходя при Красимир Стоилов в Добрич, той ме следи ,прави ми ФМ, изследвания + Пренатален тест за синдромите.

Общи условия

Активация на акаунт