Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 927
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 420
Стига с тия магазини, бургери, обувки, гурмета. Тия аналогии са толкова обезценяващи всякакъв човешки облик, че няма накъде.
То пък един облик. Особено ако се вземе човек на сериозно. 😂

# 421
  • София
Какъвто, такъв. Важното е, че имаме емоции, чувства и реакции, които разиграваме в различен житейски контекст. Жив организъм, не обувка, която чака да бъде обута.

# 422
Какъвто, такъв. Важното е, че имаме емоции, чувства и реакции, които разиграваме в различен житейски контекст. Жив организъм, не обувка, която чака да бъде обута.
Е така де - "емоции, чувства и реакции"!
Момичето се чувствало добре и  в настроение в следствие на - каквото и да е 😉
“Кога сърцето се смее, ангелите са наблизо. Значи душата си е дома, Боже. Видиш ли колко е просто сичко?”
Казва Баба Настя Simple Smile
В следствие на което се прибира усмихната при мъжа и детето, а те от своя страна също са щастливи и усмихнати.
Това може да се окаже едно наистина щастливо семейство 👍

# 423
Да, обаче щастието не идва отвън. Или го носим в себе си или не Wink
А и ако не намираш щастие в партньора си, за какво щастливо семейство може да става въпрос...

# 424
Да, обаче щастието не идва отвън. Или го носим в себе си или не Wink
А и ако не намираш щастие в партньора си, за какво щастливо семейство може да става въпрос...
Пълно противоречие между първото и второто изречение.
С първото съм съгласен!
"щастието не идва отвън. Или го носим в себе си или не"
Второто оставям на вас да го изясните сама със себе си.

# 425
Никакво противоречие няма в поста ми. Човек сам е отговорен за своето щастие, да го открие сам в себе си, да го пресъздава ежедневно и подхранва с щастливи малки мигове. Ако партньора не е част от това лично щастие, няма как да има щастливо семейство. Така по-ясно ли стана?

# 426
Добре де, а дамите, как бихте реагирали, ако въпросният господин се окаже вашия съпруг/партньор? Аз дори имам чувството, че от това мъжът ми с месеци да флиртува и поддържа отношения (не физически) с друга би ме заболяло повече от това да има забежка за една нощ. Защото да намираш теми за разговор, разбиране, отношение и топлота с друг човек е много по-страшно отколкото да залитнеш чисто физически без емоции. Така че емоционалната изневярва може да се окаже по-страшна от физическата. Разбира се, ако са двете накуп, тогава вече случаят е неспасяем.

# 427
_Anna-Maria_, едва ли някоя би била щастлива с това. В тези отношения, които описваш и по-горе поста на Ал. Не вярвам да има мъж, който да го задоволяват само думичките и вниманието..Другата крачка е ...малка стъпка
Не един брак е приключил след такава афера.

Но заглавието на темата не съответства с казуса на позната ти. Те са залитнали емоционално и пеперуди пърхат с криле.

# 428
В описаната история не виждам емоционална и душевна близост, а пуберски флирт.

# 429
Добре де, а дамите, как бихте реагирали, ако въпросният господин се окаже вашия съпруг/партньор?
Няма значение как ще реагирам аз по повод чужди отношения, всяка двойка си урежда брака както й е сгодно на тях си. На описаната флиртаджийка и флиртаджийко половинките знаят ли за развиващата се "неангажираща" връзка? И как се чувстват по въпроса? Ако не им харесва, значи флиртът го виждат като изневяра, колкото и да е "неангажиращ" за някой друг гледащ отвън.

Момичето се чувствало добре и  в настроение в следствие на - каквото и да е 😉
В следствие на което се прибира усмихната при мъжа и детето, а те от своя страна също са щастливи и усмихнати.
Щастливи и усмихнати докато разберат че мама/съпругата ги пренебрегва за да си прави кефа с други хора. Или разбирането, че те самите не са достатъчни за да й създадат кефа за деня ги хвърля във възторг?

# 430
  • София
Тъкмо по-лесно ще стигнат до хотелската стая.

# 431
  • Обран бостан ;)
Флирт, флирт, флирт. Това не било флирт, онова било неангажиращ такъв. То ще излезе, че колкото жени, толкова флиртове има.  Объркващо е, особено за нас - мъжете.

Онова в първия пост, лично за мен си е обикновена офисна свалка, да не говорим, че може отдавна да му е „клекнала“, а на приятелката си да е казала, че е „безобиден флирт“.

В този ред на мисли, така и така тук сте се събрали все баш-флиртаджийки (7-ми разряд и нагоре), обяснете на невежите мъжове „що е туй флирт“.

Как флиртувате ?
Кое е първо, второ, трето, без примери с боб, постни пици, дюнери и т.н.

Примерно:

1.   Правите си най-флиртаджийския грим.
2.   Нахлувате си най-флиртаджийски кюлоти.
3.   Скачате в най-флиртаджийските папуци.
4.   Отивате в най-флиртаджийското заведение.
5.   Поръчвате една голяма водка „ФЛИрТ“
6.   Кръстосвате крака тип „Първичен ФЛИРТ“
7.   Включвате ФЛИРТ-пеленгатора, който запеленгова (засича) кандидат-флиртаджии в обсег.

И после какво ?

# 432
Ал, някак много трудоемко си го представяш. Без лично аз да съм голям експерт, често флиртувам = получавам комплименти, внимание, услуги с благосклонна и загадъчна усмивка. Simple Smile

# 433
Ал,  няма как да ти се случи на теб.
Ти си от мъжете, които реагират на по-гоере изброеното, а там е да "си го търсиш " Simple Smile

# 434
Хаха, благосклонната и загадъчна усмивка е ключът от палатката. Понякога дори да благоволиш да отговориш на комплимент, не чак с насрещен такъв, разбира се.
Лори ги разбира нещата.💐

Общи условия

Активация на акаунт