Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 413

• 31 720
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте.
Днес деня беше приятен, при нас духаше вятър.

Благодаря ви за хубавите думи, момичета Heart

Гледам да бъда спокойна и щастлива. Хората казват, че каквото мислиш това привличаш. Пък и да премислям и да се страхувам, каквото и да правя, няма да избягам от съдбата си.
Млада, права, здрава съм към днешна дата ... Вярмам, че всичко ще бъде наред.

Araselia. Липсваше на темата.
Стискам палци, нещата да се наредят при теб.

Сега има пожари навсякъде. Жалко за отнетите човешки животи в резултат на човешка немърливост.
Не на последно място са животните, дърветата и растенията Cry

Дано всеки проявява разум и отговорност.
Спокойна нощ.

# 511
  • Стара Загора

https://www.instagram.com/p/CSOkaMLoAuL/

Йозлем/Рефика е публикувала тази снимка в инстаграма си и е написала, че е в централната джамия в Далян.
Тя написа:
Исках да започна този ден с добра енергия, дори и малко..
Зад камерата на нашия филм Yolun аçık оlsun/На добър път, който все още се снима..
В тези лоши дни си поемете дъх.

araselia, привет...

Приятна вечер,момичета!Дано скоро имаме хубави новини за филма,рекламата и много се надявам за нов проект наесен.Енгин е прекрасен!

# 512

Тъжните ми, те.Heart

Лека.

# 513
  • Пловдив

Добро утро момичета с поздрав от Йомер и Санджар.
Събота е, успешна да е и надявам се само на добри новини.

# 514
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрава и приятна събота.

# 515
Добро утро приятели!
Прекрасна събота и щастливи почивни дни!🍀
Бъдете здрави..

# 516

Добро утро момичета Two Hearts
Почивни дни - време както  за релакс, така и за довършване на започнати през седмицата неща.
Каквото и да правите - нека денят ви да е хубав и спорен.

# 517
  • Пловдив

Тек, най-хубавия рошльо.

https://www.instagram.com/p/CSQ5wKEMM1D/

Shell Турция пусна преди малко следното:

Продължаваме нашата подкрепа ...

Щастливи сме, че пожарите са овладени в много региони с изключителните усилия на национални и местни публични институции, света на бизнеса, неправителствени организации, екипи, които се опитват да спасят животи за сметка на живота им, и граждани, мобилизирани за природата и живота на нашата красива Турция.

Като Shell, ние продължаваме да подкрепяме спасителите с всички сили и благодарност в борбата с продължаващите пожари. В зоните на бедствие ние осигуряваме гориво и задоволяваме нуждите по въздух и земя чрез публични институции и неправителствени организации.

Надяваме се всички пожари да бъдат овладени възможно най -скоро. Ще продължим нашата борба и подкрепа, докато пожарите не бъдат овладени.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 13:01 от mariana51

# 518

Днес  градусите са уж "леко захлаждане" т.е. под и около 30,  време за кратка почивка от предишните и следващите 40+
Нищо не ми се прави, ама домашната работа трябва да се "побутва" някак, защото не иска сама да свърши нищо.
Завиждам  на асистента...

Скрит текст:

# 519
# 520
  • Пловдив

Дано завали където трябва, че след два-три дни пак се задава жега.

https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1423985692019990529 - видео от сета.

Снимка от сета, е, не е каквото искаме да видим, но снимат.

https://www.youtube.com/watch?v=__V_PoYZAd4

Разхождах се из старите теми и ето поздрав с един клип, кото съм правила 2012 г. Времето как лети...
Бях луда да правя клипове, но всичко с времето си.
Този е правен по покана от ФБ групата на универсалките - парти за Енгин.
Насадете му се.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 17:56 от mariana51

# 521
Божеее, Клипове!
Толкова много имам/ имах направени, защото от Ютуб регулярно ги блокираха, я за видеото от сериалите, я за музиката. Сега правя само за РД и НГ.
Тези покани за парти на различните ФБ групи бяха доста разпространени. И ние участвахме с голямо желание и удоволствие.
Точно такъв парти- клип имам и аз някъде в Ютуб. Ако някой го открие може да го сложи, щото аз от телефона не мога. И да ви покажа градът от високо... За лека, спокойна и прохладна вечер.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 21:11 от Марта_49

# 522
  • Пловдив

Ето къде снимат в момента. Дали така е било първоначално замислено или пожарите наложиха промени...
Красота отвсякъде. Ако на някой му се чете: http://www.kas.gov.tr/gombe?fbclid=IwAR2TbOCFFuI_BPZzzG5bR35k-Fo … U0EItMCTIYv0aC9j4

# 523
  • Варна
Здравейте момичета!
Привет от  Бодрум!
Тук  всичко е спокойно , пожарите  бяха далеч от самия Бодрум . Видяхме само отдалч пушека от пожарите и хеликоптер,  който гаси .
Надявам се всичко да се оправи по бързо   и природата да се възстанови , защотото тук наистина е много  красиво.
Пътуваме с кола, и естествено зареждахме на Шел , където ме посрещаше едно усмихнато красиво лице . Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета  , благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Пазете се и бъдете здрави!

# 524
Здравейте момичета!
Привет от  Бодрум!
Тук  всичко е спокойно , пожарите  бяха далеч от самия Бодрум . Видяхме само отдалч пушека от пожарите и хеликоптер,  който гаси .
Надявам се всичко да се оправи по бързо   и природата да се възстанови , защотото тук наистина е много  красиво.
Пътуваме с кола, и естествено зареждахме на Шел , където ме посрещаше едно усмихнато красиво лице . Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета  , благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Пазете се и бъдете здрави!
Е, че хубава новина ни донесе. Two Hearts
Да си прекараш чудесно!  Искаме и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт