Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 934
  • 818
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Сигурна съм, че тук съм виждала предложение за машинка, с която да се прави кафе/еспресо при пътуване.
Нещо малко беше, но не съм запазила линк.
Някой да подскаже?

# 466
  • София
Сигурна съм, че тук съм виждала предложение за машинка, с която да се прави кафе/еспресо при пътуване.
Нещо малко беше, но не съм запазила линк.
Някой да подскаже?
Ние имaме това
https://www.amazon.de/dp/B01M4J94WY/ref=redir_mobile_desktop?_en … e_td_asin_0_title
Не съм доволна, седи си в шкафа.

# 467
  • София
Мъжът ми има. На лаваца е, подарък. Той много си го харесва, но за мен лично е голяма играчка да си направиш едно кафе - отнема време, шумно е, неудобно е докато машинката е в запалката на кабела да сипваш вода, а и количеството е два пръста... Но ако сте страстни почитатели на хубавото кафе, спасява положението на път. Обикновено човек като пътува не навсякъде може да си вземе читаво кафе.

# 468
Моята Ровента дойде днес. Не е нова. Липсват всички аксесоари. Намерих необходимото на първо време за 30лв и ще я тествам. Ако батерията е ок, ще си я задържа.

# 469
  • Бургас
Агнесана, коя Ровента получи? В какво състояние дойде без аксесоари?
Аз моята румба утре я чакам, да видим...

# 470
Моята Румба пристигна днес. Не виждам да е ползвана или нещо да и липса, мн съм доволна Relaxed. Oчаквам утре и хлебопекарната  да пристигне. Simple Smile

# 471

https://www.amazon.de/dp/B07V299PCZ/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_5SJ … ng=UTF8&psc=1
Тази получих. Беше в много добро състояние. Уви, по мое мнение е приемливо. От аксесоарите има само една подложка за мокрото чистене, нищо друго. Филтрите са извадени. За тази цена ако батерията държи ще е добре, а и да чисти разбира се. Мъжът ми хич не е щастлив, но пък колегите се накефиха. За тия пари си е попадение. Оставила съм я на работа да се зарежда. Утре ще и турна и филтрите, които пък случайно намерих налични в града, че от сервиза ми дадоха доста дълъг срок на доставка. Писах им на амазон, но минаха с номера, че всичко било описано. Само че в това и състояние не е използваема. Ще я тествам известно време и ако има проблем, ще прежаля парите за филтрите и ще я върна. И аз се надявах да е нова, но... Късмет!

# 472
Пуснах първа поръчка с Доставка от Англия и отбелязах за получаване офис на Еконт. Сега не виждам никъде да мога да си го променя, защото искам да си получа пратката от техен офис. Дали като я получават в склада им в Англия ще мога да редактирам, както е при ГГБГ? Благодаря, ако някой се отзове, този сайт е просто ужасен.

# 473
  • Бургас

https://www.amazon.de/dp/B07V299PCZ/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_5SJ … TF8&psc=1
Тази получих. Беше в много добро състояние. Уви, по мое мнение е приемливо. От аксесоарите има само една подложка за мокрото чистене, нищо друго. Филтрите са извадени. За тази цена ако батерията държи ще е добре, а и да чисти разбира се. Мъжът ми хич не е щастлив, но пък колегите се накефиха. За тия пари си е попадение. Оставила съм я на работа да се зарежда. Утре ще и турна и филтрите, които пък случайно намерих налични в града, че от сервиза ми дадоха доста дълъг срок на доставка. Писах им на амазон, но минаха с номера, че всичко било описано. Само че в това и състояние не е използваема. Ще я тествам известно време и ако има проблем, ще прежаля парите за филтрите и ще я върна. И аз се надявах да е нова, но... Късмет!

Да не те разочаровам, но аз съм с подобна. Дали не е и същата даже и не съм във възторг. Обещах я на свекърва ми и поръчах Румбата, да видим какво ще излезе накрая. Учудвам се, че Амазон не предлагат поне частична компенсация за частите. Много неприятно.

# 474
Аз умишлено търсех евтин вариант. Нямам домашни любимци освен две деца, които май се броят за прасчета. Нямам настилки по пода. Всичко ще е гранитогрес и ламинат (паркета се оказа изключително скъп). Няма и прагове. Предполагам ще успява да се справи с такъв терен. Исках нещо точно за ежедневно неангажиращо мен почистване. Дано върши работа.

# 475
  • София
Аз поръчах хлебопекарна от френския в състояние “добро” и кафемашина Гаджиа от немския в състояние acceptable, кафемашината беше като нова с оригинален кашон, но според мен беше пробвана, имаше лек аромат на кафе и едни малки капчици кафе по цедката, след малко премеждия работи добре, ще я пробвам и с друго кафе, че това което купих нещо ми е много горчиво, но към машината нямам забележки засега. Хлебопекарната дойде с оригинален кашон, отново ползвана, имаше леки следи по казанчето от някакво печиво, всички аксесоари са налични, тествах я, ОК е. Надявах се да са нови, но в крайна сметка сметка работят, не са захабени или нещо.. бяха изходни. Като цяло ще се замисля за уреди от склада следващия път, тези са си като втора употреба..

# 476
  • Бургас
Аз умишлено търсех евтин вариант. Нямам домашни любимци освен две деца, които май се броят за прасчета. Нямам настилки по пода. Всичко ще е гранитогрес и ламинат (паркета се оказа изключително скъп). Няма и прагове. Предполагам ще успява да се справи с такъв терен. Исках нещо точно за ежедневно неангажиращо мен почистване. Дано върши работа.

Ще свърши работа. 🙂

Аз явно имам голям късмет, защото до сега не съм попаднала на употребяван продукт от склада. Винаги взимам Like new или Very Good и освен някоя забележка по кутията друго не е имало.
Ще пиша и моята как е утре, но за френския склад вече ще имам едно на ум.

# 477
  • гр. София
Аз също досега не бях имала проблем със склада на Амазон. Пазарувам предимно от немския и по-рано малко от английския. Обаче по време на Прайм дей купих комплект тенджери и тиган на Бергнер в състояние Много добро, а дойдоха използвани и то доста - тигана беше със загоряло дъно, издран отдолу. Тенджерите едната има леки драскотини вътре, а втората е била ползвана, но не беше наранена. Едната даже ми миришеше на мазнина........... Много се разочаровах! Писах им, предложиха да върна, но бяха взети с превозвач, а и беше тежък комплекта. Плюс това вече го нямаше на тази цена. Възстановиха ми 20% от цената. Затова сега си взех от френския, дано всичко е наред, че като ви чета какво пишете и за там............Disappointed В къщи ще ме линчуват!

# 478
Всичко е на късмет. Аз поръчах от немския. До сега не съм имала контакт с чата им, не съм връщала нищо.

# 479
Получавала съм от складовете с липсващи части, но чак захабени, досега не.
Но помня преди година как някои поръчаха едни епилатори от френския и повечето дойдоха с косми.

Общи условия

Активация на акаунт