Перилни препарати и омекотители - 66

• 42 985
  • 715
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте.
Някой може ли да ме посъветва тези гръцки прахове дали са добри?
Имаме си гръцки магазин и са ми много интересни.

# 511
  • Велики Преслав
Аз съм ползвал прахообразния. Пере много добре, но мирише силно, на аромат който не мога да определя. Нито ми харесва, нито не ми харесва. Но пере добре.

# 512
  • Пловдив
Klinex има 15-30% кислородни избелители,отличен е за бяло пране,успешно изпира петна(без предварително третиране с препарат против петна),според мен е по-добър от Skip.

# 513
В брошурата на Кауфланд другата седмица ще има намалени много перилни препарати .
Чешкия Ариел _ 60 пранета _ 80 пранета .
Персил гел , капсули . Имперсан _ 5 лева_ 15 пранета . Сано максима омекотители концентрати _ 7 лева . Коколино омекотител , гел . Тео Бебе гел . Силан омекотител _ 4 лева . Тесори омекотители _ 5 лева .
Има един син бебешки омекотител , марката не помня как се казваше _ сега ще е на промоция , две опаковки .
Ползвала съм го , адски силен аромат . 72 пранета ще са около 5 лева .

# 514
Ариела от К става ли?

# 515
Ако е прах за цветно и концентриран е много хубав. За бяло не знам.

# 516
За цветно _ средна работа ...
За бяло е провал ..
Води се концентриран ..

# 517
  • Велики Преслав
Аз пък и него не харесвам. Първия път, сложих на око. Нищо не изпра. Викам си сигурно не нацелил дозата. Натъкмих точно килограми, за дозата. Пак не изпра. Накрая го израсходвах за нещата на котката. За бяло не съм пробвал

# 518
Въпросните таблетки (прахообразната им част) съдържат главно натриев триполифосфат, който отдавна е забранен в перилните препарати в Европа. Върши чудесна работа, като подпомага няколко процеса в хода на изпиране и почистване, но няма антибактериално действие.
От хигиенна гледна точка, най-добра работа за такова почистване би свършил прахообразен препарат/добавка за кислородно избелване.
При 60° бактериите ще се унищожат ли?

# 519
  • София
Имаме имунна система. Амин!

Вижте с какво се сдобих днес

# 520
  • БГ
Здравейте, това Омо дали си струва? От магазин за паралелен внос от Турция е .

# 521
Аз използвам същото , но в синя туба . Добро е .

# 522
  • Велики Преслав
Искам да похваля омекотителите на Тесори.
Днес пуснах 11 килограма пране (чаршафи, хавлии и кърпи)
Сложих 2 капачки. До сега, никой омекотител не ми е мирисал толкова хубаво и силно. Освен това хавлиите, след пране не ми се виждат лигави, както със Семана например.

# 523
Vasil Vasilev 67627 , има много видове Тесори ...
Кой точно ?

# 524
  • Велики Преслав
Аз си купих почти всичките,
Ето с този прах
https://cleanmarket.bg/product/tesori-d-oriente-fior-di-loto-ome … titel-750-ml-1332

Общи условия

Активация на акаунт