Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 934
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 405
  • Обран бостан ;)
Флирта, бил той на работното място, или не, е забавление за жени, гали им самочувствието, че все още са вървежни.

За мъжете "филирт" е вид празнодумие - приказки, приказки, приказки, а после нищо.

Не бих го нарекъл изневяра, по-скоро е вид "сексуален популизъм", ако мога така да се изразя, тоест носи дивиденти само на едната страна.

Чувството, което остава у мъжа след подобна флирт-вечер е меко казано неприятно.

Обратния вариант е мъж да замайва жена с обещания за бъдещ брак и съвместен живот, а в един момент да каже "ама аз, такова , размислих и реших, че ми е рано".

Чувството да си "'изфлиртуван'" и изоставен е горе долу същото.

Накратко - ако не смяташ да довеждаш нещо до край, по-добре изобщо не го започвай.

Това, че някои жени бъркат "комплимент от учтивост" с "флирт" е признак на напреднала възраст. След време и "добър ден" ще е в графа "флирт".

# 406
Не броя описаното за изневяра, инфантилно ми е, но не е изневяра. Колкото до монотонността във връзката/брака след години, не считам, че е задължително.

# 407
Не съм изчела всички страници, давам мнения за първия пост. Описаното не е изневяра, но не бих го направила. Как ще се чувства приятелката ти, ако мъжа й разнообразява по същия начин?
Предпочитам моя мъж да се закача само с мен, реципрочно и аз се закачам само с него. Доста неприятно би ми станало да разбера, че си пише с друга жена и си подмятат мръсотийки. За някои хора може да е ок, за мен е неуважение. Особено системно такова поведение.

# 408
Флирта, бил той на работното място, или не, е забавление за жени, гали им самочувствието, че все още са вървежни.

За мъжете "филирт" е вид празнодумие - приказки, приказки, приказки, а после нищо.

Скрит текст:
Не бих го нарекъл изневяра, по-скоро е вид "сексуален популизъм", ако мога така да се изразя, тоест носи дивиденти само на едната страна.

Чувството, което остава у мъжа след подобна флирт-вечер е меко казано неприятно.

Обратния вариант е мъж да замайва жена с обещания за бъдещ брак и съвместен живот, а в един момент да каже "ама аз, такова , размислих и реших, че ми е рано".

Чувството да си "'изфлиртуван'" и изоставен е горе долу същото.

Накратко - ако не смяташ да довеждаш нещо до край, по-добре изобщо не го започвай.

Това, че някои жени бъркат "комплимент от учтивост" с "флирт" е признак на напреднала възраст. След време и "добър ден" ще е в графа "флирт".

С две думи казано ..Различни сме Simple Smile Жена от жена, мъж от мъж..
За едни флирт е свалка, липси, заявка за..
За други съвсем различно..То и с тях  флирта е удоволствие. Не са буквалисти и да "търсят под вола теле" Wink

Ал, повечето жени и на преклонна възраст запазват безпогрешен компас  Simple Smile

# 409
Al_Bundy, по принцип наистина жените са по-склонни да флиртуват без да имат други намерения, докато при вас не е точно така. И често се получават разминавания в очакванията.

Аз дори и когато не съм била обвързана, съм флиртувала само ако имам симпатии към даден мъж. Иначе, има риск някой да ти се върже на флирта и да си спечелиш нежелан обожател. Мразех и с мен да флиртува някой, когото не харесвам. Досадно и неприятно ми е било винаги. Особено, като мома, когато съм излизала вечер с приятели, много мразех някой досадник да ми се лепне. Затова сега съм си най-добре, децата са ми пазителите от нежелано мъжко внимание. Grinning Флиртуването не ми е необходимо, нито би ми подхранило самочувствието.

# 410
Обратното е. Признак е на ранна младежка възраст, когато мислиш, че да си желан хоризонтално е най-великия комплимент.

# 411
Няма как флирт да се случи без симпатии, но и още нещо трябва.

Иначе , поста на Ал буди симпатии. Simple Smile
Тези лоши жени (млади ), които заблуждават мъжете и съблазняват .
И някаква погрешна представа, че жената има срок на годност Simple Smile

Някак потребителско е мисленето му, което няма общо с темата за флирта..

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 23:31 от Рози и Бодли

# 412
  • София
Е, ако тука не се разпишат евтините мизогинисти, къде. Joy
Ах, тия гадни жени, дето одъртели си мислят, че някой флиртува с тях.
А съблазнителките- и те под ножа. Харпии такива. 

# 413
  • Агент под прикритие
Бънди, акуратен пост, само с последното не съм много съгласен. Не е въпрос на възраст да изтълкуваш погрешно подадените отсреща сигнали. Тези, които се "филмират"  по този начин "в напреднала възраст", има твърде голяма вероятност да са го правили и като са били на 20 примерно. До квартирата на втория етаж е, пък дали квартирантите са си отишли или въобще не са идвали, това са подробности без особено значение. Grinning

# 414
  • Обран бостан ;)
Че има и млади "филмарки" - има.
Работата е там, че до едно време те не знаят, че са във филма.

Още по-лошо е когато лампите в салона светнат, а те продължават да живеят с мисълта, че са в главната роля на "Сексът и градът" (примерно).

# 415
Защо да е изневяра?
Казва се, че не прекрачват граници.
Тоест изглеждат разумни хора.
Хората имат различни потребности и на различни нива.
Особенно различните хора.
Семейните връзки изискват един фундамент. Социалните друг. Има приятелски, емоционални, интелектуални връзки. Всеки може да даде на всеки по нещо ново и не е задължително това да е за лошо. Това само обогатява.
Е, стига да са надраснати първичните полови потребности Simple Smile и да се мисли с Главата.
Партньорите в живота не са  "супермаркет" в който да влезеш и да "напазаруваш" всичко. Та затова се налага да се посещават и търговските  улици с "малките кокетни магазинчета" и да си напазаруваш по нещо дребно, което да те порадва.
Та "флиртувайте" ... Опсс "пазарувайте" разумно  😆

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 20:46 от Qwerty keyboard

# 416
Това, което описва авторката, не е изневяра за тези, които считат изневярата само като физически акт.
Но такива емоционални залитания, увлечения са по-кофти. Те променят мисъл и възприятия. И в един момент нормалното ежедневие, човека до теб, става сив и скучен..Дразнещ даже.
И ако се допусне физически контакт..става бомба Simple Smile

# 417
Защото описаното не е неангажиращ флирт. Те са във връзка без консумация и съм почти 100% сигурна, че ще преминат границата.

# 418
Те променят мисъл и възприятия. И в един момент нормалното ежедневие, човека до теб, става сив и скучен..Дразнещ даже.
Но може и да действа и обратно.
Контрастите оцветяват 😉

# 419
  • София
Стига с тия магазини, бургери, обувки, гурмета. Тия аналогии са толкова обезценяващи всякакъв човешки облик, че няма накъде.

Общи условия

Активация на акаунт