За бебета и деца от 0+ месеца- Бързи въпроси, отговори и съвети, 94

• 19 576
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
По-рано питах за пъпчето, да кажа ако някой има подобен проблем, със спрей оксикорт се е пооправи Simple Smile
Предстоят ни ваксини, дали ПКК е достатъчно да пуснем, за да се уверим, че всичко е наред преди да ги бием?

# 631
По-рано питах за пъпчето, да кажа ако някой има подобен проблем, със спрей оксикорт се е пооправи Simple Smile
Предстоят ни ваксини, дали ПКК е достатъчно да пуснем, за да се уверим, че всичко е наред преди да ги бием?

Вие някакви притеснения ли имате, или профилактично да пускате ПКК?

# 632
Няма нужда от изследвания преди стандартните ваксини. Преглед от лекаря е достатъчен.

# 633
Лекаря ще провери уши, гърло, ще преслуша гърди и гръб. Също така ще измери и температура, не се тревожете Simple Smile

# 634
Колко температура се вдига от зъби ? Еднократно ли?
Може да е и 38. При нас вече няколко дни има температура и 5 тръгнали зъба.... Може и да не е еднократно

# 635
При нас кътниците и кучешките бяха с по 2 дни температура - 37-38.
Нурофен преди лягане, за да може поне да спи спокойно. Също понякога имат разтройство при никне на зъбките

# 636
Някой да е успял да премахне петна от Авирон,😃с какво ?

# 637
Едва ли... аз съм давала миналата година и постилах чаршафче ако нещо се окапе, както и един стар лигавник, но тя лежеше и кротуваше, вече са големи.Като цяло си цапа яко и заминава всичко оклепано.

# 638
Здравейте, дъщеря ми на 1 г. и 2 м. си изстиска в устата малко CC крем за лице. За секунди го направи, веднага и изплакнах устата и и дадох вода. Звънях на педиатърката, каза да не се притеснявам, но все пак.....Случвало ли се е на някоя от вас 😟

# 639
Сигурна съм, че се случвало и на нас като малки, а и на нашите деца. И по-лоши неща ще опита детето, не се притеснявайте от малко крем 😉

# 640
Здравейте, дъщеря ми на 1 г. и 2 м. си изстиска в устата малко CC крем за лице. За секунди го направи, веднага и изплакнах устата и и дадох вода. Звънях на педиатърката, каза да не се притеснявам, но все пак.....Случвало ли се е на някоя от вас 😟

Синът ми докато му сменям памперса и зяпам, изяде солидна порция Судокрема. Нищо му няма.
Само цял ден около него вонеше на кремът. 😅

# 641
  • София
Колко Бепантен е близал... И обувки е близал, и душ-гелът му. Още много има за виждане (и пиене, облизване Grinning )

# 642
И пясък хапваше в началото моят юнак, добре че вече рвзбра, че не е вкусно 😅

# 643
За колко се счита повишено црп ?
Малката е с 8.5 това добре ли е ? 🙄

# 644
За колко се счита повишено црп ?
Малката е с 8.5 това добре ли е ? 🙄

Има ли референтни стойности?

Общи условия

Активация на акаунт