Перилни препарати и омекотители - 66

• 43 082
  • 715
  •   1
Отговори
# 195
След една година пране с капсули Персил, които перяха много добре, но ми oмирисаха пералнята в крайна сметка, тамън навреме ми дойде промоцията на Праховете Персил в Лили. Та, сега пак с Персил за цветно си пера. Бяло нямам.

# 196

Миналата седмица ги взех от метро за 15лв бройката на някакво промо. Уж за по 60 пранета, но на мен никога не ми стигат за толкова от никоя марка прах.
Ползвам Miele twindos, контейнерите са по 1,5 литра по 75мл на пране = 20 пранета.
Едно такова коколино е 2,4 литра даже за 40 пранета няма да ми стигне.
Те го смятат да слагам по 40мл прах. 2400:40 мл = 60 пранета Ужас, хора аз пускам пълни перални.
Иначе миришат приятно и перат прилично.

# 197
  • София
Всеки препарат за пране се дозира според килограмите сухо пране, замърсеността на дрехите и твърдостта на водата. Отзад на опаковката има таблица.
Каква е пералнята, няма значение.

# 198
  • София
Ползвам Miele twindos, контейнерите са по 1,5 литра по 75мл на пране = 20 пранета.
Те го смятат да слагам по 40мл прах. 2400:40 мл = 60 пранета Ужас, хора аз пускам пълни перални.
Не бъркай дозирането на препрат за пране на миеле с тези от магазинната мрежа на други марки. Вторите се дозират според опаковката отзад, както е описано от PPP.

# 199
Не бъркай дозирането на препрат за пране на миеле с тези от магазинната мрежа на други марки. Вторите се дозират според опаковката отзад, както е описано от PPP.
Има празни контейнери, които са по 1,5литра.
На опаковката Коколино, която е 2,4 литра и пише че е за 60 пранета.
60 пранета явно се има впредвид по 40мл, за мен това е крайно недостатъчно.
Аз пускам винаги по 5-6 кг средно замърсени дрехи по 75мл на пране, сметката на опаковките не излиза.

# 200
  • София
Има празни контейнери, които са по 1,5литра.
На опаковката Коколино, която е 2,4 литра и пише че е за 60 пранета.
60 пранета явно се има впредвид по 40мл, за мен това е крайно недостатъчно.
Аз пускам винаги по 5-6 кг средно замърсени дрехи по 75мл на пране, сметката на опаковките не излиза.
Зависи колко е концентриран. Не знам как ти може да прецениш това по-добре от производителя, който се предполага, че след определени изчисления на състава е стигнал до заключението, че за едини си колко кг и твърдост 40 мл са достатъчни. Ипозлването на повече течен перилен препарат води до неговото не добро изплакване, което хем за кожата не е ок (да се носях недоизплакнати дрехи), хем за пералнята не е ок, защото остават напластявания по вътрешността и тръбите, после се набеждава, че проблемът е в течните препарати, а то не е баш така.

# 201
Всичко това е защото Коколино е лайт дути гел за пране _ тоест дозировката му е дадена за 2_3 кг зареждане , за леки замърсявания ...
Не глупости от сорта на "колко е концентриран " ..

# 202
  • София
Коколиното е дозиран за до 3 кг.
Изпирал ми е петна, които ариел не е успявал.
Анатемосах аз ариела.

# 203
Всичко това е защото Коколино е лайт дути гел за пране _ тоест дозировката му е дадена за 2_3 кг зареждане , за леки замърсявания ...
Не глупости от сорта на "колко е концентриран " ..
Това е друго нещо значи за 6-8 кг ще е 80мл.

# 204
Здравейте, от известно време, обикаляйки из магазинчетата за внос, ми прави впечатление, че се внася предимно нисък клас прахове. Например немски Даш, испански Скип и Диксан. Не мога да разбера това само в нашия град ли е или е някаква честа практика в страната. И какъв е изобщо смисълът на това пробутваме на нисък клас прахове 🙄🙄

# 205
Ами нисък покупателен бюджет, ниски цени, нисък клас прахове за пране. Аз пък не разбирам защо се учудвате.

# 206
Здравейте, от известно време, обикаляйки из магазинчетата за внос, ми прави впечатление, че се внася предимно нисък клас прахове. Например немски Даш, испански Скип и Диксан. Не мога да разбера това само в нашия град ли е или е някаква честа практика в страната. И какъв е изобщо смисълът на това пробутваме на нисък клас прахове 🙄🙄
Е как защо ?!
Тя българката избира по цената ..

# 207
Не е само българката, всички избират по цената.

# 208
Не е само българката, всички избират по цената.
Да , но лично съм виждала , как в даден магазин , цената на Персил и  Бонукс беше еднаква и жената купи Бонукс...

# 209
Явно не е избирала по цената. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт