Пазаруване от Amazon - тема №97

• 60 427
  • 818
  •   1
Отговори
# 735
Гаргамела, мерси. Всички бройки или самият модел в линка?

Шоколадче, гледай Тефал или Филипс или ако намериш Ninja. Гледай да е по-мощен. Имаше още една две амазонка марки с много добри отзиви, ще погледна кои бяха и ще пиша пак.
Гледай обема да е по-голям, за може да сготвиш поне за двама души.л (примерно 2 пържали)

Аз съм с този
https://www.amazon.fr/Tefal-EY701D-Minuterie-automatiques-inoxyd … =airf&sr=8-15

Може да си сърчнеш в описанията, защото не разбирам френски.
Моят е купуван от тук за доста повече пари. Забелязах и няколко филипс, също ня добри цени.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 14:55 от ver4eto_sv

# 736
Точно тези марки пък май не са намалени Unamused Иначе този Инскай е с доста добри отзиви, но пък не ми излиза нищо в търсачката на форума. Обаче е по-слаб спрямо Нинджа например. Ще поровя още Simple Smile

# 737
Не знам дали видя, защото дописвах

Аз съм с този
https://www.amazon.fr/Tefal-EY701D-Minuterie-automatiques-inoxyd … =airf&sr=8-15

Може да си сърчнеш в описанията, защото не разбирам френски.
Моят е купуван от тук за доста повече пари. Забелязах и няколко филипс, също ня добри цени, въпреки че не са намалени.

# 738
  • Майничка
Прахосмукачка Бош
Ние имаме подобна, купувана от тук без аксесоарите
Тази е в състояние много добро и определено си заслужава парите.
https://www.amazon.fr/BOSCH-BBH3ZOO25-Aspriador-Escoba/dp/B07GQB … als&sr=1-1934

Ще допълвам, когато открия още интересни нещица.

И двете са без зарядно, с повредени опаковки и естетически дефекти. На първата липсват още филтърна торбичка и вакуумен маркуч(?). Странно защо са на една цена.

# 739
Ето този фрайър похвалвам:
https://www.amazon.de/gp/product/B08CRYHSC3/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

Чуден е, много съм доволна. Голяма е кошницата, дават я за 800 г картофки примерно, но веднъж бързах и сипах направо кило - никакъв проблем, станаха супер.

# 740
Верче, мерси, ще го мисля като заспи зверчето довечера, че вече се събуди Grinning Иначе си ме влече към продукти с 30% отстъпка, нищо, че други и без нея са на добра цена Grinning изкривено ми е мисленето вече

Рали, мерсии, сега ще го видя. Ох, как съм живяла досега без такова и сега изведнъж го искам сега и веднага Grin

# 741
  • Пловдив
Добре, де...тия фрайъри не изсушават ли храната? Някак не мога да схвана н-на на действие и какво им е полезното Simple Smile
Инак по едно време и аз се бях навила...

# 742
Гаргамела, мерси. Добре, че каза.

Фраерът ми готви страхотно и въобще не изсушава храната. За мен плюсът е, че готви сам и се изключва. Всякакви меса стават супер, ребра, рибата е като пържената  (хрупкава) но без мазнина.
Много е полезен за мен, изцяло ми замести тигана и голяма част от фурната.
Дори кексчета съм рекла в него.

# 743
Рали, мерсии, сега ще го видя. Ох, как съм живяла досега без такова и сега изведнъж го искам сега и веднага Grin

Точно и аз така бях  Laughing Мислех си, че са поредната глупост, но понеже нищо друго не ми трябваше към онзи момент, а аз не съм свикнала нещо да не ми трябва Simple Smile и го взех. Е, чуден е. А напоседък много правя салата с патладжан и червени чушки - един патладжан и колкото чушки се съберат около него - за 20-на минутки стават мозък...

# 744
  • Пловдив

Точно и аз така бях  Laughing Мислех си, че са поредната глупост, но понеже нищо друго не ми трябваше към онзи момент, а аз не съм свикнала нещо да не ми трябва Simple Smile и го взех. Е, чуден е. А напоседък много правя салата с патладжан и червени чушки - един патладжан и колкото чушки се съберат около него - за 20-на минутки стават мозък...
Супер звучи... Simple Smile
А колко е голяма кошницата? 6,2л май е в описанието...т.е за голямо фемили е ок, нали?

# 745
  • София
Аз не съм много доволна от моя фраер, на Cosori е. Единствено месото и рибата стават хубави + някои зеленчуци. Тестени не съм пробвала още. Картофите са отвратителни, на места прегорели, на места сурови. Нищо общо с обещаното и снимките. Пробвах няколко пъти и се отказах.
Скрит текст:

# 746
  • Бургас
Уф, нямате си друга работа сега. И аз бях непреклонна, че такова нещо не ми трябва, ама на Верчето Тефала сякаш ми намига. 😄

# 747
Да, като вместимост може и толкова да е, но то никога не се ползва на пълен капацитет все пак, идеята е да циркулира въздухът. Ние сме 4-ма, стига и остава. Но е толкова бързо и неизискващо намеса, че и два пъти да трябва да се зареди - не е проблем. Има таймр и звуков сигнал, така, че не може и да се забрави. А и осезаемо по-малко миризма се отделя, отколкото при "нормално" готвене. Голяма реклама му дръпнах Laughing
Картофите много добре ми стават - бланшираните очаквано са чудесни, но и домашните ни картофи се получават почти като пържени. Подсушавам, омазнявам с две-три лъжици олио и два-три пъти по време на цикъла раздрусвам кошницата.

# 748
  • София
Аз също съм много доволна от моя фрайър. Преди бях с Tower, евтин го взех за проба от английския амазон, две години го побъркахме от работа. След това поръчах Philips от немския.

# 749
  • София
Гаргамела, мерси. Добре, че каза.

Фраерът ми готви страхотно и въобще не изсушава храната. За мен плюсът е, че готви сам и се изключва. Всякакви меса стават супер, ребра, рибата е като пържената  (хрупкава) но без мазнина.
Много е полезен за мен, изцяло ми замести тигана и голяма част от фурната.
Дори кексчета съм рекла в него.

Линкът не се отваря. Кой е въпросният фрайър? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт