Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 871
  • 818
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Alexa_a Провери Интерлогистика и Арамекс. Може да отправиш запитване и към превозвачите. ГГБГ си карат от Англия, питай ги дали може по тях да изпратиш. Лерон карат с ГГБГ, но сякаш не са толкова натоварени, та може да се отнесат с повече внимание. Заслужава си да ги питаш. Даже имат тарифа за такова връщане https://www.leron.bg/prices
Аз все още чакам да отразят върнатата кафемашина, та да видя колко ще ми възстановят транспортни. В петък пристигна при тях.

# 376

Ски яке за момче, взех го на 25евро. Нямам забележки към марката, всяка година купувам. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0893QHMQ9/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
На кой размер отговаря М? За каква възраст,  ръст?

# 377
Бихте ли купили кафе автомат в състояние Acceptable? Малко ме е страх, не знам какъв ще дойде. Thinking
Аз купих Делонгито от немския миналият месец acceptable. Бяха с различни описания, този който взех пишеше, че може да има петна по вътрешната или външна част. Няма никакви петна, има една съвсем  малка драскотина на решетката, на която се поставя чашата. Дойде с всички аксесоари

# 378
  • при моите любими

Ски яке за момче, взех го на 25евро. Нямам забележки към марката, всяка година купувам. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0893QHMQ9/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
На кой размер отговаря М? За каква възраст,  ръст?
Отговаря на ръст 152. Той е висок сега 145 и му е големичко леко.

# 379
Бихте ли купили кафе автомат в състояние Acceptable? Малко ме е страх, не знам какъв ще дойде. Thinking
Аз купих Делонгито от немския миналият месец acceptable. Бяха с различни описания, този който взех пишеше, че може да има петна по вътрешната или външна част. Няма никакви петна, има една съвсем  малка драскотина на решетката, на която се поставя чашата. Дойде с всички аксесоари
Кой модел взехте и на каква цена?

# 380
# 381
  • Бургас
До колко може да се вярва на описанията на складивите продукти?
Гледах на Румбата (има две бройки между другото в момента). Едната в състояние Много добро с по-лошо описание от други две в Приемливо състояние.
Разлика в цената има и направо се чудя коя да платя.

# 382
До колко може да се вярва на описанията на складивите продукти?
Гледах на Румбата (има две бройки между другото в момента). Едната в състояние Много добро с по-лошо описание от други две в със Приемливо.
Разлика в цената има и направо се чудя коя да платя.

Божа работа. Аз затова пуснах с директна доставка, за да мога да върна ако нещо не е ок.

# 383
  • Бургас
То и аз с директна, ама не искам да връщам. 😄

# 384
То и аз с директна, ама не искам да връщам. 😄

И аз, но знае ли човек. Да съм си вързала гащите Joy

# 385
Каквото съм пазарувала от склада, винаги гледам да е състояние като ново. И винаги е пристигало перфектно, в оригинална опаковка. Най-редовно поръчвам книги, които идват неразгръщани дори. Веднъж,  без да искам поръчах едни дънки на детето на S Oliver, acceptable. Като прочетох описанието и ми стана лошо, но свършено вече. Дойдоха чисто нови.
Един, едиствен път не ми е отговаряло описание като ново, с липсващи играчки от активна гимнастика. Но тогава Амазон ми предложи или да върна, или символичен рифънд. Приех рифънд, защото реално играчката беше нова, а пък аз имах играчки да закача.
В обобщение  на дългото ми слово Joy
За мен си отговаря описанието Simple Smile

# 386
  • Бургас
Това е описанието на Румбата в много добро състояние. Не знам до колко правилно го превеждам с преводача, но накрая май пише, че не работи:
Etat : D'occasion - Très bon
L'avant de l'article présente une petite imperfection (moins de 1 x 1 cm). Le haut de l'article présente une petite imperfection (moins de 1 x 1 cm). Les côtés de l'article présentent des petites imperfections cosmétiques (jusqu'à 1cm). La face arrière de l'article présente des petites imperfections cosmétiques (jusqu'à 1cm). Manuel manquant. Les accessoires peuvent présenter des dommages esthétiques. L'article est dans son emballage d'origine, mais celui-ci est abîmé.   EUR 103,53

Направо се чудя дали да я откажа.

# 387
В последното изречение пише че оригиналната опаковка е нарушена не апарата. Липсва книжката инструкции. От описанието добре изглеждат нещата. Това по- скъпа румба ли е ? Или от 80 евро

# 388
  • Бургас
О, много благодаря! С преводача нищо не съм разбрала явно.
Тази е 82 евро с доставката до България.
Другата, която е в приемливо състояние излиза 68 евро.

# 389
Xiaomi 120€
https://www.amazon.de/-/en/Xiaomi-25012-Robotic-Vacuum-Cleaner/d … deals&sr=1-74

Ще допълвам поста, ако видя друго интересно.

Общи условия

Активация на акаунт