Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 936
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 390
Като чета, кое как се приема взех да се замислям..
С познатите си, близки хора се държа естествено. Скоро срещанах един мъж,  не бях го виждала от няколко месеца. Виждаме се, но в широк кръг, примерно 10 човека.
И аз.." О, "Х" , изглеждаш чудесно. Не мога да те позная." И изтрелвам още куп неща, защото наистина съм впечатлена и му се радвам искрено..
Той от години води борба с кг, а сега е ..чуден:)
Но, от къде да знам, че има жена до него:)
Знам, че ме мрази тази жена..Но аз апетит нямам към този мъж, харесвам го като човек и бях впечатленан от упоритостта му и постиженията Simple Smile

# 391
Рози и Бодли, именно. За мен това си е искрен комплимент, а не флирт.

# 392
Човече, това беше!
Но жената до него я познавам..
И ако тя пишеше, тази история щеше да звучи различно Simple Smile

# 393
  • София
Не бъди сигурна. Хората не пасат патки и затова тъпите оправдания не минават. Личи си, когато просто се радваш на някого, всички го правим и ни го правят, и кога се лендзиш, че да си събЕреш вниманието. Не всеки комплимент е флирт и хората го знаят, много взехме да се подценяваме и да се лишаваме от емоционалната си интелигентност.

# 394
Да, така е, има разлика от комплимент до комплимент. Едно е да се зарадваш на приятел, друго е да избива на флирт.

# 395
Някои пасат! Мъжете, в които са влюбени уж. Контрол..Не се държиш така, усмихнал си се на тази..говорил си с онази.
 Аз на приятел мъж съм му казвала директно.. "Тази не те усмихва и не се радвате взаимно, Тя е все недоволна и мрънка. А сега е момента да сте най. Няма да ви бъде"
Не, че ме чу..Но узря, преди фаталната крачка

# 396
  • France
Аз нали съм си едно пате, на което човчицата е по-бърза от мозъка, веднъж за малко да предизвикам скандал с такъв комплимент. Отиваме всичките колеги на вечерно мероприятие и сме се изтупали. И аз супер спонтанно изплясках "ох, че си хубав в този костюм". Пред жена му, която ми хвърли от онези погледи. После явно ù беше обяснил, че съм бременна, че ще влизам в майчинство и най-вероятно няма повече да работя за тях и мацката пак беше станала мила и любезна.

# 397
  • София
Аз гледам да не казвам на колегите какви са убави. Слагам си спирачки на работа.

# 398
  • France
И добре правиш. Иначе можеш да си изпатиш и то без да искаш.

# 399
  • София
В чужбина - да. Тук това се ползва за кандисване и благоразположение. Дори да няма флиртаджийска нотка.
Оле мале, каква риза, мяууу. И на тия очииии - направи ми отчета бау. Може би затова съм развила непоносимост.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 13:42 от The Catcher in the Rye

# 400
Колежката, дето няма една приятелка, явно, та си споделя личния живот с колегата, за какво се води? За мен е чиста свалка, за повечето мъже, които познавам, е приятелско отношение.

# 401
  • София
Казват, че така и с шефовете, независимо от пола, трябва да се флиртува, да се правят комплименти - о, каква хубава рокля, мяу, мърррр;, о, шефе, новият телефон, баууууу. Не понасям такива неща, пълно подмазване. Не правя комплименти, които не са ми истински.

# 402
Колежката, дето няма една приятелка, явно, та си споделя личния живот с колегата, за какво се води? За мен е чиста свалка, за повечето мъже, които познавам, е приятелско отношение.
Споделяше му лични работи, оплакваше му се, аз още тогава си изказах мнението, че това са чисти женски номера да задейства у него чувството на закрилник, но той му беше неудобно да я отреже и я остави да продължава с тирадите. Е, да де, ама тя явно си помисли, че това е знак, че може да продължи нататък и започна да се закача с него, да го моли да я закарва до вкъщи. И тогава на ММ му светна вече лампата и се усети на къде върви и я отряза. Сега тя му се сърди и не му говори, не че му пука, но са нелепи такива отношения на работа, ако я беше поставил на мястото й още в началото нямаше да се стигне до тук. Много са важни границите.

# 403
  • София
На работа съм много, много внимателна и с наострени антени, да не изпусна някоя реплика или отсреща да дойде някое странно послание. Тъй като често преподавам частни уроци на мъже, там ясно слагам чертата и никога не я минавам.

# 404
Аз затова работя в колектив, в който средната възраст е около 187 години и нямам такива дертове.

Общи условия

Активация на акаунт