Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 887
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 450
  • СИ
Четох, четох... И накрая почнах да се бъркам. Авторката първо да уточни, какво означава изневяра и после да мисли върху флиртовете. Защото се оказва, че флиртове много и всякакви. Както ангажиращи, така и неангажиращи. Всъщност, ако не е ангажиращ, какъв флирт е точно? Да си почеше самочувствието някоя женица на работното място. После, кой откъде е... То май при повечето е така. Дай да се натаковаме, ама без да ми го вкарваш...! Губене на време.

# 451
  • София
Ами, да, крием го. Все едно да ти обясня как се преподава - то е тон на гласа, стойка на тялото, определени думи и изрази, неща които може да кажеш, неща които не трябва да казваш, хиляди проби и грешки, разбира се.

# 452
Е, айде сега. Не си ли поправял техника или носил нещо тежко на пърхаща с мигли жена, Ал?

# 453
  • София
Ето, аз ще дам конкретен пример, специално за Ал: Прокарвам нежно ръка по бицепса му, стискам лекичко най-изпъкналата част, казвам едно игриво "Леле" като го поглеждам в очите с престорено невинен поглед и леко прехапвам долната устна. Всичко това за секунди, докато се разминаваме в коридора.

Но това съм аз, не е някоя друга СФ. И е една малка извадка от целия арсенал, когото използвам.

# 454
  • София
ти пък, сега, бицепси, докосвания Wink и прочие нарушавания на личните граници. И по филмите, и в реала най-великите свалки са с поглед, без думи, става за секунди или минути. Затова тези сцени по филмите са толкова завладяващи - само показват погледите на двамата и музика.

# 455
  • София
Е точно с този от горния пример се свалихме само с погледи. Ама той така ме гледаше, че просто веднага ти става ясно, че в този момент си представя как те е навел над някоя маса Grin Ама и в моя поглед, вярвам, се четеше същата картинка Joy

# 456
  • Агент под прикритие
Бънди, то в 99% от случаите целта на т.нар. флирт е да помпи самочувствието със съответната мъжка/женска валидация. Не знам дали на някой не му е ясно все още, освен ако не е на възраст (вкл. ментална) между 16 и 19 години. Grinning

Още се смея на това с дискотеката. Да можеш да "сваляш" в помещение с почти никаква светлина с хора, обикновено под влияние на алко, не е чак нещо, с което да се гордее човек... Laughing

# 457
Ама това с пипането на ръце и ахваме, докато сте обвързани ли? Защото си представих ММ да опипа бедрото на някоя така и да тръгне да ахка и да охка. Толкова противен ще ми стане, че е възможно и до развод да стигнем.

# 458
На мен ми стана интересно каква реакция предизвиква бицепс... На толкова мускули и голота съм се нагледала по залите, че е последното, което ще ме впечатли в мъж.

# 459
  • София
Във фитнесите стават невероятно количество свалки и кръшкания, започвайки от бицепсите или от други мускули и извивки.

# 460
Много досадно, ако си отишъл по предназначение, за да тренираш.

# 461
  • Обран бостан ;)
Това с пипането по мускула Wink, признавам си е „флирт“. Хем не казваш нищо, хем даваш знак, че го харесваш. Лъвицата за момента повежда в резултата.

За погледа – може би действа. Впрочем котараците ми редовно прилагат подобен подход, особено по-дребния. Като застане на стола до хладилника и като ме погледне с един такъв тъжен поглед, веднага "печели" я парче шунка, я филенце. Wink)

Е, айде сега. Не си ли поправял техника или носил нещо тежко на пърхаща с мигли жена, Ал?

Правил съм и много други неща, но не защото пърхат с мигли , а защото съм мъж. Не знаех, че да помогнеш на жена е флирт – честно.
Прави ми впечатление, че напоследък като предложиш помощ на жена казва „Ще се оправя сама“, а веднъж , след като помогнах на едно 20-тина годишно момиче да си смени гумата на паркинга на Практикер, ми предложи да ми плати. Честно – шашнах се и отговорих нещо от типа, че един мъж никога не би взел пари за безкористна помощ.

Не знам от еамаципацията ли е, от какво, но имам чувството, че кавалерството минава в графа „недостатъци“.

# 462
Горното с мускула не е флирт, а свалка тип селски бек.

# 463
  • Агент под прикритие
И аз, като чета някои неща с тия докосвания... Много филми гледат някои хора, поне така изглежда на пръв поглед... Laughing

ПП: говоря и за двете страни в такава "свалка", някой да не помисли нещо...

# 464
Съгласна с Бази, че това не е флирт.
Флиртът не включва мисли кой къде Те навежда.
Щом обектът предизвиква мераци, мечти, трепети, вече говорим за свалка, афера, т.н.

Общи условия

Активация на акаунт