Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 899
  • 1 101
  •   3
Отговори
# 285
Ей, че страшно било това нещо. Аз се отказвам да живея. Не знам как ще оцелея с толкова наситени усещания.
Кат ти закърпя алената буква ще видиш!
Ще изгорА без свян. Stuck Out Tongue

# 286
  • Варна
Хаха, казвала съм, че майка ми е на 82. Стана ми интересно, тя как гледа на такава тема...  Както и очаквах, веднага се изцепи, че за един флирт отговорност носи жената (да се разбира,ако жената не поддава, флирт няма). Такива жени са "разтурия" и едно време от тях се е страняло. В общи линии се е слагало знак на равенство с.. Мара "общата". (за да няма чуденки де е расла майка ми - в София, хайлайф не, ама не и изкопани от гората)
Мале, как се променят вижданията през годините и колко архаични изглеждат нейните. Какво ли ще се мисли за нашите след 50 години?

# 287
Аз поне си отговорих на моите въпроси защо не приемам флирт с други хора, ако си обвързан. Ами то аз не мога да флиртувам по форумните разбирания. За мен флирт= свалка с някой, когото харесваш истински, искаш да бъдеш с него, да го опознаеш и да имате връзка евентуално. Явно не мога просто да си флиртувам с някакви си хора, които всъщност не харесвам, защото ми се били усмихнали или направили комплимент. Е, поне стигнах до ново себепознание от тази тема Joy

# 288
Преди са се използвали повече думите "ухажване" и "задяване", докато сега по-популярно е да се нарече "флиртуване" или разговорно "свалка".
Аз пък мисля, че съществуват повече думи за да се предадат повече отсенки на ситуацията. Ухажването е нещо със сериозни намерения за дълготрайна връзка. Задяването е хвърляш въдицата и каквото се хване, пък после ще видим, както едно време младежите са накривявали капата и са смигали подред на момите от хорото. В темата май това се има предвид под "неангажиращ флирт". Флиртът е нещо изтънчено, чужда дума, чужди навици. Свалка е когато гумаджията обикаля с поглед формите на кандидат-миска докарала колата си при него и й обяснява колко  многофункционална е задната седалка. Ама за някои хора всичко е "Разбрах те, Пижо, и ке додам" (стар виц)

Пак никой не се похвали как съпругът им примерно черпил една бира мъжагата от съседната маса дето не сваля поглед от жена му.

# 289
  • София
Ами не е до прекалена моралност... напротив, по-скоро липса на необходимост от фалшива такава. Какъв беше изразът, хем душата в рая, хем **** докрая Joy

# 290
  • София
Ако мислите, че по времето на задявките и нишаните са били много морални и фуста не запретнали сте в дълбока, дълбока грешка Laughing

# 291
Не, Лъвице..
Любовта, обичта към партньора е едно.. Странно, че в живота си с него, срещаш хора, които ти допадат. Закачаш се, флиртуваш, но няма  затормозяващо, залитащо и влюбчиво.. Свързано е с теб лично и реакцията ти към външния свят (извън милото) Не живееш в изолирана среда.  

Ако се приемаш твърде сериозно и не умееш да разграничаваш,  си носиш последствията

# 292
Продължава да ми е супер интересно как някой определя чужд флирт като желание за секс.
Аз за себе си дори невинаги знам какво искам, тук кристални кълба ли има?

# 293
  • София
Като се споменаха нишани, се сетих за една друга тема, в коята на авторката й беше обяснено, как понеже са имали някакъв флирт с колегата, той имал право да си "изиска" секса Smile Тя му била пускала нишани, какво очаквала после. Та интересно сравнение със сегашната позиция.

Рози, ясно ми е, далеч съм от моралист или светица, и затова ми е интересна нуждата на някои хора да вкарат флирта и някакви странични задявки в супер морална категория. Но и за пореден път казвам, от флирт до флирт има огромна разлика. Някои грам не го могат и никой дори не схваща, когато се опитват да го правят, други така го умеят, че имаш чувството, че сте се *****, преди да сте се докоснали. А между тези двете още сума вариации. Просто всеки си го пречупва през неговото , явно.

# 294
  • София
Таз в гората ли?

# 295
  • София
Същата.

# 296
  • София
О, там не беше поставена историята правилно. Писа, че е размислила след това, хвана я срам от себе си и офейка.

# 297
  • USA
То флирта е като да слагам рибата все в тигана, ама да я вадя веднага..без да се е изпържила.пак ще я ям ама сурова...или няма да я ям и ще седя гладна....какъв е смисъла от флирт, като няма да има продължение?

# 298
Какво ли ще се мисли за нашите след 50 години?
Флиртуването ще се вписва в кредитното досие и който събере много черни точки ще му отпускат кредит само колкото за боксониера в Горубляне.

# 299
Офф, вярно е, че има две страни..
Но докато е флирт, няма нищо лично, а само симпатии
Мине ли се границата, не знаеш ..какво те очаква..

Общи условия

Активация на акаунт