Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 925
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 435
Неангажиращия флирт просто те усмихва.. Нищо не си търсиш, но ти става ведро и хвърковато:)
И можеш да погледнеш колегата си (примерно), без задни мисли и пак да го закачиш..Или той теб.
Няма сконфузност..

# 436
  • София
Флиртуваме с поглед. Има един такъв, по-особен поглед, който се усеща от мъжете като предизвикателен , а жените направо откачат от възмущение и ревност. Wink Обаче това една жена си го носи, не се учи.

# 437
Бънди ма ти си големо бастунди.
Флиртувам според мъжа насреща. С един така, с друг онака. Други въпроси?

# 438
  • София
Ал, някак много трудоемко си го представяш. Без лично аз да съм голям експерт, често флиртувам = получавам комплименти, внимание, услуги с благосклонна и загадъчна усмивка. Simple Smile
Това е търговия, не флирт.
Флиртът обикновено е за удоволствие. :

# 439
Ако се слагат специални килоти, вече не е флирт. Grinning

# 440
Ако се слагат специални килоти, вече не е флирт. Grinning

Тва идвам и аз да кажа Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз неангажиращите флиртове не ги разбирам. Моите са само ангажиращи. Поглед, усмивки, лични въпроси и специално внимание, уж случайно леко докосване за скъсяване на физическата дистанция. Специално държа да отбележа, че шегите не влизат в категорията флирт за мен.

Един от най-най-изпепеляващите флиртове - с младежа само с поглед се разбирахме. Не беше нужно някой да казва на някой, че нещата са извън контрол.

Сега като по-дърта вече направо не знам как ставаха така химично реакционно нещата, но последно едни колеги такива искри хвърчаха около тях, че ми стоплиха душата.

# 441
  • София
Сега дори е по-лесно, защото има повече увереност. Но погледът е един определен.

# 442
Сега дори е по-лесно, защото има повече увереност. Но погледът е един определен.

Затова (ми) е много трудно например да идентифицирам дали някой флиртува онлайн. Просто без този елемент - поглед - не мога да преценя, а имам много съмнения.

# 443
Е, много трудно да усетиш флирт онлайн. За други сетива чували ли сте? Simple Smile

# 444
Аз вече съм забравила тва флирта кво животно беше. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 445
  • София
Онлайн е още по-ясно.
Като стана дума - ако си пишеш с някого на 1000+ км, само ала-бала - как си, флирт ли е, изневяра ли е или просто нищо?

# 446
В тъмна дискотека само с поглед ги прелъстявам.
Флиртът си е потребност на егото, ако не навлизаш надълбоко. Но, трябва да го умееш.

# 447
Нищо не е, Роки, ако си говорите за времето и политиката. Не всеки контакт с мъж е флирт. Ако навлезете в... тъй по-интимни теми, като например с какво си облечена, друга работа. Sunglasses

# 448
  • София
Хе, че то на дискотека е най-лесно, там всички са пили и са в приповдигнато настроение и готови. Интригата е в съвсем тривиални ситуации да го направиш. Wink

# 449
  • Обран бостан ;)
Мнения, разсъждения, анализи и почти никаква конкретика.

Флитрувате ли ?
Охооо, късаме се от флирт.
Кажете как става ?
Трябва да го можеш.

Мдаа.

Или си криете „занаята“, или флирта се свежда до това някой мъж да ви сваля, а вие да казвате „Не, не, не. Немога не“.

Ал, някак много трудоемко си го представяш. Без лично аз да съм голям експерт, често флиртувам = получавам комплименти, внимание, услуги с благосклонна и загадъчна усмивка. Simple Smile

Услуги, комплименти, усмивки – сериозно? Това за мен не е флирт, а опит да се монетизира наличието на първични полови белези.

„Калинките“, които дружно презирате, го правят същото, но за топли службички с тлъсти заплати.  Кои са по-прекарани – вие решете.

За едно обаче сте прави – нито ми трябва, нито искам да ми се случва подобен „флирт“. Времето ми е прекалено ценно, за да го губя в лъскане на самочувствието на жени, които мислят, че „нямат срок на годност“.

Общи условия

Активация на акаунт