И нашата беба за последната седмица-две е станала много палава - само по белите е, а не я оставям сама да се вихри, все има някой край нея... 😵
Относно съня - и нашата не иска да си заспива в нейното легло, отдавна не ми дава да я приспивам на спалнята (само през нощта и то с кърмене). През деня я приспивам с люшкане и в последно време приспиването става все по-продължително, предполагам защото сега има повече хора вкъщи и се превъзбужда, и иска до тях... Иначе и баткото беше така (приспивах го на ръце, но той пък през нощта много ми плачеше)... И знам че и това люшкане на ръце ще премине, после идват други периоди... Иначе гледах и уебинар за съня, четох статии, и вие тук давате съвети, но няма да имам търпението, за да постигна това да си заспива сама или поне да не я разнасям... От опит знам, че все някога ще започне - рано или късно... 😂
Както съм ви казвала отдавна (може би от както мина на 3 дневни съня) ми спи по около 11 часа общо на денонощие - минимумът за 2г.и доста далеч от заветните 14ч. за нейната възраст, както бях проверявала тогава, а сега вече са 12-15ч.според сайта на копче за сън. Само като беше болна с Т и след това известно време спеше по повече.
Та все още голяма част от времето - се храним и приспиваме 😵 Е като имаме някакви задачки из града - и няма кой друг да я гледа я вземам с мен - та това са ни разходките. 😀
Зависи колко е спала през нощта, кога се е събудила сутринта, и др. - спи 1, 2 или 3 пъти през деня. Нормално са 2, но ако някой ни разбута режима - както се случва напоследък всеки ден е различно.
понякога минава номерът с вода, друг път реве и мрънка по 1 час. Ама не е разбрал още, че аз съм по-големия инат
През деня също махам млякото вече. Като цяло тук ме съветват след едната годинка да се махат шишетата и дори и да пие мляко, да не е бебешко и да е само от чаша. Да видим дали ще се справя..

, мрънка за всичко. Снощи уж за дрямка, поспа малко и като се разрева, че иска още да спи........Напоследък ми е малко по-натоварено и съм изморена, на моменти се чудя това моите деца ли са, че не ги разбирам, стоя си като зомби и се чудя "защо прави сега така?!"....