Августинчета 2020г. ....тема 12....

• 23 694
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
И аз чакам тези трудни периоди да минат. Днес Ния само мрънка. Залепила се е за мен и няма угодия. Снощи не можа 2 часа да заспи, защото я тормозеше хремата.
А другата седмица съм на море, ММ ще е сам с бебето. Grinning Ще каже “чао,чао” на режима.

# 166
Превъзбудата ми е ясна, но не разбирам защо толкова се страхува и реве от баща си ?
Той се грижи за нея, приспива я, прекарва всекидневно няколко часа с нея.
Доста му е обидно това...

# 167
Няма какво да се обижда, това е бебе и кой знай какво му е в главата Simple Smile.
Моя пък като огладнее и дойде време за сън не признава никого освен мен, а през другото време всеки може да го вземе.

# 168
Катеричка, това също е период.  Отделно може някаква асоциация да прави неприятна.  А когато има някаква промяна в здравето ( физ.и псих.) е нормално да има странности....
Ох, днес оставих баткото у дома и Бухта реши, че ще ми опъва нервите още повече.надявам се  да избие зъб, защото тази вечер пак си легна необичайно рано за нея, не пуска гърдата и главата пари.

# 169
Здравейте, включвам се с въпрос към тези от вас, които водиха вече мъниците на море или на басейн. Какви непромокаеми пелени използвахте за водата? Аз мислех да взема на памперс, но нещо ги няма почти никъде, гледах че има на хъджис, на либеро, на декатлон и със сигурност на още марки, та ще ми е от полза мнение от личен опит.

# 170
  • Пловдив
Ние взехме на ДМ, нямаше проблеми

# 171
На първата почивка ползвахме Pampers и бяха ок. За тази съм взела huggies, ще видим как ще са.

Момичета, препоръчайте ми от къде мога да купя голяма кърпа за плаж (да кажем 2х2м.).

# 172
Имам спомен ,че съм купувала от ДМ и от Либеро.
Снощи беше кошмарно, Бухта беше закачена за гърдите ми от малко след 23:30 и 04:00 накъде, буквално! После успя да заспи и някъде към 05:50 пак ме засмука за  около 2 часа. Беше ужас. Дори дъх да си поема и почва да циври , пищи, реве и други подобни. Днес пак е лепка, но поне не е скачена за зърната ми.

# 173
Ох как издържаш така? А ако искаш да отидеш до тоалетната?
Знам че звучи егоистично, но това е една от причините поради която не исках да кърмя.
За морето някоя от вас вземала ли е от онези тениски с дълъг ръкав и УВ защита?

# 174
Аз бях купила и определено е една от най-безполезните ми покупки. Малкият изобщо не го одобри, супер стеганато и държи топло.
Памперси за плуване взех на памперс ( доволна съм) и от лидлските и не ми допаднаха.

# 175
Кърпи за плаж купихме от Декатлон. По големи от стандартните може да има в Джъмбо.
Памперси взех на Хюджис, 7-15 кг., но на опаковката пише и "3-4" - това, ако е размера, ще са й малки, тя отдавна е с 5 на Памперс.
УВ- палатка не купихме, защото става като в парник под нея. УВ-облеклото много запарвало - така каза моя приятелка. Въздържах се и от него.
Общо взето гледам да минавам с възможно най малко подобни джунджурии, но не от икономична гледна точка. По-скоро се натоварвам от такива неща, а и гледам да расте по-близко до нашия начин на живот, все пак става все по-голяма.

# 176
Савова, трудно ми е, но като знам,че нещо я мъчи и така ѝ помагам. А и е някакъв епизод , не е модел на поведение. И точно тази вечер ядох много диня преди лягане ...хахахах....
И аз не съм и не бих купила uv дрехи, ако ще е дреха ще е нещо леко, широко, бяло, памучно и за малко. За пръв път миналата година карах баткото да се смята с един бял потник, защото стоеше много време на слънце. От uv палатката не се отказвам, това е една от най-добрите покупки.Стаеа топло вътре, но си има отвор , някои са с мрежи , други с два "входа",а на морето не си спомням, от кога не сме били н а безветрие..... А и в палатката слагам басейна. Тези палатка е с нас и по пикници.
Кити, един чаршаф също ще свърши работа, особено с ластик, като в ъглите слагаш багаж, така че да се вдигнат страните и да не влиза пясък вътре много.  Хавлии скоро ми излизаха реклами във фейса, за големи и кръглите -водят ги  150 см

# 177
  • Пловдив
Тя нашата сега много не мърдаше и не можеше сама да ходи до водата и да излиза на слънце. Догодина предполагам , че просто ще и слагам допълнителна тениска на плажа , да не изгаря.
А за палатката с моя мъж ни беше яд , че забравихме да вземем. Гледахме другите деца спокойно на сянка фа си стоят а ние само местим чадъри и кърпи, че малката да е постоянно на сянка 😀

Иначе декатлон е голяма работа 😊😄 бая евтино е и има толкова много неща... ето сега пак ни предстоят преходи в планината в детето и ше ходим да гледаме за идеи за полезни покупки , без предварителен списък Simple Smile

# 178
От плувните памперси на huggies взех р-р 5-6. На памперс бях взела 4-5 и й бяха скандално малки, нищо че се вписваше в посочените кг.

А да ви кажа вчера как една майка ми се зачуди защо изобщо купувам такива памперси. Че тя нейното дете навсякъде по басейните го къпела без. За почивката им 1 път не е слагала памперс на детето, което е на възраст колкото нашите. Не използва гърне. "Голяма работа" било, ако се изпишка във водата. Една друга маминка се обади "че то всички пикаят в басейните".
Само аз ли не пишкам в басейн и не искам моето дете да си изпуска телесните течности около непознати хора? 😁 На моменти се плаша, честно.

# 179
  • Denmark
Аз не намерих в Албена специални памперси за плуване и използвахме обикновени. Но и не сме стояли много време във водата. Не съм го пазила прекалено - шапка и обилно намазан винаги. Имаше и един цял бански, който му редувах с друг-гащички.

Общи условия

Активация на акаунт